Публикувано в От шишарки

Гирлянди от шишарки. Направете сами + 200 снимки

коледни гирлянди от конус коледни гирлянди от конус

Гирляндите са различни, понякога фантастични, а някои са прости, но всички добавят красив елемент към домашния декор. Ако искате да знаете как да направите направете сами гирлянди от шишарки, ето 20 примера със стъпка по стъпка снимки - разгледайте и вижте колко е проста.

Ваканционните гирлянди могат да бъдат направени от борови и смърчови клони, от тенекия, от мъниста и много други. В интернет ще намерите стотици видове това бижу. Но от многото варианти е конусовидни гирлянди съчетават красотата на природата и домашността. Има два основни начина за фиксиране на неравностите: затегнете винта с пръстен или го завържете на канап (канап). Всичко това е показано по-долу в майсторските класове на стъпка по стъпка снимки..

 

Как да подготвим неравности

как да приготвим неравностиНо първо за неравностите ... ако събирате от земята, ще трябва да сте сигурни, че в тях няма живо същество. Има два начина да направите това. Първият вариант е да се пече във фурната. Разстелете неравностите върху големи покрити с фолио тави за печене и изсушете на 225 градуса за около 30 минути. Вторият вариант - поставете шишарките в найлонови торбички или малки торби за боклук с пух. Поставете торбичките във фризера за ден-два и това е всичко.

Всеки от тези методи работи добре.

Нова година конус гирлянди

Нова година конус гирляндиПразниците са чудесно време на годината и възможност за творческо готвене на вкусна храна и декорации. Ако обичате да правите прости неща, ето един добър пример, как да направите гирлянд от борови шишаркикакто се казва, никъде не е по-лесно. Така е най-лесният занаяткоито можете да направите, за да украсите къщата си за новогодишните празници. Всичко ще си отиде от сила около 30 минути.
Така че, ако вече имате запас от борови шишарки, за да ги обесите, подгответе канап или панделка. Можете да използвате всичко, което ви харесва, или нещо, което отговаря на вашия стил. Допълнителните аксесоари включват бормашина, винтове за пръстени и лепило.

Стъпка по стъпка инструкции

 1. Пробийте тънки дупки в шишарките за винтове. Въпреки че можете да опитате да завъртите без тренировка, така става.
 2. Преди да затегнете винта, потопете в лепило (Всяка).
 3. След това просто прокарайте канапа или лентата през пръстените. За да предотвратите изплъзване на шишарките, завържете малки парчета прозрачна лента към канапа.
 4. Можете да го оправите с фини нокти, куки за юмруци или по някакъв друг начин.
 5. За насищане можете да добавите друга декоративна гирляндакакто е показано на снимката. Това е просто дебела сребърна хартия, щампована и щампована. В комбинация с гирлянда от шишарки придава приятен празничен нюанс.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId77bcf08ac1

Как да си направим гирлянд от шишарки

как да направите гирлянда от шишаркиПразниците са точно зад ъгъла, време е да помислите как да украсите дома си. прост конус гирлянд и въжета, елегантен начин да добавите празнична атмосфера към всяка камина, стена или вход. Идеята е проста, завийте винтовете с пръстена в неравностите и нанижете лентата. Стъпка по стъпка инструкции със списък на необходимите материали и инструменти можете да прочетете на сайта.
бележки: Ако нямате електрическа бормашина, трябва да завиете винтовете в боровите шишарки, преди да ги изсушите. Защото ако се опитате да се въртите в сухи шишарки, те могат да се напукат.
Как да направите позлатен гирлянд от конус, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId021abdbb9d

Гарланд от борови шишарки

гирлянд от борови шишаркитова конус гирлянд Изглежда естествено и се вписва идеално във всеки интериор. Така че за тази украса ще ви трябва: метална златна боя за пръскане, гланц, винтове с винтове (размерът зависи от вашите шишарки) и канап от юта, конец или лента.

Да започнем! Ето какво трябва да направите:

 1. Съберете и подгответе неравностите. С помощта на режещи инструменти или нещо подобно премахнете всички дървесни стъбла в горната част на шишарките
 2. След това използвайте чифт клещи, за да затегнете винтовете с пръстена, или пробийте малък отвор със свредло ... и след това затегнете винтовете.
 3. Най- добре вентилирана в отворена стая, нанесете слой от боя от спрей
 4. Докато неравностите са още мокри и лепкави, поръсете с блясък,
 5. Ако е необходимо, нанесете втори слой боя, преди да поръсите блясък.
 6. Оставете ги да изсъхнат поне един ден.
 7. Поставете неравностите върху канапа, като ги подреждате според вашите лични предпочитания.
 8. За да фиксирате неравностите по канапа, завържететези възли.

Закачете гирлянда от шишарки на видно място, за да създадете празнично настроение. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId7403e8c9da

Ето още един много добър пример, как да направите обикновена гирлянда от шишарки със собствените си ръце.
направете сами гирлянди от шишаркиПроцедурата за изработка на занаяти от шишарки, виж стъпка по стъпка снимки, Ако имате нужда от инструкции, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdcb2b8d2f86

Направи си гирлянд от шишарки

То показва колко много направете го просто и бързо със собствените си ръце.

направете сами гирлянди от шишаркиИзползва се в този случай необичаен начин, вместо да слагате борови шишарки на лентата, просто завържете лентата към всяка кука, след това завържете всички панделки в горната част и я закачете!

направете сами гирлянди от шишаркиКогато определяте колко борови шишарки ще ви трябват, завийте един винт в горната част на конуса. Това отнема малко практика и може да се наложи гресно се прави доста бързо.

направете сами гирлянди от шишарки

направете сами гирлянди от шишаркиЕто още един пример за гирлянда, когато шишарки са закрепени с винтове с пръстен.

В основата на всеки конус пробийте дупка и завинтете винт винт с пръстен, Чрез въже, резбовано в този пръстен, конус може да бъде окачен навсякъде. Например, завържете към дълго въже или панделка, получавайки гирлянда от шишарки.

Можете да украсите тази гирлянда по ваш вкус и изискванията на ситуацията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId90ae8ec3ab

Гирлянди от шишарки за декор

конус гирлянд за декортова конус гирлянд ще бъде идеалното допълнение към вашия ваканционен интериор. Всичко, от което се нуждаете, е канап от юта и бели помпони. Просто преценете колко дълга трябва да бъде вашата гирлянда и отрежете канапа. След това залепете върховете на боровите шишарки, равномерно разположени по протежение на канапа. Използвайте също лепило, за да добавите малки бели помпони между неравностите. За да създадете специална атмосфера, използвайте различни предмети за декорация.

композиция, който е измислен от автора на този проект, виждате на снимката. Синьо-белите и кремавите цветове се съчетават идеално с естествени дървесни тонове и борови шишарки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId5526f9380b

И такъв пример, конус гирлянд закопчан на канап с винт с пръстен.

 конус гирлянд

Коледни гирлянди от конус

Коледни гирлянди от конусГарланд от борови шишаркиЧудесен начин да добавите малко чар на вашия празничен декор на дома.

За работа подгответе струен канап, ножица и много борови шишарки. Ще ви е необходима и олово фолио и голям лист за сушене. За да направите наистина пълна гирлянда, ще ви трябват приблизително 90 борови шишарки. Ако имате свежа партида от шишарки, тогава те трябва да се измият под течаща вода, за да се отстранят мръсотията и сока, и след това да се изсушат във фурната при 200 градуса за 1 час. Как да направите гирлянда от шишарки със собствените си ръце, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Ако имате въпроси, използвайте линка под галерията, сайтът има подробни инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIda644480d59

Проста гирлянда от конуси

конус гирляндНай-простото нещо, което можете направете борови шишарки, разбира се, гирлянд, Много е просто и ако добавите още малко декор, така че шишарките да изглеждат сякаш са снежни, значи е много красиво. Използвайте четка, за да нанесете голямо количество Mod podge (лепило за декупаж) върху всеки конус и добавете добра доза сол на Epsom. Солта ще се държи добре, ако не разклатите силно неравностите, докато Mod Podge изсъхне.

С помощта на пистолет за горещо лепило залепете къса лента от лента върху основата на всеки бутон. След това, на равни интервали, завържете на дълга лента от лента, за да направите гирлянда.

Вижте това просто и евтино, единственият разход е да закупите празнична панделка.

По-долу вижте стъпка по стъпка снимки от майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId1a4a5ae741

Майсторски клас на гирлянди от шишарки

конус гирляндМоже би Нова година е все още далеч, но няма причина, поради която не можете да празнувате есенния сезон, украсявайки къщата с гирлянд. Тук ще разберете как да направите гирлянда от шишарки, Това е наистина прост занаят, който се прави най-добре от цялото семейство. Започнете с разходка, събиране на борови шишарки и други дарове на природата.
Така че, ако вече сте се запасили с шишарки, тогава пригответе още един канап от метална тел, изкуствени цветя, искри и акрилна боя.
Тази гирлянда ще изглежда страхотно с естествени шишарки, но ако искате да добавите малко цвят, можете боя и блясък, Не е необходимо да рисувате напълно, можете да добавите боя и гланц само към върховете на везните, както можете да видите на снимката.

 • За да прикрепите неравностите, просто увийте канапа около тях и завържете.
 • За малки конуси ги увийте първо с медна тел и след това прикрепете към канапа.
 • За да фиксирате цветята, изрежете малки парчета тел и след това залепете с горещо лепило. Прикрепете всяко цвете към канапа с жица.

Какво прекрасно в тази гирлянда, така че можете да го окачите на камината, над прозореца, през стената - където и да искате, тя ще изглежда подходяща навсякъде.
тук стъпка по стъпка снимки как да направите такава гирлянда от шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIda9724aa209

Гирлянда от шишарки от цветя

гирлянда от шишарки от цветятова конус гирлянд - не просто, но флорално. Тоест цветята са направени от шишарки, а от тях вече има гирлянд. Прави се просто, но изглежда много красива и необичайна, Такъв декор е подходящ за всеки празник, всичко зависи от избраната боя. Ако белият цвят и искрите са подходящи за новогодишните, коледните и зимните празници, през друго време на годината можете да се възхитите на продукта в кафяво, зелено и всякакви други тонове. Дузина цветя вземат 5 до 6 пъпки, в зависимост от размера.

Как да го направите сами, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId882bea85bb

Конусна гирлянда с панделка

конус гирлянд с панделкаМного е проста гирлянда от конуси, Ще ви трябва дебело въже от юта, лента и лепило.
Първо, огънете въжето от юта на мястото, където искате да окачите първия чук. Можете да започнете с средно въже и след това последователно добавяне на неравности от всяка страна.
Нанесете горещо лепило в центъра на основата на първия конус и закрепете към въжето.
Продължавайте да повтаряте това, докато не се отстранят всички неравности. Дръжте разстояние приблизително 10 см от база до основа.
След това просто завържете малки парчета лента от торфата между неравностите. Все още можете да добавите дълги парчета оранжева панделка след всеки трети бипод.
Уверете се, че всички шишарки висят прави, когато окачите гирляндата. по-долу стъпка по стъпка снимкикъдето всичко е показано с много подробности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId9b09534e87

Как да направите новогодишна гирлянда от шишарки

как да направите коледна гирлянда от шишарки

как да направите коледна гирлянда от шишаркиКогато дойде време да се приготвите за празниците, изведнъж се оказва, че графикът ви е пълен. В шума и суматохата на ежедневието е трудно да намерим време да се съсредоточим върху къщата. Ако имате нужда евтина декорация за кратко времевижте пример за това как да направите направете сами коледни гирлянди от шишарки, Красотата на тази лека декорация е, че можете да направите такава гирлянда точно сега и да я запишете за Нова година. Конусовата гирлянда предава естествената топлина и текстура на сезона и е чудесна за зимни ваканции, И ако искате малко „лято“ през декември, можете да добавите изкуствени зелени листа, плодове от хиперикум и дори цветя. Въпреки, че е красива такава, каквато е.
За двуметрова гирлянда ще ви трябва приблизително 100 неравностидебел канап или тел.

 1. Ако сте решили дължината, подгответе телта и закрепете краищата.
 2. Изрежете проводници с дължина от 15 до 20 см и обвийте част от шишарките, така че да бъде скрита от хребети.
 3. Вземете поне три конуса или повече, в зависимост от това колко дебела искате да направите гирлянд, и оформете сноп, като усукате проводниците заедно.

как да направите коледна гирлянда от шишаркикак да направите коледна гирлянда от шишарки Прикачете всяка куп шишарки до гирляндачрез усукване на жицата около канапа, едно по едно, докато се напълни цялата дължина. Изрежете излишъка и завържете възлите в краищата или направете бримки за окачване.

Гирлянда от малки шишарки

гирлянда от малки шишаркиВреме е да създадете атмосфера на Нова година. Марка гирлянда от малки шишарки и червена прежда, разположени отгоре на камината или по ръба на масата за хранене. Ето как да го направите.
Изсипете малко количество боя върху хартиена чиния и лесно потопете конуса, така че да бъдат боядисани само върховете на кантара. При спускане завъртете шината така, че всяка люспичка да бъде покрита с боя. Повторете с всички неравности и оставете да изсъхне.
Увийте края на преждата около дъното на шината и завържете възел. Продължавайте да увивате, докато полагате прежда под люспитеда се закрепи добре. След като се достигне необходимата дължина, отрежете преждата. Закрепете парчетата прежда с малко количество лепило. След като лепилото се втвърди, драпирайте гирлянда върху камината, парапета или където и да е другаде.
Необходими материали:

 • малки борови шишарки, бяла боя, червена
 • прежда или канап, пистолет за лепило и ножици
 • хартиена чиния.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId9178008ada

гирлянда на врататаГарланд на вратата

Може да е малко рано да мислите за Нова година, но е по-добре да се подготвите предварително. Погледнете просто стъпка по стъпка инструкции как да направите гирлянд от шишарки със собствените си ръце, Идеален за есенен декор, както и за Нова година и Коледа.

За да направите гирлянда от шишарки, ще ви трябва обикновена флористична тел и канап.
Трудно е да се каже точно колко шишарки ще са необходими, но мога да гарантирам това много повече, отколкото си мислите.
За начало изрежете парчета тел с достатъчна дължина, за да се увиете около широка част от шишарките, с големи опашки. Използвайте метода на тръбопровода.

Как да направите инструкция за гирлянди от шишарки

гирлянда на врататаКогато всички шишарки са увити в тел, време е да разберете дължината на гирляндата. Ако искате да се мотаете рамка на камина, просто измерете дължината на рафта и добавете около метър. Тази гирлянда ще изглежда страхотно стълби или около прозореца.

 1. Ако имате дълъг низ, прикрепете го към всяка база, която използвате.
 2. Сега всичко, което остава да се направи, е да завържете неравностите към канапа. За да направите това, просто увийте жицата около канапа. Ако е необходимо, коригирайте опашките. Относно краищата ... трябва да завържете края на канапа, така че неравностите да не се подхлъзват. Просто завържете хлабав възел, прикрепете жица през него, затегнете възела и след това усучете жицата.
 3. Можете да използвате големи борови шишарки в краищата на гирлянда, за да добавите малко тегло.
 4. И можете да направите горната част отделно. Изрежете още едно парче канап и закрепете по протежение на горната част на вратата до същите нокти, които държат страничните гирлянди. Можете също да направите това в три раздела. ... което вероятно е най-лесният начин. Един от лявата страна, един отгоре и един от дясната страна.
 5. Отново, ако правите гирлянд за камък или по протежение на горната част на прозорец, едно парче плътен канап ще бъде перфектно. Ясно е, че няма правилен или грешен начин да се направи гирлянда, всичко е научено от опит!

Това е интересен проект, жалко е, че няма по-подробни стъпка по стъпка снимки, надявам се инструкциите да са ясни.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId4899d6b68c

Коледни гирлянди от конус

Коледни гирлянди от конусВместо да използвате обикновена гирлянда в магазина, направете нещо интересно от естествени материали. Изненадайте гости и спестете пари. Ето един пример как да направите коледна гирлянда от шишарки, Всички ще се нуждаят от най-малко 80 конуса с различни размери и флорална тел. Между другото, такава гирландия ще бъде изглежда страхотно през цялата година.  
Необходимо е да отрежете парчета тел от 20 см за, увийте около основата на конуса и го закрепете чрез усукване заедно. Вземете три до четири жици и ги завъртете заедно, за да съберете снопове от три до четири конуса. След това измерете колко дълго ще бъде гирляндата и сгънете няколко жици в дебел сноп. Закрепете го гроздове шишарки, Новогодишната гирлянда е готова. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки за това как да направите това..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdeb22aaa3b0

Гирлянди с подсветка

гирлянди с подсветкапрекрасен Коледни гирлянди от конус.

Такава идея, завържете шишарките на гроздове, фиксирайте я на дълго въже и тъчете новогодишна гирлянда с крушки.

Подробни инструкции как да направите гирлянд от шишарки със собствените си ръце, прочетени на сайта.

По-долу са стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId5499bd0f25

Пайет конична гирлянда

блясък от конус гирляндмного прост начин да направите гирлянда от шишарки, която комбинира естествени материали и обикновени импровизирани средства. За да е по-красива направи неравностите блестящи, Можете да изберете цвета по ваш избор, тук за снежния ефект бяха използвани бяло и сребристо.Изсипете малко лепило в малък съд или контейнер и боядисайте горната половина на шишарките за снежен ефект, въпреки че ако боядисате целия конус, той също ще изглежда много красив. След това щедро изсипете блясъка върху лепилото, което все още не се е втвърдило, и оставете настрана да изсъхне.

блясък от конус гирляндКогато конусите изсъхнат, отрежете парче канап с марж. Вържете малък контур във всеки край на канапа. За да прикрепите боровите шишарки към канапа, първо отърсете излишния блясък, след това добавете малко лепило на основата на първата чупка. Внимателно стиснете канапа в лепилото и задръжте, докато се хване. Започнете да залепвате от средататака че е по-лесно да се разпределят шишарките в гирлянд. Когато приключите с залепването, окачете гирлянд от шишарки, за да видите какво получавате. Вдясно снимката показва какво ви е необходимо за работа.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdf2d46c1a70

Коледна гирлянда за камината

Ето още един супер лесен начин как да си направим покрита със сняг конусна гирлянда.

Коледна гирлянда за каминатаПросто натопете дъвката, покрита с дъвка Epsom сол и усучете, за да запълните цялата повърхност. Оставете да изсъхне за 24 часа. Изтръскайте излишната сол. След това можете да съберете гирлянд. Как да го направя погледнете стъпка по стъпка phза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId78160dd77e

Есенна гирлянда от конус

есенна конусна гирляндаЕто един пример как да направите обикновена гирлянда от шишарки по темата за есентас помощта на акрилни бои и лента. Ако сте събрали шишарки все още сурови шишарки, тогава първото нещо, което трябва да бъдат измити и изсушени. Накиснете се във ваната с оцет за 30 минути, след което изсушете още половин час във фурната при температура от 200 градуса. След това подгответе лентата и боите: оранжево, жълто, бяло и черно, Ако искате гирлянди по-ярки, купете искри. Добавете малко прозрачна гланцова боя. Изрежете дълго парче лента или низ. Увийте шишарките около основата и завържете. Продължете, докато не достигнете желаната дължина. Добавете няколко панделки между всеки чифт конуси, само за красота.
Прикрепете към парапета, камината или около вратата, като добавите няколко лъка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId157eb775b0

Есенна гирлянда от шишарки и върба

есенна гирлянда от шишарки и върбаИнтересна идея как да направите есенна гирлянда от шишарки и върбови клони.

Експертни съвети: ако използвате тел, го огънете наполовина, увийте го около клоните и след това прекарайте краищата през контура, сякаш свързвате възел. Затегнете и увийте останалия край около клоните, за да ги закрепите.

Как да го направите, погледнете стъпка по стъпка phза.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdd34e5c5226

Гирлянди от шишарки и клонки

гирлянда от шишарки и клонкиВ това гирлянда от шишарки и клонки използвани гроздови клонки. При липса на изсушени гроздови храсти на ръка са подходящи всякакви клонки, за предпочитане едни и същи и повече или по-малко спретнати. Изгледът на готовия продукт, малко селски, но е така замислен. Разположен над камината, конус гирлянд само подчертава изтънчеността на атмосферата. Няма да е трудно да съберете необходимия материал - пръчки и неравности, това не е проблем. А работата, според автора на този проект, ще отнеме около 2 часа свободно време.

 • Вземете парче въже 2 пъти по-дълго от планираната гирлянда.
 • Сгънете линията наполовина, за да определите средата, и завържете един от клоните в този момент. Вържете отново за застраховка.
 • Правете това, докато въжето свърши.
 • Вържете шишка на всеки 7 пръчки.
 • Когато въжето завърши, завържете неговите свободни краища с троен възел.

По същия начин можете да направите няколко малки гирлянди, след което да ги свържете в една дълга.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIddf7208135a

Голяма конска гирлянда

голяма гирлянда от конусиГотови ли сте за празниците? Как ти харесва това конус гирлянд? Не са ви нужни големи, но ако можете, можете да направите това гигантска украса с конус.
материали: извънгабаритни борови шишарки, винтове с пръстени, здрава, прозрачна, без разтеглива нишка. Време: 1 час

 1. Първо пробийте дупки в горната част на неравностите. Завийте винт с пръстен в пробития отвор.
 2. Нарежете около 60 см конец и увийте шишарките около долната челюст. Извийте плътно и сигурно с двоен възел, оставяйки няколко сантиметра в единия край, а останалата част от нишката в другия.
 3. Вкарайте дългия край през пръстена в първата чупка. След това разтегнете и увийте около втората чупка.
 4. След като се уверите, че нишката е стегната, закрепете с двоен възел и отрежете краищата.
 5. Сега, когато има два конуса, повторете процеса и напълнете гирляндата до желания размер.

Ако планирате да окачите, просто се уверете, че монтажът може да поддържа теглото на гирляндата.

Вижте вграденото изображение gалери онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId9240907f93

Как да си направим гирлянд от шишарки и плодове

как да направите гирлянда от шишарки и плодовеГарланд от борови шишарки много лесна за производство и има допълнително предимство, че изработени от естествени материали, а също така изглежда красиво и мирише!
Ако във вашия район растат борови дървета, тогава няма проблеми с шишарки. В крайни случаи можете да си купите.
Сушените плодове можете да приготвите сами.
Ще ви трябват също: шнур с дължина 180 см, канап, изсушени цели клементини, 50 см лента, игла или малко парче тел.
Използвани са 7 борови шишарки, 4 сухи клементина (подобни на мандарина) и 20 филийки сушени плодове.
Тази гирлянда е с дължина 80 см, включително висящи бримки.
Как да направите тази плодова гирлянда, погледнете стъпка по стъпка снимки, Ако имате нужда от инструкции, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeId5fb25b4b5c

Как да ароматизираме шишарки

как да ароматизираме шишаркиКонусни гирлянди може да се направи не само красиво, но и с приятна миризма, Ето начин да напълните дома си с празнични аромати на канела. Разбира се, можете да си купите ароматни борови шишарки в магазина. Но защо, ако можете да направите всичко сами за малка част от разходите? Много е лесно! И най-важното е, че можете да контролирате колко силна е миризмата.
Ето как да го направите ...
Направете борови шишарки, етерично масло с аромат на канела (или всяко друго ароматизирано масло, което предпочитате!), Малка бутилка със спрей и торбичка с плътна закопчалка.

 1. След като съберете борови шишарки, ги поставете върху лист за печене и оставете във фурната за един час при температура 200 градуса. Това ще ги отвори, а също така ще убие всички живи същества или бактерии. Оставете да изстине.
 2. Напълнете бутилка със спрей с няколко капки канелено масло и вода.
 3. Сложете боровите шишарки в голяма найлонова торбичка и напръскайте канелената смес в торбата. (достатъчни са само няколко зилча).
 4. Разклатете енергично торбата след напръскване. Повторете това няколко пъти.
 5. Последната стъпка, затворете плътно чантата и поставете на топло място.

Колкото по-дълго са шишарките в торбата, толкова по-силно ще миришат, За умерена миризма са необходими приблизително 5 дни. Ако искате по-силна миризма, оставете я за по-дълго.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdd522708c5c

Гарланд на шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/girlyanda-foto#sigFreeIdabf9b80202 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...