Публикувано в От шишарки

Направи си занаяти от шишарки със собствените си ръце. Майсторски класове + 300 снимки

занаяти от шишарки за деца занаяти от шишарки за деца

Есента е време на ярки цветове и невероятни трансформации, когато обикновените шишарки, жълъди, сухи листа и много повече, които могат да се намерят в гората, в детските ръце по чудо се превръща в различни занаяти. Тази статия представя идеи детски занаяти от шишарки - 45 примера за различни животни, птици, змии, паяци, фигури на гноми и красиви феи.

данни майсторски класове на детски занаяти предлагат съвместната креативност на родителите с деца. Задачата на възрастните е да подтикнат детето към творческа дейност, да предложат алгоритъм на действия и да научат как да използват инструменти и аксесоари. Основното е да оставите децата си да покажат своите способности.

 

Конус носи

конусни мечкиМожете да го направите! за занаяти мечки от шишарки това ще отнеме доста малко материали, а резултатът е очарователен малък герой, любим на децата. Прекрасно е занаяти от шишарки за децакоито се научават да режат с ножици, както и полезен проект за развиване на вниманието.

Ето как да направите мечка от шишарки

конус мечкаКогато приключите, можете да направите и другите по същия начин. малки животни от шишарки и филц.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId2ea2087908

конус мечкаЕто още една майсторски клас как да направите сладко мече от шишарки.

За занаяти можете да вземете всякакъв допълнителен материализползван в този случай черупка от шам-фъстък, От него са направени уши, нос и лапи. Ако нямате под ръка шам-фъстък, люспите от конус ще свършат работа. Освен това пригответе гваш, четки и лепило. И черен пипер грах, за да направи очите на малкото мече.

Как се прави на етапи Направи си сам занаяти от шишаркиВижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId41effbb170

Мечка на шишарки 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId3574036095

Занаятчийска сова от шишарки

Направи си бухал от шишаркиТози занаят е подходящ за деца на възраст 5 години и по-големи, но все пак ще отнеме малко наблюдение, когато използвате пистолет за лепило и ножици. Проектът ще отнеме около 20 минути, но това не се отнася за времето за сушене. че направете бухал от шишарки със собствените си ръце, можете да изтеглите безплатни PDF-шаблони от интернет или да рисувате сами, за това не е нужно да сте велик художник. Решете кои цветове харесвате и изберете картон в тези цветове. И тогава просто трябва да изрежете фигурите и да залепите на чумата. Това е цялото нещо.
Използвайте занаята като декор за дома и може би децата ще се нуждаят от него за състезание в детска градина или училище

Най-важното е, че проектите за дома позволяват на родителите да прекарват време с децата си. Насладете се, докато децата са все още достатъчно малки и имат желание да общуват с родителите си!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId817958727d

Елен от шишарки

елени от шишаркиХаресвате ли тези занаяти? Вижте майсторски клас за това как да направите тези сладки елени от шишарки, Занаят ще направи за деца от шест години и повече, Ще ви трябват малки или средни шишарки, 4 парчета синилна тел, очи и червен помпон. Първо трябва да направите краката на елени. Направете пухкави жични бримки. След това се свържете в центъра, огънете и направете кръга плосък. Повторете два пъти, за да направите втори набор от елени и рога. Трябва да имате 3 ленти с връзка в средата. Тялото на елен е боров конус. Тесният край е лицето. Увийте едното парче пухкава тел около предния край на конуса, а другото около задния край на четката. Огънете краищата, за да направите краката. Направете рога от горните краища и ги раздвижете малко настрани. Прикрепете очите и носа и елени от шишарки завършена!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIda1e96ea479

Направи си сам занаяти от елениИ този занаят ще служи като красива играчка за коледното дърво.

че Направи си сам еленще ви трябва:

 • Висяща лента или конец
 • Изрезки или филц за ушите
 • Играчки очи
 • Синелна тел
 • Червен нос pom poms
 • лепило
 1. На първо място, отрежете малко панделка и я залепете на дъното на конуса, за да направите обръч за окачване на готовия елен на коледното дърво.
 2. Извийте пухкавата тел във формата на рога. Можете да ги направите големи или малки, колкото искате.
 3. Изрежете парчета плат, за да направите еленови уши.
 4. След това залепете по плосък ръб и огънете, за да придадете по-реалистична форма.
 5. След това залепете очите и носа от помпона.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки. майсторски клас как да направите малко елени от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId4c5ed84aa2

Занаят от конуси елен

занаяти от шишарки елензанаяти от шишарки елен Забавен занаят коледен елен, изработен от шишаркикоето можете да направите със собствените си ръце. На снимката вдясно от какво имате нужда.

По-долу е малък майсторски клас за снимки. Първата снимка показва, че еленската шапка е закупена, а не самостоятелно направена. Ако имате нужда от инструкции, линк към сайта под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdf0a7b46972

Занаятчийски елен 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdcc8fe212e4

Детско занаятчийско прасе

детско занаятчийско прасеКак да направим три забавни прасенца от шишарки? Много просто. Намерете трите неравности, малко розов пластилин и вижте майсторския клас по-долу, как да направите детски занаяти от шишарки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIddfcdab83bd

Занаятчийско прасе 10 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId75143f406d

Катерица от шишарки

катеричка от шишаркиТези сладки катерички са направени от малки шишарки парчета филц и опашка тел, Не се страхувайте за своето занаяти от шишарки променете цветовете и размерите, нека катериците ви да бъдат оригинални.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId03f8b9bdfa

Занаятчийски протеин от шишарки

занаятчийска катеричка от шишаркиПризнайте героя на филма "Ледена епоха", саблезъба катеричкакойто ловува за жълъд през цялото време? Да, това е тя. Разрошен чук перфектно предава характера на смел ловец. Децата със сигурност ще харесат да направят забавен герой от известната карикатура със собствените си ръце. В допълнение, той е прост, забавен и може да послужи като страхотен подарък!

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки, как да направите катеричка от шишарки със собствените си ръце, При производството е необходимо да се вземат предвид някои нюанси, така че можете да използвате линка под галерията и да посетите уебсайта на автора, където има списък с необходимите материали и подробни инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId79970305b0

Катерица от шишарки 15 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdd958cb6a84

Шишарки лебеди

шишарки лебедиКрасиви занаяти, седем бели лебеди върху искрящата повърхност на езерото. Можете да направите и тези шишарки лебедиНе е трудно. Само нужда синилова тел шишарки и пера. Извийте пухкавата жица, както е показано на снимката, това ще бъде глава с шия и основа. Оцветете малко парче клечка за зъби и го залепете върху четката, където ще имате глава - човката е готова. Преди да прикрепите шията, залепете няколко пера на чумата. Да, не забравяйте още боядисвайте чукчето бяло, Това е всичко, закрепете конуса към жичката на синилата и лебедът за детски занаяти е готов, можете да го пуснете до езерото. Как се прави направи си сам лебед показани стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId963299de1f

Лебед, изработен от шишарки и пластилин

лебед, изработен от шишарки и пластилинТова е друг начин, по-прост. за детски занаяти лебед Ще ви трябват шишка, глина и памук.

Основна работа е направете шията и главата на лебед от пластилин, и залепете червен клюн и черна юзда, също от пластилин. Напълнете горната и задната част на конуса с памук, оставяйки страните свободни, така че да има сходство с крилата. Това е всичко, малко дете може лесно да свърши тази работа.

За да завършите композицията, намерете лист син картон или хартияще е езеро. Или просто разточете малко парче син пластилин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId9d7ceb92f2

Занаятчийски лебед от шишарки

занаяти лебед от шишаркиЕто и една интересна композиция. Технологията на производство е същата, само като езерото CD.

Конус лебед фиксиран върху малко парче пластилин,притиснат в центъра на компактния диск, където е дупката. Последователността за направата на този красив занаят е показана по-долу. стъпка по стъпка снимки.

Пластилиновите водни лилии също са част от състава. Разбира се, можете да проявите повече въображение и да слепите, например, тръстики или нещо друго, което да измислите. Има широко поле за въображение.

Стъпка по стъпка снимки от майсторския клас, как да накарате детски дий го направете сами Вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdab6fbc65d5

Лебеди от шишарки 20 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId5edb0c9ad1

Конски заек

конски заекДецата обичат зайци, така че не е изненадващо, че с удоволствие предприемат занаяти, за да направят любимото си животно. Този конски заек направени предимно от естествени материали, които можете да събирате, докато се разхождате из квартала.

Една опашка, няколко шушулки и, разбира се, малко вълна или парче памучна вата е опашката, това е гордостта на всеки заек. Използвайте пистолета за лепило, за да залепите шушулките върху чупка, която веднага прилича на сладък малък заек.

За да завършите занаята, просто залепете белия хвощ.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId8dc1166109

Заек от шишарки и пластилин

конус и пластилин заектова занаяти на заек от шишарки дори по-просто, имате нужда само от чупене и пластилин.

Майсторският клас е взет от учебник за ученици от началното училище, така че ако се интересувате от инструкции, с въведение, препоръки, цели и цели, като цяло всичко е както трябва, можете да използвате линка и да посетите сайт пед-копилка, научете много интересни неща. И не само за зайци от шишарки, но и за правилата за работа с пластилин и дори за това как да почистите работното място.

А как да направя Направи си самВижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdfd0cbb6ee5

Заяц от шишарки 30 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId1452c6ebcf

Конус паяк

конус паякНаправете паяк от шишарки Можете на Хелоуин или за априлски глупости. Определено не можете да си купите такъв паяк в магазина, това е чисто оригинален продукт, с индивидуален характер, Може би те ще бъдат по-точни, но този може успешно да се конкурира с тях със страховитата си външност.

Какво ще е необходимо за детските занаяти:

 • Боров конус;
 • 4 броя синилова тел;
 • Пластмасови очи;
 • Клей.

Конусът трябва да се остави да изсъхне малко, да се отвори, така че той наистина да прилича на паяк с изсъхналите му люспи.

Между тези люспи ще преминат 4 парчета синилна тел, образувайки 8 паякови крака. След това залепете пластмасовите очи, както е на снимката, и страховит паяк е готов.

Можете да завържете връв към клона на дървото в градината, шик празничен декор!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdc0f06635d6

занаяти паяк от шишаркиЕто още една детски занаяти паяк от шишарки, същото страшно, но някъде доста. За производството ще ви трябва синилова тел, изглежда, че е измислена да прави лапи за ужасни паяци. Така че, подгответе борови шишарки и купете пластмасови очи. Има ли

Започнете с 8 крака за всеки паяк. Те могат да бъдат с еднакъв размер, или можете да ги промените. Напълно е зависи от размера на плавателния съдкоито сте замислили.

Огънете края на жицата, за да създадете „крака“.

занаяти паяк от шишаркизанаяти паяк от шишаркиДобавете лепило към противоположния край на синиловата тел и вкарайте в страната на чукчето. Продължете да добавяте крака, докато нямате 4 от всяка страна.
Залепете очите на паяка. Добавете няколко, защото паяците обикновено имат няколко очи, В този случай има само 3, но можете да добавите колкото искате!
Просто огънете краката си от жицата, така че паякът да може да стои. Конусът паяк е готов!

Занаяти паяк от шишарки 15 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIddfb117d9bc

Направи си динозавър

направи си сам динозавърДнес динозаврите са любимите анимационни герои, така че не е изненадващо, че децата често ги избират като герои в своите занаяти. Затова се запознайте голям и страшен шишкозавърче децата ви със сигурност ще се радват.

Този детски занаят е направен от ела шишарки, за разлика от боровите шишарки, те се лепят по-лесно, защото са по-меки.

За какво имате нужда бебешки занаяти на динозаври поглед на снимката вдясно.

Редът на работа е:

 1. направи си сам динозавърПърво, отрежете горния конус на един от шишарките, това ще бъде шията на динозавъра. Залепете по-малка подутина към нея, тялото. За фиксиране на основните части използвайте тънка тел, така че ще бъде по-надежден.
 2. Залепете четири крака от много малки шишарки и опашка към тялото. Чупка за опашката залепете люспите обратно.
 3. След това трябва да направите гребен на гърба на динозавъра. Перфектен за тази цел. тиквени семки.
 4. Сега можете да направите крила. Въпреки че не е змия Горинич, по-интересно е с криле, по-скоро прилича на дракон от карикатурата за Шрек. Крила могат да бъдат направени от риба лъв (кленови семена), И ако отрежете краищата на лъвската риба, тогава вземете отлични уши.
 5. Купете пластмасови очи, направете топки от пластилин и фиксирайте върху главата.

Конус динозавър готов. Не е нужно да се придържате точно към тази инструкция, оставете децата да добавят интересни нови детайли, процесът на изработка на занаятите трябва да бъде творчески.

Майсторски клас как да направите динозавър от конуси Вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId7d989134bb

Динозаври от шишарки 20 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId0e7802bce3

Конусна птица

 конус птицаПросто и забавно Направи си птица от шишарки, Ако децата ви обичат да правят приложения, тогава изработката на този занаят със собствените си ръце няма да бъде трудна.

Пригответе картон, пера, малко пластилин и пластмасови очи. За да направите равномерен кръг, все пак подгответе чифт компаси, ако не, намерете някой кръгъл предмет, чаша например или нещо подобно.

Майсторски клас за това как да направите птица от шишарки, погледнете стъпка по стъпка снимки, първото изображение в галерията, това е, което ви трябва за занаятите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId7e56d9e00e

Занаятчийска птичка за деца

Направи си птица за децаАко вече имате запас от шишарки, тогава можете да опитате да направите това очарователно конус птица, Аксесоарите, които са ви необходими за занаятите, не се нуждаят от много: червена хартия; бор шик; червена акрилна боя; червена синилова жица и черен маркер. За да направите птица от конусНека децата да издълбаят две крила във формата на сърце. Ако те все още са малки, можете предварително да изрежете парчетата или да начертаете фигури върху хартия, така че да могат да режат. След това нанесете малко лепило върху шишето и добавете искрицата. Оставете да изсъхне.

Птица глава - топка за пинг понг, Оцветете го в червен акрил и оставете да изсъхне. Начертайте очите и залепете крилата, както и жълтия клюн. На последния етап направете 2 крака от синилова тел и залепете с горещо лепило.
Вашата конус птица е готова за употреба и може да служи или като декорация, или като подарък.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId7449f72389

Занаятчийски птици от шишарки 20 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId41851704fe

Конусна змия

конусна змияДецата обичат да работят с неравности. Тоест, те обичат да си играят с тях, размерът на конуса се вписва добре в дланта на децата, приятен на допир. Интересно е да правим различни занаяти заедно с децата. това конусна змия - много прост занаят. Той може да служи и като декоративен елемент за декорация на открито.

Материали за изработка на конусна змия:

 • Борови шишарки;
 • Многоцветни бои (за предпочитане акрилни);
 • въже;
 • Пластмасови очи;
 • Червен език, изработен от кюрета, плат или пластмаса.

Направете змия от шишарки Просто: боядисвайте всички неравности с многоцветни бои. Когато изсъхне, завържете едно чупене до средата на въжето, сгънато наполовина. Останалите продължават да се връзват по същия начин за да не свети въжето, Залепете очи с език към един от крайните шишарки, както е на снимката.Сега можете да играете с получената змия, като я карате да „пълзи“ през градината. И ако искате да направите венец от него, свързвайки краищата и премахвайки езика с очите.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId488e076574

Конус пингвин

конус пингвинЗапознайте се Господин крал Пингвин, Боровите шишарки са отличен материал за детски занаяти. От тях могат да се създадат много интересни неща, това е забавно занимание за родители и деца.

Интересни факти:

Кралски пингвини - един от видовете гърбави групи от пингвини (род Eudyptes), т. нар. заради жълтия гребен на главите им. Те достигат височина до 70 см и тежат от 4 до 5,5 кг. Кралските пингвини могат да плуват със скорост до 30 км / ч.

Как да направите детски занаяти пингвин от шишарки със собствените си ръце

 1. Изсушете конусите за 45 минути на 250 градуса върху лист за печене с фолио.
 2. След като се охладят напълно, можете да започнете работа.
 3. Боядисвайте черното в черно. Има няколко начина да направите това: поставете в купа с боя, боя с четка или спрей. Последният вариант е малко по-лесен.
 4. Ако сте избрали втория вариант, използвайте четката, за да проникнете дълбоко в цепнатините.между кантара. След това легнете няколко часа на слънце, оставете да изсъхне.
 5. конус пингвинПрез това време изрежете триъгълен нос от филца.
 6. След това изрежете крилата, като използвате полуовална форма.
 7. След това бяло коремче и крака (как да направите крака от четки, вижте стъпка по стъпка снимки)
 8. Сега има всички части и можете да започнете да събирате пингвина. Залепете първо очите си към помпона. След това залепете бялото коремче. И в края на човката, крилете, краката и перата.

Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId41e032c9c1

Пингвин от шишарки 30 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId4de8288825

Паун от подутини

Паун от подутиниВашето внимание е поканено детски занаяти паун, За децата ще бъде особено интересно да се занимават с творчество, след като посетят зоопарк, волиер с истински пауни. Какво всъщност е най-забележителното нещо за паун? Опашката, разбира се, направете го от пера, украсете с пайети.

Направи си сам материали:

 • Боров конус;
 • Лист от синя пяна;
 • Синя боя;
 • Зелени пера;
 • Пластмасови очи;
 • Златни искри;
 • Сив картон (доста малко);
 • Пистолет за лепило;

Как да си направим паун от чупка:

Оцветете синьото в пълен цвят - с четка или го потопете в контейнер с боя. Оставете настрана и го оставете да изсъхне напълно.
Докато чукът изсъхне, изрежете главата и шията на пауна от синята пяна. Залепете очите, изрязани от сив картон и залепете човката, зеленото перо към главата, както е на снимката.

Паун от подутиниПаун от подутиниВърху някои зелени пера (3 - 5) прикрепете искрите.
Залепете и залепете перата между люспите на широкия край на шишката. Залепете главата си към тесния край. Синьо-зеленият паун е готов.

Паун от подутиниДруг пример как да направите паун от шишарки, Но в този случай основният материал е тенис на тенис, отлично парче за занаяти. Освен това ще ви трябва, разбира се, борови шишарки, след това естествени пера, пластмасови очи и капка лак за нокти.

Паун от подутиниПаун от подутиниКак да направите детски занаяти, погледнете стъпка по стъпка снимки, не е трудно и обърнете се, че ще бъде забавно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdc156835a1f

Снимка на пауни от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId5b6a27b7f7

Гноми от шишарки

 гноми от шишаркитези гноми от шишарки може да се използва по много начини. Като декорации за коледни елхи например или просто интериорен декор. Занаяти от естествени материали заедно с децата допринася за развитието, като същевременно остава интересна и полезна дейност, това е добре познат метод на валвсдорфската педагогика, който показа невероятни резултати и се практикува широко днес. От шишарките се получават вкусни декорации за коледното дърво.

Да направя Направи си сам занаяти от шишаркище ви трябва:

 • Шишарки (за тялото);
 • Топки (за глави, при липса на жълъди, ще направят);
 • Бяла вълна (за брада е подходяща прежда);
 • Пистолет за лепило;
 • Лентата.

Как да си направим гном от чупка:

 1. Пробийте проходен отвор в топката и прокарайте лентата през нея.
 2. Залепете косата, както на снимката.
 3. Залепете главата и брадата към неравностите. Сега можете да окачите готовия гном на правилното място.

Можете да направите толкова много гноми, колкото искате с цели семейства гноми. Баби и дядовци от по-големи шишарки, внуци - по-малки, най-важното - от шишарки!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdf03738aed4

гноми от шишаркиЕто още едно гноми от шишаркиТова са малко по-различни. Възрастът им, вероятно, не им позволява да имат бради, но принципът е същият: шишарки и топки.

На главите са хартиени заострени капачки, можете да направите цветни ръкавици, да рисувате сладки муцуни с цветни моливи.

За устойчивост на шишарки, лепило, можете да направите нещо тежко за баланс, като монети.

Няколко от тези гноми ще ви помогнат да създадете приказна, вълшебна атмосфера, която децата толкова обичат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId678f419e06

Направи си сам занаят gnome

Направи си гномИ третият пример как да направите гном от шишарки използване на филц.
Вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdf201b9c3ff

Гноми от шишарки 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId181c892624

 Занаятчийска фея

занаяти феяСтъпка по стъпка инструкции как да направите малка приказна фея от неравностите, Можете да използвате други борови шишарки с подходящ размер и да оразмерите дървените мъниста за главата.

По-долу на снимката материали, използвани в проекта, В допълнение към конуса ще ви е необходима шапка от жълъди, изсушени листовки за крила, парчета филц и вълна, малки дървени мъниста за ръце, тениска жица и дървено мънисто за главата.

Чувствайте се свободни за използване различни видове шишарки и шапки, Крилата могат да бъдат направени от хартия, филц, мрежа или много други неща. Можете също да създадете много опции за коса и дрехи.

Изсушените листа стават доста крехки с течение на времето, но това може да се поправи, ако покритие neсредна и задна повърхност с лепило.

занаяти феяЛистата варират, например листата от бял дъб са по-силни от черния дъб. Последователността на тези стъпки може да бъде променена.Може да намерите друг начин. Ако не искате да използвате безжична тренировка, можете да направите дупка с ръчен инструмент, внимателно, така че шапката да не се напука.

 1. Нанесете лепило върху малкото стъбло в горната част на чумата. Ако няма стрък на удара ви, можете да пробиете малка дупка и да поставите клечка за зъби или клонка. Размерът на раменете на този проект е 20 мм.
 2. Поставете дървено мънисто над стъблото и поставете върху лепило. Задръжте малко, докато изсъхне.
 3. Следват косата, ръцете и шапката!

Ако искате да прочетете пълните инструкции, как да направите фея от шишарки, посетете сайта на автора на този занаят, линкът е под галерията. Последните снимки в галерията показват още три версии: фея с кош, на масата и елф с капачка и брада.

Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId092216db85

фея на шишаркиЕто още едно подобен пример, само технологията е малко по-различна.

Направете приказна глава, като залепите червената "коса" към топката. Поставете отгоре капачката на жълъдите, като го залепите с капка лепило.
Прикрепете топката с глава към тясната част на шината.
две голям красив лист лепило към гърба на конуса - гърба на фея като крила.
Завържете връв към стъблото на капачката на жълъдите.

Есенната фея на детските занаяти е готова!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId9e9e61c6a2

занаяти фея от шишаркиТрети вариант занаяти фея от шишарки, Тук ще ви трябват такива материали: за главата - стари чорапогащи, памучна вата и малка нишка, вълна за коса, филц за крила, PVA лепило.

Малките глави изглеждат сложни, но не са. И те имат предимството (пред дървените мъниста), че лесно можете да ги залепите върху боров конус с PVA лепило (и те са много леки).

 1. Вземете две парчета памучна вата и поставете в чорапогащи.
 2. Увийте чорапогащите наоколо, за да оформите топка. Закопчайте и отрежете.
 3. Коса и шапка: отрежете няколко нишки вълна. Залепете върху парче шапка с много PVA (може би малко мръсно).
 4. Добавете много лепило вътре в баретата от главата на жълъдите и натиснете върху горната част на главата.
 5. Вземете решение за формата на крилата, можете да направите както в случая - като пеперуда. Просто залепете отзад и леко натиснете неравностите между кантара с нещо остро.

Занаятът е готов (когато изсъхне).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId76c03e4ce6

Фото феи от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId814ff2bb83

Fox на конусите

Пример за детски занаяти, изработени от шишарки и филц

лисица от шишаркиВижте майсторския клас, как да направите лисица от шишарки със собствените си ръце

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId00119d2c1e

детска занаятчийска лисицаДетска занаятчийска лисица

Това е друг пример как да направите детски занаят - лисица, изработена от шишарки и пластилин.

Процедурата на работа е показана на стъпка по стъпка снимки. Ако можете да направите същите очи от пластилин с очарователни matchstick cilia, тогава този занаят ще спечели всяка конкуренция в детската градина. Е, кой може да не хареса тази сладка лисица.

По-долу вижте инструкциите за снимките и ще успеете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId9fb793b263

лисица от шишарки и пластилинЕто още един пример, това също лисица от шишарки и пластилинсамо от две части.

 1. За да направите занаята, трябва да подготвите два конуса, единият нарязан на трети, а вторият наполовина.
 2. От острата част правим муцуна, тоест извайваме нос, уши, очи от пластилин.
 3. След това извайваме опашката и прикрепяме към втората половина на конуса.
 4. В края правим лапи и лисичката е готова.
 5. Ако имате въпроси, връзка към сайта на автора под галерията.

Целият процес обаче се разглежда в подробни стъпка по стъпка снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId778a85c5e1

лисица от шишаркиЗа това детски занаяти "лисица от шишарки"ще бъде необходим цял набор от ела шишарки с различни размери. Така че събирайте повече всичко ще ви бъде полезно.

Тук най-важното е да имате много изходен материал под ръка, трябва да оставите настрана голям чук за багажника, по-малък - за муцуната и опашката и четири много мънички подутини за краката. Закрепваме всичко това с пластилин.

Лисицата от шишарките е почти готова, Остава да добавите уши, нос. Очите могат да бъдат закупени и залепени или също направени от пластилин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId72859e15da

Лисица от шишарки 20 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdb2eb14ca68

Турция от майсторски клас на шишарки

Показани тук как да направите пуйка от шишарки и филц.

майсторски клас за конус пуйкаНа снимката има много от тях и всяка със свой уникален характер. Инструментите, материалите и производственият процес са показани на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdfdfb2b8cc4

занаяти пуйкаЕто още един пример как да направите пуйка от шишарки, само тук ще ви трябват картон и тънка пластмаса за опашката освен филц.

Ако стъпка по стъпка снимките не са ясни, тогава процедурата за извършване на такива занаяти:

 1. В задната, широка част на конуса, поставете нарязаните пера и ги залепете.
 2. От кафяв филц отрежете главата си от оранжевоза филц - клюн.
 3. Залепете човката и очите към главата.
 4. Фиксирайте главата, както е показано на снимката, добавете повече лепило към задната част на главата, така че да се държи равномерно.
 5. Изрежете жълтия лист, както е показано на снимката, той ще служи като стойка за занаяти.

Залепете чукчето върху това листо - пуйката е готова!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId9864e6a59c

И ето един пример как да направите пуйка от шишарки и сладоледни пръчици.

как да си направим пуйка от чукакак да си направим пуйка от чукаКакво ви трябва за занаятите, на снимката вдясно. Как да си направим пуйкаВижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId683be7c760

Турция конуси 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdfadf3ca52f

Детски занаяти снежен човек

Деца хак снежен човекВижте как да направите прекрасно детски занаяти, снежен човек от ски на конуси.

За това се нуждаете:

 • борови шишарки
 • бяла, синя и черна боя
 • кафява жичка за синила и парче оранжево (2,5 см)
 • 2 средни светлосини помпона
  парче 5 см светло син филц
 • 30 см плат, нарязан на ширина 3 cm
 • 2 бели помпона
 • 2 клечки за зъби
 • 2 пръчки

Как да направите снежен човек от чупка със собствените си ръце

 1. Боядисвайте чукчето с бяла боя, за предпочитане на два слоя.
 2. Закрепете синя лента от плат около тясната част като шал. Изрежете краищата на шалчето, като изрежете тънки ленти с ножица.
 3. Залепете сините помпони към краищата на филцовата лента.
 4. Сглобете ски стълбове, като залепите бели помпони по краищата на две клечки за зъби.
 5. Нарежете кафявата синилова жица с една трета.
 6. Поставете частта отстрани на конуса на ръката и я залепете. Повторете от другата страна.
 7. Изрежете от филц и прикрепете слушалки.
 8. Залепете неравностите към ските.
 9. Залепете оранжевото парче синилова тел като нос.
 10. Добавете закачалка, като огънете парче пухкава тел наполовина и залепите отворените краища на гърба.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId611c960739

Снимка на снежен човек от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdea90f5c3c0

Направи си сам мишка

Направи си сам мишкаНаправи си сам мишкаСнимките стъпка по стъпка показват майсторски клас, как да направите детски занаяти от конуси и пластилин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId705ba94c9e

 Детски занаяти агнешко от шишарки

конусни овцеВижте как да направите сладко детски занаят от прости материали.

че направете овца от шишарки със собствените си ръце ще ви трябва:

 • борови шишарки
 • памучна вата
 • розов и кремав филц
 • 5 мм черни мъниста за очи

След като съберете материали, попитайте децата нарисувайте муцуна, нос и уши за агне.

 1. След това ги оставете да изрежат всички ножици с ножица.
 2. Опаковайте малки парчета памучна вата около неравностите.
 3. Залепете детайлите на муцуната - нос, уши, очи.
 4. Залепете агнешката глава на чукчето, след което внимателно увийте повече памучна вата около предната част и на открити места.
 5. Изрежете малка тръбна форма на филцов филм и лепете към гърба на чумата, за да направите опашка.

Агнешкото от шишарките е готово.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdc866139fcf

Bumblebee от шишарки

пчела от шишаркиШишарките са чудесен материал за такъв детски занаят като пчела.

Какво ви трябва:

 • Шишарки от бор
 • Жълта и оранжева прежда
 • Пластмасови очи
 • Парчета пластмаса

Как да си направим детски настойник на бамбук

На първо място, уверете се в това борови шишарки се сушатЕто защо е по-добре да ги съберете в сухи дни и след това да ги оставите на перваза на слънцето на няколко дни. Тогава те ще се отворят напълно и ще бъдат идеални за навиване на прежда.

Нарежете преждата. Започнете, като помогнете на детето си да увие края около една от неравностите, за да се закрепи. След това увийте преждата около шината, за да попълните празнините. Редувайте ивици с жълти и оранжеви нишки.
Залепете очите.
Изрежете двете форми на крилото от пластмаса и след това ги боядисайте, за да изглеждат като крила. Добавете малко лепило в долната част на всяко крило. Пчела е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeId699a815acc

пчела от шишаркиЗанаят за деца - рошав пчел

За начало, съвет, ако сте събрали пресни неравности, уверете се, че има няма насекоми или червеи.

 • Вземете купа и я напълнете с вода, добавете чаша оцет.
 • Потопете боровите шишарки в купа и ги изплакнете за 20-30 минути.
 • Загрейте фурната до 200 и сложете боровите шишарки върху лист за печене и загрейте за около 30 минути.
 • След това го поставете на вестник и го поставете на сухо за още 2 - 3 дни.

Сега, как да се направи занаят, Първо, подгответе черна и жълта боя, два помпона, черно и жълто, парче бяла синилова тел и пластмасови очи.
След това боядисвайте букса с ивици, черни и жълти. Направете глава от жълто одеяло, тоест залепете очите и "антените" на черните помпони. От пухкавата тел направете крила и лепете към тялото. След това залепете главата на пчелата върху плоския край на шината. Оставете да изсъхне.

Сега имате своя собствена домашна пчела, която не бръмчи и не ужилва.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdf8f4f2665f

Детски занаяти от шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki#sigFreeIdfd062a8435

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...