Публикувано в От шишарки

Дядо Коледа от шишарки. Майсторски класове + 200 снимки

Дядо Коледа от шишарки Дядо Коледа от шишарки

Представяме ви любимия коледен занаят на всички деца - Дядо Коледа от шишарки, Тук ще намерите няколко метода на производство: използване на пластилин, полимерна глина, тесто и други опции. Научете също как да направите композиция занаяти Дядо Коледа Snow Maiden и коледно дърво от шишарки.

Децата ще се занимават с този занаят с удоволствие. Насърчете тяхната креативност и ви оставете да правите колкото можете по-самостоятелно, без значение колко естетически изглежда. Привличайки най-малките, първо изрежете всички детайли, обяснете последователността и подгответе мястото за работа. Майсторските класове със стъпка по стъпка снимки, представени в статията, ще ви помогнат.

 

Как да направите Дядо Коледа от шишарки

Прост пример как да накарате занаятите Дядо Коледа направете сами.
Дядо Коледа от шишарки

Дядо Коледа от шишаркиНаправи си Дядо Коледа направете сами стъпка по стъпка инструкции

 1. За да започнете, залепете дървена топка отгоре на шината, за да направите глава.
 2. Подходящи са дървени топки с размери 2 см. Ако няма пистолет за лепило, добре е, ще остане на обикновено лепило, просто е по-удобно.
 3. Боядисвайте неравностите; за ускоряване на процеса на сушене използвайте сешоар.
 4. Докато боята изсъхне, отрежете парче филц и направете шапка.
 5. Когато всичко е напълно сухо, залепете памучна брада и нос помпон.
 6. Залепете шапката и нарисувайте очите.
 7. Накрая шийте камбаната на върха на шапката и направете контур, за да окачите занаята на коледната елха.

Ако желаете, все пак можете да направите малък шал, изглежда много хубаво.

 

Дядо Коледа от шишаркиДядо Коледа от шишарки Майсторски клас за това как да направите Дядо Коледа от шишарки, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId144847b459

Детски занаяти Дядо Коледа

детски занаяти Дядо КоледаСтрахотни занаяти за деца на Дядо Коледа от шишарките.

Най-трудното е да се направи глава без помощта на възрастни. Направете такава идея от салфетка празен за главата, тоест просто усучете хартиената топка. След това трябва да увиете на няколко слоя с бели и червени нишки. Трябва да получите шапка и брада, между тях залепете очите от мънистата. С тялото още по-лесно: боядисайте бута и покрийте с лак, направете мънички обувки от люспи, а колан от черна панделка. Нещо подобно, накратко.

Подробни инструкции как да направите Дядо Коледа от чупка със собствените си ръце можете да прочетете на сайта, линкът е под галерията. Там ще намерите списък на необходимите материали за занаятите.

подробно майсторски клас по стъпка по стъпка снимки вижте по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeIde8883474ed

Дядо Коледа направи сам занаяти

Дядо Коледа направи сам занаятиЗа да направите това Дядо Коледа от шишарки със собствените си ръце ще ви трябва полимерна глина и много PVA лепило.

Всички детайли на този занаят са направени. от глинано не се притеснявайте, дори и никога да не сте извайвали нещо. Много е просто, още повече, че всички детайли са миниатюрни.

подробно инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, под галерията има линк. И ако знаете как да боравите с глина, тогава все още е по-лесно. Също така за работа подгответе акрилна боя с блясъци и тънка тел.

Първо направете капачка с къдряне за окачване на играчки по коледните елхи.

 

Дядо Коледа направи сам занаятиСлед това слепете и закрепете останалите части.

Дядо Коледа направи сам занаятиГотовият занаят трябва да се изсуши за около 15 минути във фурната. След това, глинени детайли ще трябва да бъдат залепени към конуса, след изсъхване те самите няма да залепят. В края оцветете Дядо Коледа, колкото искате.

 Дядо Коледа от шишарки и пластилин

Дядо Коледа от шишарки и пластилинЕто още едно прекрасно изработва Дядо Коледа от шишарки и пластилин, Това е най-лесният вариант, просто трябва да боядисате конуса в червено и да оформите всички детайли на занаята от пластилин - глава, ръкавици, ботуши. За брада вземете нишка от конец или нещо подобно и направете шапка от цветна хартия и памук.

Като цяло, всичко, от което се нуждаете и майсторски клас за производство на занаяти, показани на следващата стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId0d41238f68

Как да направите Дядо Коледа от шишарки и тесто

как да направите Санта Клаус от шишарки и тестоНе само глина и глина, тестото също добър материал за изработка на занаяти. Изглежда страхотно, след като тестът изсъхне, няма проблеми, всичко се държи много здраво. Направете това Дядо Коледа от шишарки и тествайте, това ще бъде прекрасен подарък за Нова година. От тестото правите обувки, глава и нос. Брада от домашна юфка. От тънкото тесто изрежете триъгълника на капачката. След това направете топки за носа и помпона, можете леко закопчайте с клечки за зъби, Не забравяйте за колана с катарама. Как да изсъхне, няма еднозначен отговор, зависи от дебелината на тестото. Ако шишарките не са боядисани, можете да изсушите при висока температура във фурната. След това боядисвайте с акрил и лак.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId09f99789f3

Изработете Дядо Коледа от естествени материали

Направи си Дядо Коледа направете самиМалко въображение и вижте какво може да се направи от най-различни материали.

тяло Дядо Коледа от чукаглавата навън орех, ръце от клонки и брада от хартия. А гордостта на занаята е шапка от червен филц. Въпреки че може да има много опции, например, можете да направите черупки от орех и памучна вата или дори по-лесно, да изкривите кръг от памучна вата и да боядисате горната част с червена боя. Всички части могат да бъдат фиксирани с лепило или фиксирани с пластилин. Включете се в този занаят с децата, нека ги направят Дядо Коледа от конус направете сами, със сигурност ще имат много свои идеи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId9f0694014d

Дядо Коледа от пластилин и шишаркиЕто още един интересен вариант занаяти от пластилин и шишарки, Да направя Дядо Коледа, имате нужда от два чифта конуси с различни размери. Разликата на този занаят от предишните опции е, че тялото и главата са изработени от пластилин, а ръцете и краката са от конуси. Подгответе лист шперплат или дъска, това ще бъде стойка за занаяти. Две карамфили, които ще фиксират краката на шишарките. От цветна хартия изрежете брада и шапка. Направете нос от пластилин и очи от черен грах. Конусите на ръцете са прикрепени към клонка, която минава през багажника. Просто и красиво.

Коледни занаяти Дядо Коледа

Коледни занаяти Дядо КоледаПример как да направите Играчка за коледно дърво Дядо Коледа от шишарки, въпреки че според автора на този проект, това е Дядо Коледа. Като цяло, колкото и да се казва, но дядото се оказа солиден, с брада и очила, всичко беше както трябва. Между другото очилата се правят много лесно - Опаковайте жицата веднъж около кръгъл предмет, издърпайте го право и след това го направете отново. Уверете се, че е останал много жица от всеки край на очилата, за да направите корекции, ако е необходимо. Залепете правите краища към неравностите.

шапка направете червен филц, носа и устата розови. Памучна брада и мустаци. Преди да залепите шапката, вземете парче тел и го увийте около горната част на шината. Направете малко дупка за шапка за куката. Когато шапката е суха, залепете малко поничка на върха. Просто откъснете малко парче памучна топка и я навийте в дланта.

Целият процес е показан на стъпка по стъпка снимки, вижте майсторски клас и бъдете креативни - това са само идеи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeIdef681492ea

Дядо Коледа и коледно дърво от шишарки

Дядо Коледа от чука със собствените си ръцеЗа Дядо Коледа вземете борови шишарки, а коледното дърво може да бъде направено от борови или смърчови шишарки. Използва се предимно за занаяти естествени материали, жълъди и клонки.

С коледното дърво всичко е просто, лепим няколко конуса върху картонената основа, стеснявайки кръговете до върха.

Дядо Коледа от конус направете сами направете това:

 • Залепете главата от жълъда към кедровите шишарки, след като направите малка депресия в него.
 • Ние правим ръце от клонки и лепим багажника към неравностите.
 • Дядо Коледа от чука със собствените си ръцеВземете хартията и направете всички детайли на лицето от нея: отрежете мустаците и едрата брада.
 • Веждите могат да бъдат направени от памучна вата.
 • За персонала намерете равномерна клонка, украсете с памук и красива панделка, пак можете да я покриете с искри, но това не е обикновена пръчка, а вълшебна.
 • Инсталирайте занаятите на Дядо Коледа от конусите на основата, в този случай това е кръг от пяна. Затворете персонала.

Новогодишната композиция е готова.

Занаят Дядо Коледа и Снежанката

Вижте пример за това как да направите забавна коледна композиция Дядо Коледа и Снежанка с коледно дърво, изработени от шишарки.

занаяти Дядо Коледа и СнежанкаВсичко, което е необходимо за занаятите и инструкциите стъпка по стъпка, са на сайта и вижте по-долу майсторски клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId23ee24407d

Дядо Коледа и Снежанка от шишарки и кестени

занаяти Дядо Коледа и СнежанкаИ ето още една двойка Дядо Коледа и Снежарката с херинга, само този път от борови шишарки, Комплект материали е стандартен - памучна вата, пластилин плюс лак за нокти. Ние правим глави от кестени, с вежди и брада, изработени от памук от Дядо Коледа и с малък нос и червени устни при Snow Maiden, не бъркайте. Шапките могат да бъдат направени от многоцветен филц, а ако не, то само от памук. Снежната девойка се облича в рокля от памучна вата, оцветена със син гваш. За Дядо Коледа направете памучния кафтан по-дебел и го оцветете в червено. За цялостна картина добавете зелено коледно дърво от конуса и украсете с каквото се сетите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeId5cfbf5a848

Дядо Коледа от шишарки 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-shishek/ded-moroz#sigFreeIdd7650282bc

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...