Цветя от пластмасови бутилки, стъпка по стъпка снимка, работилници, 500+ снимки

Пластмасови цветни бутилки Пластмасови цветни бутилки

Може да станат цветни пластмасови бутилки декорация за подаръци, стая или поздравителна картичка, Освен всичко друго, създавайки такава красота, ние сме много ние помагаме на природата - пластмасовите изделия се разлагат за стотици години. В съвременната индустрия, практически 90% от пластмасовите бутилки не подлежат на рециклиранеи искаме да променим това. Да правиш красиви цветя от на пръв поглед обикновен боклук е най-малкото благородно във връзка с планетата, на която живеем.

В тази статия ще разкажем и демонстрираме, използвайки стъпка по стъпка снимки, как да направите цветя от пластмасови бутилки със собствените си ръце, ние ще предоставим майсторски класове за начинаещи, както и много интересни снимки.

Декоративни цветя, майсторски клас

Декоративни цветяЗа да добавим яркост към градината, създаваме декоративни цветя от пластмасови бутилки. За производството на необходимите материали, които са във всеки дом:

 • многоцветни пластмасови бутилки,
 • кафява или зелена медна тел,
 • пластичен топилен агент,
 • клещи,
 • ножици,
 • шило.

Цял процес няма да отнеме много време, и резултатът ще надмине всичките ви очаквания! В зависимост от вашите желания използваме червени, жълти, сини, оранжеви пластмасови бутилки и ги поставяме върху парцела или на купища, отделяйки някои цветове от други, или на случаен принцип, което ще добави пъстрота. В този случай няма ограничение за фантазия!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId597c4859df

 Пластмасови цветни бутилки за плоски повърхности

Пластмасови цветни бутилкиС тези цветове можете за украса на маси, маси, скринове, Страхотно ще изглеждат страхотни цветя, направени от 5-литрови бутилки. За начало се нуждаем от дъна от пластмасови бутилки.

 • Изрежете необходимия брой дъна.
 • Изрязваме по линиите, които са лесно видими - това са бъдещите венчелистчета на цветя.
 • От всяко венчелистче изрежете тънка ивица от двете страни и ги огънете навътре, придавайки желаната форма и дължина.
 • Оформяме венчелистчетата с ножица и свещ / запалка.
 • Боядисваме полученото цвете с акрил.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId0d038c3cee

Елегантна декорация - цветя от пластмасови бутилки

Натрупали сте куп бутилки и не знаете защо те могат да ви бъдат полезни? Има решение! За това ви трябват дъна от бутилки - забелязали ли сте, че приличат на цвете? В средата на дъната правим малки дупки с гореща игла. На следващо място, използвайки риболовни линии, зъбни конци или метални занаятчийски пръстени, ние свързваме нашите цветя в произволен ред. Готово!

Можете да използвате многоцветни дъна, оформяйки от тях райета, шарки или ярки мозайки. Продуктите, изработени от прозрачни пластмасови бутилки, изглеждат много нежни. Представете си как слънчевите лъчи ще играят върху тях!

Украса от пластмасова бутилкаУкраса от пластмасова бутилкаУкраса от пластмасова бутилка

Живопис - цветя, майсторски клас

Боядисване на цветя от пластмасови бутилкиСъздаване на уникален дизайн на стаята? Тогава тази проста работилница е за вас! Необичайни картини-цветя от пластмасови бутилки украсете всеки интериор, Последователността на действията:

 • Отрязваме вратовете на пластмасовите бутилки и ги изрязваме, за да направим венчелистчетата, огъваме ги.
 • Включваме фантазията и оцветяваме получените цветя (за да преминем към следващата стъпка, оставете боята да изсъхне напълно, за насищане на цвета, боядисайте на няколко слоя).
 • Лепим цветята върху предварително подготвено платно в произволен ред. Можете да очертаете всеки модел, като залепите цветя един до друг. Можете също да оставите място на платното за надписи или снимки.

Готово! Картината е готова за монтаж на стена.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId25f464e032

Направи си многослойни цветя от пластмасови бутилки

Многослойни цветя от пластмасови бутилкиЦялото семейство може да бъде включено в процеса на създаване на многослойни цветове от пластмасови бутилки., Всъщност в този случай едно цвете се състои от няколко. Всеки член на семейството може да създаде свое собствено цвете, да го оцвети в любим цвят и да му придаде желаната форма. В края на работата всяко цвете се свързва с останалите. Оказва се отличен символ на семейството - красиво цвете или цял букет цветя, за създаването на които са положени съвместни усилия. Нещо повече, това напълно прост процес, който не изисква много време. Всичко, от което се нуждаете, е:

 • Начертайте цветя върху пластмасова бутилка (или предварително на хартия, след което кръг, като се прикрепя към бутилката) и ги изрежете.
 • Огънете венчелистчетата в една посока.
 • С помощта на пинсети дръжте венчелистчетата над пламъка на свещта.
 • По желание можете да оцветите цветята.
 • Закрепете готовите цветя един към друг с лепило или конец (в последния случай трябва да се направи малка дупка в центъра на всяко цвете).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId573176eb5d

Красиво цвете на крака

Красиво цвете на кракаЦвете на крак от пластмасови бутилки е чудесен занаят. Можете да го поставите във ваза (или един, или цял букет), и да го подарите на някого, и просто да го поставите на видно място - този вид декорация ще бъде подходяща навсякъде.

Как да направите цвете на стъбло от пластмасови бутилки?

 • Приготвяме модели от венчелистчета, листовки, чашелистчета и ги прехвърляме в бутилката, изрязана.
 • В центъра на всяко цвете правим малка дупка.
 • С помощта на свещ оформете венчелистчетата. Огънете венчелистчетата с ръце, така че да са обърнати нагоре.
 • За да направим стъблата, ние вземаме жицата и я увиваме върху свещите с лента от пластмасова бутилка.
 • За да създадат листовки, техният детайл също се обработва върху свещ.
 • Поставяме чашелисти и цветя от големи до по-малки на жицата, като същевременно загряваме местата на допир на частите.
 • Закопчайте с примка от тел.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdb0b9ef7e27

 Основните правила за изработка на цветя от пластмасови бутилки

Използват се занаяти от пластмасови бутилки, остри и пронизващи предмети - шил, нож, ножица, резачка, както и огън, спрей бои. Затова е по-добре да се работи за възрастни или деца под наблюдението на възрастни.

Процесът на производство е доста лесен.:

Етап 1. Необходимо е да нарисувате шарки от листа, стъбла, венчелистчета, да ги прехвърлите в пластмасова бутилка и да изрежете.

Етап 2. Направете малък отвор в центъра на детайлите с гореща игла.

Етап 3. Оформяме венчелистчетата и листата с пламъка на свещ / запалка.

Етап 4. Първо трябва да изгорите краищата, а след това - от вътрешната страна на цветето, за да създадете завой. За да не изгорите пръстите си, използвайте пинсети. Някои цветни модели са направени от върховете на пластмасови бутилки. В тази ситуация дупката се прави в самия капак, минавайки през която риболовната линия / конец / тел, сърцевината е фиксирана.

Етап 5. Листата се закрепват с помощта на пламък или зелена лента. Стъблото може да бъде оформено и като го увиете с мека пластмаса или лента с огън.

Етап 6. За да направите получените цветя от пластмасови бутилки да изглеждат истински, се препоръчва да се прилагат водоустойчиви бои върху тях, за насищане на цвета - няколко слоя.

 Направи си лотоси

Лотоси от пластмасови бутилкиВ този случай, когато създавате плавателен съд от платинена бутилка, трябва да се грижите за надеждното закрепване на венчелистчетата, така че те да не се разминават. Най-добрият вариант - направете малък отвор във всяко венчелистче и ги закрепете с тел. Тъй като ще произведем сърцевина за лотоса, жицата ще бъде невидима.

Готовите локуси се поставят в малки контейнери с вода и / или декоративни камъчета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId60a9f4e718

Светещи цветя от пластмасови бутилки

Светещи цветя от пластмасови бутилкиТакива занаяти от пластмасови бутилки ще бъде прекрасна украса както за градината, така и за дома. Като оправите готовата работа върху дървото, вашата градина забележимо ще се промени и ще се превърне в чудесно място за романтични вечери, партита и обикновена семейна вечеря във въздуха. Най-важното - няма нищо сложно в създаването на светещи цветя от пластмасови бутилки, това ще изисква следните материали:

 • пластмасови бутилки
 • ножици,
 • акрилна боя
 • четка
 • венец,
 • писалка.

Как да направите цветя от пластмасови бутилкипоказани стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdeddbdbd11b

 

Обеци от пластмасови бутилки, стъпка по стъпка снимка

Обеци от пластмасова бутилкаСъс сигурност всяко момиче иска да бъде уникално. Обеците са неразделна част от изображението., Те са изработени от голямо разнообразие от материали - метал, пластмаса, скъпоценни камъни. Какво е предимството на пластмасовите обеци? Те са леки, ярки, формите им са разнообразни, имат ниска цена и най-важното - можете бързо и лесно да направите обеци от пластмасови бутилки със собствените си ръце.

Снимката по-долу показва как да направите обеци от пластмасови бутилки във формата на цвете, За това се нуждаем от:

 • пластмасова бутилка
 • акрилни бои
 • тел (или държач от стари обеци),
 • ножици,
 • свещ,
 • диамантени стикери
 • маркер.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId2cc6c43f86

 Стенна декорация с цветя

Цветя на стената на пластмасови бутилкиЗа да украсите стените в апартамента, не е необходимо да се претеглят картини или цветя в саксии. Прост и оригинален Вариант на декор за стена ще бъдат цветя от пластмасови бутилки. Не е нужно да тичате около пазаруването и да купувате материали - всичко, от което се нуждаете, е във всеки дом! Така че, нека да работим:

 • Отрязваме дъното на пластмасовата бутилка (не изхвърляме горната част, тя все още е полезна).
 • Нарежете цвете от дъното на бутилката и огънете, както е показано на снимката. Правим толкова цветя, колкото сметнете за добре.
 • Горната част на бутилката се използва за рязане на стъбла и листа.
 • Лепим получените части в желания ред.

Готово! Полученият декор елемент може да бъде прикрепен както към стената, така и към други повърхности: шкаф, хладилник и други.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdda2d9483e5

Ярко цвете от пластмасова бутилка

Ярко цвете от пластмасова бутилкаЗапочвайки да създавате цвете от пластмасова бутилка, трябва да вземете измита и добре изсушена бутилка. Цялата последователност от действия е добре показана на стъпка по стъпка снимки., Трябва да се добави, че в процеса на боядисване на цветето за по-голяма яркост и оригиналност можете да добавите блясък към боята (специални искри).

Може да създава цял куп ярки цветя и поставете ваза, която ще зарадва окото и цялото семейство и гостите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdaf13854063

 Цветя от дъното на пластмасови бутилки, подробни инструкции

Цветя от дъното на пластмасови бутилкиЗа производството ни трябват много пластмасови бутилки с различни цветове (или прозрачни - те могат да бъдат боядисани с ярки акрилни бои).

Няма да говорим за хода на нашите действия, тъй като подробни снимкитова ще ви помогне за творчество.

 

Правим пъпки:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId5f7af47fcf

Правим венчелистчета и стъбла:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId84f971a439

Стигането до сърцевината:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdafb150f6d3

Готово!Получихме толкова разкошен букет цветя, направен от пластмасови бутилки:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdfffc3d77f9

 Направи си карфиори, изработени от пластмасови бутилки

Царевици от пластмасови бутилкиЛюбимите ви цветя ли са цветя?Искате ли тези красиви цветя да радват очите ви ежедневно? Тогава този майсторски клас е за вас! За производството ни трябват: пластмасова бутилка, акрилни бои, твърда тел в пластмасова обвивка, мъниста, свещ, ножици, шил.

Така че, нека да работим:

 • Правим заготовки, както е показано на снимката.
 • Над пламъка на свещта даваме на детайлите формата на венчелистчетата.
 • Правим малки дупки в центровете на цветята.
 • Оцветяваме заготовките с акрилни бои.
 • Правим стъбло: върху тел навиваме лента от пластмасова бутилка върху пламък на свещ.
 • Прикрепете цветето към стъблото.

Готово! За да получите букет, можете да вземете жица и да я разклоните на няколко, всяка от които ще бъде прикрепена към цвете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId9e5d069e45

Къдрави цветя от пластмасови бутилки, стъпка по стъпка снимка

Къдрави цветя от пластмасови бутилкиКъдравите цветя красят както стените в апартамента, така и стените на къщите. Във всеки случай, тази декорация ще привлече вниманието всички, които ще дойдат да посетят или да минат покрай къщата.

Огромен плюс цветове от пластмасови бутилки е трайност, Те не се страхуват от различни метеорологични условия. Дори ако цветята могат да бъдат отрязани от силен вятър или да повредят градушката, тогава това е лесно да се поправи!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIda7842ccc38

 

 

Clivia цвете за дом и градина

Кливия от пластмасови бутилкиТова цвете ще изглежда страхотно както у дома, така и в градината.

За да направите цветя от пластмасови бутилки, ще ни трябва: големи мъниста, зелена изолационна лента и акрилни бои.

Снимката по-долу е добра е показана всяка стъпказа да можете лесно да създадете Clivia от пластмасови бутилки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId749f8f1e4a

 

 

 Направи си водна лилия, майсторски клас

Бутилка за водаЗа работа ни трябват пластмасови бутилки.Можете да вземете цвят (жълто и бяло и зелено) или прозрачен, но в този случай ще трябва да бъде боядисан с акрил. Следващите действия са ясно видими на снимката.

Например, поставяме готовата водна лилия от пластмасова бутилка в декоративни саксии с вода, една голяма една или 2-3 малки, колкото е възможно повече - колкото позволява резервоарът за вода. Оказва се много красиво и необичайно!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdb0da45a86a

Божури от пластмасови бутилки

Божури от пластмасови бутилкиПреди да започнете, трябва да нарисувате шарки. След това преведете изрязаните шарки в пластмасова бутилка и изрежете. Придайте желаната форма на нашия божур със свещ. Боядисваме получените заготовки с акрилни бои. Свързваме частите заедно с лепило или тел (в последния случай правим малка дупка в центъра на всяко заготовка с гореща игла или шил).

Готово! Божур от пластмасова бутилка може да украси къща или градина, може да бъде представен на роднини и отведен на детска градина. По желание за цветето можете да направите стъбло или да го оставите такова, каквото е, по ваша преценка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId8d4080737f

Маргаритки от пластмасови бутилки, стъпка по стъпка инструкции

Маргаритки от пластмасови бутилкиЛайка - просто и в същото време много красиво цвете, Благодарение на белия цвят те се комбинират лесно с много други цветове - и всеки букет ще изглежда страхотно, Тъй като нито едно цвете не е трайно и мнозина искат да украсят дома си с цветя, тогава най-доброто решение ще има цветя от пластмасови бутилки. Такива цветя имат много предимства: те са винаги ярки, не изискват грижи, ще ви издържат много години и можете да ги направите сами! Как точно е илюстрирано на снимките стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdb3ee80c667

 

Предпазни мерки за работа

За да оформите детайлите на цвете, трябва загрейте тях. За да направите това, имате нужда от обикновена свещ. Не се препоръчва използването на запалка, тъй като продължителното забавяне на запаленото състояние води до прегряване и експлозия.

Мястото, където ще създадете е необходимо покрийте с дебела хартия, При нагряване пластмасата се стопява. Ако капките му попаднат на масата, те не могат да бъдат почистени, без да се повреди повърхността на масата.

Наред с други неща, горещите капки от топящата се пластмаса могат да попаднат не само на работната повърхност, но и върху кожата на ръцете. Никога не носете гумени ръкавици.тъй като получавате двойно изгаряне. Най-добрият вариант е следи напредъка на работата и получените капки

Освен това, не забравяйте да използвате респираторработа със спрей бои.

Стаята, в която ще направите цветя от пластмасови бутилки, трябва да е добре проветриво по време на целия процес.

 Направи си пролетен букет

Пролетен букет от пластмасови бутилкиТова е достатъчно прост и в същото време вкусен странно работа от пластмасови бутилки.

За работа ни е необходима дъното на бутилката, която нарязваме вертикално на много ивици (без да отрязваме около 3-5 сантиметра от дъното). шума в нашия случай от цветна хартия. За да създадете малки Цъфти необходими са тънки ленти от многоцветни пластмасови бутилки. Как точно да съберете пъпката е показано на стъпка по стъпка снимки. И последната стъпка е формиране на букет, Върху всяка врязана част на бутилката нанизваме листа и пъпки. По желание те могат да бъдат фиксирани с малко количество лепило, но те ще се държат без него.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId70e7359458

Декорация на дома - пластмасова бутилка Lily

Пластмасови лилии за бутилкиДруго цвете, което можете да направите със собствените си ръце от пластмасови бутилки, е лилия. За да работите, ще ви трябва:

 • многоцветни пластмасови бутилки,
 • хартия,
 • ножици,
 • линия,
 • тел,
 • мъниста,
 • свещ.

Прочетете инструкциите стъпка по стъпка и започнете да създавате!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdeeded2a7e1

Голям глухарче от пластмасови бутилки

Глухарче от пластмасова бутилкаКак да си направите глухарче от пластмасови бутилки?

За да направите това, ще ви трябва: пластмасови бутилки, ножици, тел, самонарезни винтове, шил, трион, нож, отвертка, дървен корк, клещи, пластмасова тръба, спрей бои.

Приготвяйки всичко необходимо, продължете да създавате глухарче:

 • За средата: изрежете бутилка, направете малки дупки в основата на всяка част, нанижете хартиена щипка.
 • Приготвяме венчелистчетата: за 1 глухарче ви трябват около 8 части с различни размери.
 • Вмъкваме средата в най-малкия детайл, закрепваме.
 • Приготвяме чашелистчетата.
 • Събираме всички заготовки.
 • Правим и прикрепяме стъблото.

Готово! Такъв глухарче ще изглежда страхотно във вашата лятна вила, в двора на къщата или детската градина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId2f90d00196

солнаправете сами слънчогледи

Пластмасови слънчогледи от пластмасова бутилкаДа направя направете сами ярки слънчеви слънчогледи от пластмасови бутилкикъм нас ще се изисква: 3 бутилки в цевта на варела, обемно дъно на кафявата пластмасова бутилка, емайлово жълта боя, полимерно лепило и ножици.

Всяка стъпка е ясно изобразена на фотографиите:

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId13c528573b

Рози от пластмасови бутилки

Рози от пластмасови бутилкиВсякакви рози - червени, бели, розови - винаги красива и елегантна.

Разбира се, любителите на красотата няма да откажат да имат у дома букет от тези шикозни цветове.

Освен това розите от пластмасови бутилки могат направете го сами и събирайте букета във всеки един цвят или в различен.

Инструкциите под формата на стъпка по стъпка снимки ще ви помогнат в осъществяването на идеята.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdddba753ae9

 

Прости фуксии за градината

Фуксия от пластмасови бутилкиНаправете фуксия от пластмасови бутилки може да бъде както следва:

 1. Взимаме 2-литрови бутилки и отрязваме първата - в една линия (показана на снимката), втората - в друга.
 2. Нарязваме по-дългата част на 6 части и я огъваме.
 3. Нарязваме късата част на 12 части.
 4. По същия начин изрежете сърцевината на цветето.
 5. Свързваме получените заготовки.
 6. Приготвяме стъблата и тичинките.

Готово!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId0870f2526c

От неизползвани дъна такива маргаритки

111 палец112 палец113 тумаб

 Пухкави глухарчета, работилница стъпка по стъпка

Глухарчета от пластмасова бутилкаКой от нас не е мечтал за вечно лято? Почти всеки обича топло слънце и първи цветякоито са предвестниците на лятото. Така че нека го направим така винаги е имало парче лято във вашата градина! Ярки, пухкави глухарчета от пластмасови бутилки ще създаде топла атмосфера във вашата детска градина и ще зарадва окото и през лятото, и през зимата.

Снимки стъпка по стъпка с описанието ще отговорят на въпроса ви как да направите цветя от пластмасови бутилки със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId500da9752e

Големите цветя са лесен вариант

Големи цветя от пластмасови бутилкиПредполагам най-лесният стъпка по стъпка семинар по изработка на цветя от пластмасови бутилки. Всичко, което се изисква от вас, е да изрежете бутилката и да я оцветите според въображението си.

В процеса на рисуване можете да включите както по-възрастни, така и по-млади членове на семейството. Абсолютно всеки ще получи удоволствие!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId80ad7c2952

Украсете закачалката с пластмасови цветя

декориране на закачалки от пластмасови бутилкиИзглежда, че закачалката за дрехи в коридора не е толкова важен детайл в интериора. Как обаче стаята, в която виси закачалката, украсена с цветя от пластмасови бутилки, се трансформира! Несъмнено и членовете на семейството, и гостите ще го оценят.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdcbaa25e050

Колие от пластмасови бутилки

Колие от пластмасови бутилкиМога ли да изглеждам различно всеки ден? Разбира се! Ярките колиета добавят новост към вашия външен вид от пластмасови бутилки. В крайна сметка, те могат да бъдат направени сами, и то в голямо разнообразие от цветове!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIddffe3a6110

Изработка от пластмасови бутилки

Занаяти от пластмасови бутилкиНаправете цвете от пластмасова бутилка със собствените си ръце е доста лесно. Трябват ви само малко количество материали и желание за създаване!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId701512242b

 

Направете сами пищен букет цветя

Букет от пластмасови бутилкиТакъв букет цветя от пластмасови бутилки не може да се разграничи от истинските. В продължение на много години той ще зарадва окото в коридора или кухнята, във всекидневната или спалнята, Най-добрата част е, че цветя от пластмасови бутилки не изискват специални грижиосвен прах. Снимката по-долу ясно показва как да направите цветя направете го сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIda786946c58

Цветя за градинска украса

Пластмасови цветни бутилки за градинска украсаДори през зимата искам да се възхищавам на красивата цъфтяща природа. Дългите зимни вечери могат да бъдат озарени чрез създаване красиви цветя от пластмасови бутилки. А ще ви помогне майсторски класпредставени на снимката по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId92a433c3a4

Цветя от пластмасови бутилки за градината

Цветя от пластмасови бутилки за градинатаКак да направите сладка градинска украса със собствените си ръце? Просто като това! Най-простите материали, няколко стъпки - и сте готови! Оригинални, красиви, ръчно изработени бижута могат да бъдат поставени във вашата градина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdd06d2de116

Цветя от пластмасова бутилка и CD

Висящи цветя от пластмасови бутилкиПредимството на този занаят е, че той може да бъде спрян. Прикрепяйки се към тавана, цветята ще бъдат красиви играят слънчевите лъчи, Можете да използвате бутилки с различни цветове, така че вашите интериорът видимо ще се промени.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId29184b91e5

 Боядисване на пластмасови цветя

Боядисване на цветя от пластмасова бутилкаПриготвяйки рамката за картината, извадете стъклото от нея. Взимаме дебел картон и затягаме тъканта, фиксирайки го с пистолет за лепило. Материята може да бъде заменена с кадифена хартия - по ваша преценка. След това пристъпваме към създаването на самата картина от пластмасови цветя. По-долу можете да намерите инструкции стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId00762639d1

Многогодишни цветя за градината

Многогодишни цветя от пластмасови бутилкиВъзможно ли е цветята да са едновременно светли и красиви, и радва очите през лятото и зимата, и не се нуждаеше от грижи? Разбира се, че е възможно! И освен това, те могат да бъдат направени със собствените си ръце - от пластмасови бутилки. Как точно е показано в майсторския клас на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdb97d186168

Малки цветя за украса на градината

Малки цветя от пластмасови бутилкиТъй като цветята, направени от пластмасови бутилки, са устойчиви на влага и не избледняват на слънце, те са добри украсяват градини.

Натрупан опит в производството на такива цветя, можете да фантазирате и направете вечно цъфтяща цветна леха на вашия сайт, И ние ще ви помогнем в това!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId47ce33f46c

 

Craft - цвете от пластмасова бутилка

Малки цветя от пластмасови бутилкиЕто още една хубава прост майсторски клас за да създадете цветя от платинени бутилки.

По желание можете допълнително да направите стъбло (как точно - показано на много стъпка по стъпка снимки в тази статия) или да оставите декорацията под формата на пъпка.

И в двата случая цветята са невероятни. 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdd576787ebe

Поляна с маргаритки

Маргаритки от пластмасови бутилкиПрез лятото цветните лехи в летните вили, в дворовете са покрити с най-различни цветове. Но какво ще стане, ако къщата ви има голяма полянка, на която нищо не расте и бихте искали по някакъв начин да я преобразите? Чудесно решение, ако не искате да се забърквате със засаждането и грижите за живите растения - това правене на цветя от пластмасови бутилки. С тяхна помощ можете перфектно да украсите двора, без да отделяте много време за него. По-долу е показано как да направите маргаритки от пластмасови бутилки със собствените си ръце. Ако желаете, променете формата на венчелистчетата, оцветете цветята с различни нюанси - и нека дворът ви стане най-светъл!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIdc910b8747e

Луксозни цветя от пластмасови бутилки

Пластмасови цветни бутилкиПо-долу е представена снимката майсторски клас по изработка на цветя от пластмасови бутилки.

Готовите продукти могат да бъдат поставени в чаши, както направихме ние. Можете да използвате както малки вази, така и прости, домашни вази; поотделно или в цял букет - във всеки случай цветята, направени със собствените си ръце от платинени бутилки, ще изглеждат луксозно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId39f6db72ae

 

Цветя от пръстени от пластмасови бутилки

Цветя от пръстени от пластмасови бутилкиЗа да направите цветя от пластмасови бутилки, не е необходимо да отрежете цветни заготовки от бутилки. Друг начин за създаване на бижута - Това е рязане на бутилка на тънки чаши.

В допълнение към самата пластмасова бутилка ще се изисква: филц (за 1 пръстен около 10 кв. см.), мъниста, панделки, конец и игла. Какво да направите след това с посочените материали е показано на снимката по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId2322c695dd

Цветя от пластмасови бутилки за градината

Цветя от пластмасови бутилки за градинатаВ този случай, за производството на цветя, ние използвайте бели пластмасови бутилки (от мляко, кефир, кисело мляко). На такива бутилки боята лежи по-лесно и цветът е по-наситен, отколкото на цветовете, изработени от прозрачни пластмасови бутилки.

Цветята са достатъчно големи и ще бъдат ясно видими на вашия сайт.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId634d24bd7d

Работилница по създаване на цветя от пластмасови бутилки

Цветя от пластмасови бутилки майсторски класВ този случай за разтопяване на пластмасата и оформяне на цветовете се използва изграждане на сешоар вместо обичайната свещ.

Внимавайте, когато използвате! Заготовките по време на нагряване трябва да се поддържат с помощта на устройства с дълги дръжки - пинсети или клещи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId84cae7bb5f

Направи си цветя, стъпка по стъпка снимка

Цветя от пластмасови бутилки стъпка по стъпка снимкаизненадващо, колко лесно е да създадете красота от пластмасови бутилки със собствените си ръце!

Такива цветя изглеждат оригинално, изящно.

Те са крехки на външен вид, но всъщност в продължение на много години ще преживеят всякакви свежи цветя!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeId63dc51b921

 

 

 Цветя - занаяти от пластмасови бутилки, 250+ снимки

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/tsvety-foto-master-klassy#sigFreeIda2a8ee9c4c

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...