Публикувано в От шишарки

Дърво, направено от шишарки. Направете сами + 100 снимки

дърво от шишарки дърво от шишарки

Есента винаги радва занаятчиите с изобилие от естествени материали - жълъди, кестени, листа, шишарки. Тази статия ще ви покаже как да направите дърво от шишарки за да украсите интериора и да създадете празничен декор. Ето няколко прости примера със стъпка по стъпка снимки и инструкции.

Шишарките като естествен материал са идеални за занаяти, работата с тях винаги е удоволствие. Въпреки че е трудно да се нарече това произведение, декорирането на дома ви е повече удоволствие. Направете своя собствена конусово дърво майсторските класове, представени в статията плюс вашето въображение, ще помогнат.

 

Как да направите дърво от шишарки

как да направите дърво от шишаркиЕто един чудесен пример за това как да се направи направи си сам дърво от шишарки, която ще послужи като прекрасна украса за дома и особено ще зарадва през зимните празници. Размерите зависят от вашето желание, добре, и от броя на наличните шишарки. Ето една от най-простите възможности за производство.
Ако искате да направите голямо дърво от шишарки, ще ви трябват много материали. На първо място, подгответе много различни шишарки, големите ще отидат до външния контур, а малките ще запълнят празнините. Все още се нуждаят от много лепило и картон лист.
Рамка за това дърво от шишарки не е необходима, просто изрежете кръг от картон и залепете шишарки върху него, ред по ред, като постепенно стеснявате диаметъра до върха. Напълнете средата с останалите конуси. Правете това, докато конусът се затвори. след това украсете дървото с шишарки по ваша преценка. Опции за декор може погледнете стъпка по стъпка снимки, и прочетете инструкциите на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId99f39fb971

Дърво на шишарки

дърво от шишаркиДруг лесен начин направете дърво от шишарки, Само в този случай ще имаме нужда пластмасова рамка, Ще трябва да работите с тел, така че вземете резачки за тел. Процедурата за изработка на занаяти от шишарки е:

 1. Големи конуси обвиват тел в долната част, както е на снимката.
 2. Извийте свободните краища на жицата възможно най-плътно, за да закрепите щифта.
 3. Поставете неравностите с остри краища в конуса от пяна, започвайки от основата, без да оставя празнина между неравностите.
 4. Ако свободното пространство все още остава, напълнете ги с останалите конуси - първо използвайте по-големи, а след това и по-малки.
 5. Продължете, докато целият конус се напълни.

За да направите този прост занаят от конуси, следвайте указанията по-долу. стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId28e2311a4d

Майсторски клас на дървета от шишарки

конусово дърво стъпка по стъпкаТази опция е още по-проста. В този случай до направете дърво от шишарки, не пластмаса, но картонен конус, Много лесно е да направите занаят, защото основният материал са конусите и картонът, но изглежда страхотно.

Какво ви трябва:

 • Шишарки (за предпочитане едри);
 • Гъвкав картон (кафявото е по-добро);
 • Стар вестник;
 • Кръгла основа за торти (дървена или картонена);
 • Опаковъчна лента (лепяща лента);
 • Пистолет за лепило с достатъчен запас от пръти;
 • Гирлянди с батерия.

Как да направите дърво от шишарки стъпка по стъпка

Стъпка 1. Направете основа, като сгънете картона с конус и подравнете дъното. Напълнете с смачкан вестник и прикрепете с лента към основата. Горната част се затваря по същия начин. Снимката показва какъв трябва да е резултатът.

конусово дърво стъпка по стъпкаСтъпка 2, Залепете неравностите към основата, като започнете от дъното, така че да няма празнини между тях. За да направите това, редувайте посоките на конусите.

конусово дърво стъпка по стъпкаСтъпка 3, Ако направите коледно дърво, украсете дървото с гирлянд.

Шишарки декоративно дърво

декоративно конусово дърводекоративно конусово дървоПример как да направите декоративно конусово дърво и естествени материали. Изглежда малко необичайно, тъй като те отидоха заедно с неравности, сушени плодове, жълъди, канелени пръчици и др.. Стъпка по стъпка снимки за това как да направите оригинално дърво от шишаркивижте по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId8bc6c903cb

Малко конусово дърво

малко конусово дървоТакава мини градина в саксии форма шишарки, Може да се засади много бързо и просто. Резултатът е прекрасна декорация, подходяща за всяко тържество.На външен вид не се забелязва, че отне толкова малко време, за да произведе такава красота. И много малко средства, въпреки че някои артикули ще трябва да бъдат закупени. За да направите тези малки дървета от шишарки, Ще ви трябват миниатюрни саксии с диаметър около 5 см и акрилни бои.

Акрилни бои боядисайте саксиите и ги оставете да изсъхнат. Нанесете друг слой боя.
Нанесете финал върху всяко гърне, като вземете боя с малка четка и оставете да изсъхне. След това поставете шината вертикално, като малко дърво. Можете да се насладите на вашата саксия мини гора!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId8be9c1f8b7

Коледно дърво от шишарки

Коледно дърво от шишаркиУкрасата е много проста, но е така малка коледна елха от шишарки създава истински ненадмината празнична атмосфера. По-точно, украсата се състои от няколко шишарки, почиващи на малки детски кофи. Цялата сол при декорирането им хартиени звезди, Тези звезди са шарени от картон и залепени от двете страни на страници на стара книга. След като фиксирате звездата в горната част на конуса, леко поръсете тази структура с блясък. Така блестящата украса е готова - Коледно дърво от шишарки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeIde30971a1e4

Дърво на детски занаяти от шишарки

детски занаяти дърво от шишаркиНе само възрастни, деца от всички възрасти ще работят с този занаят с удоволствие. Резултатът е много красив, но всичко се прави лесно, не са необходими много материали. Единственият път, когато възрастните очевидно трябва да работят, е залепване на шишарки на корк, За да направите това, имате нужда от пистолет за лепило, горещо лепило. Останалото е всичко в рамките на силата и децата.

За да направите занаят от конуси, ще ви трябват само три неща: основните шишарки, сухи и отворени, тапи от бутилки за вино и малки декоративни помпони. Привлечете децата, поканете децата да поставят многоцветни помпони между отворените люспи на шишарките. Можете да ги не се придържай, след това за промяна на цветовете в зависимост от сезона.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId1178485efe

Шишарки и дърво на кората

дърво от шишарки и кораАтрактивна декорация за всички любители на домашните занаяти. Подходяща композиция за създаване на малък кът от природата у дома. В допълнение, конусни и кори дърветаТова е шик зимен декор и се извършва доста просто. От естествени материали съберете шишарки и брезова кора, а за основата пригответе няколко фунийки от пяна и още горещо лепило. Работният процес по принцип не е сложен, въпреки че ще отнеме известно време.

 • Първо, конусите са залепени върху един конус.
 • Преди това конусът, ако е бял, трябва да бъде боядисан в кафяво и да изчака, докато изсъхне напълно.
 • Но дори и с боядисана заготовка, шишарките са залепени, така че да няма пропуски.
 • Брезова кора ще трябва да се начупи на малки парченца.
 • Друг конус е залепен с тези парчета и не е нужно да го рисувате повече, така че това е още по-лесен вариант. Белите празнини сред парчетата брезова кора изглеждат естествено.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId23eceb60af

Конусово дърво 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/delaem-derevo#sigFreeId6f3837255f

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...