Лампи от пластмасови бутилки 150 снимки, работилници

полилей от пластмасова бутилка полилей от пластмасова бутилка

Съвременният свят без пластмаса никъде не е; той стана толкова здраво утвърден в живота ни, че е трудно да си представим как беше без него. Но тази полза от цивилизацията се превърна в бич на екологията. Следователно вторичното използване на същите пластмасови бутилки е необходим и със сигурност полезен бизнес.

 

Ако преразгледате поне това, което е публикувано в Интернет, човек се чуди на огромното въображение на любителите на занаятите. Но в тази статия ще разгледаме какво можете да направите лампи от пластмасови бутилки със собствените си ръце, Ето как сте дори този необичаен полилей, който е на снимката?

За да направите този превъзходен полилей, ще ви трябват няколко празни бутилки Coca-Cola и други безалкохолни напитки. Първо трябва да изрежете листа от пластмасови бутилки в различни цветове. След това направете чертеж на листата с поялник. Залепете готовите парчета пластмаса към проводниците, за да имитирате листни клони. Придайте сферична форма с пролука и закрепете проводниците, покрити с листа. Свържете LED лампите в средата на сферата и фантастичният полилей е готов.
Направи си полилей от пластмасова бутилкаИзточник cupcakepedia.com

Можете да изберете опция и по-проста, като например пластмасови светлини за бутилки идеален за кухнята или коридора.
висяща лампа от пластмасови бутилкиГорната част на пет литрова бутилка е подходяща като материал за абажур, ако тя все още е боядисана, както е показано на снимката по-долу, ще се окаже почти етажен таван. Между другото, те могат да бъдат окачени на различни нива и конфигурацията на монтиране да изберете по ваша преценка.
висяща лампа от пластмасови бутилки

Настолна лампа от пластмасова бутилка

 

настолна лампа от пластмасова бутилкаДа направя такова настолна лампа от пластмасова бутилкаимат нужда от повече пластмаса бутилка шампоан или нещо подобно, полимерна глина и набор от бои за стъклени повърхности. Не бих казал, че е много просто да си направите лампа, но вижте каква красота, според мен си струва да положите малко усилия. Основното е, че всичко това се прави със собствените ви ръце, а разходите не са толкова големи, и имайте предвид, ще бъде изключително нещо, ръчно изработени и без значение какво е направено от пластмасова бутилка. Производството може да бъде разделено на два етапа. В началото вдигаме бутилка, петлитров е подходящ, нарязан на размер, придайте форма, нанесете полимерна глина и боя. В стъпка по стъпка снимки, две изображения с лампи, от които взеха пример за рисуване. Разбира се, можете да изберете всеки друг, който харесвате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeIdbaf9252958

Във втория етап направете долната част, основата на лампата. Ние фиксираме бутилката от шампоана или каквото намерите, към издълбаната стойка от шперплат. Прокарваме тел през дупките, закрепваме с гайки и полагаме цялото нещо с полимерна глина. След това рисуваме, възможно е, както в случая, под метала. В горната част над електрическата крушка направете такъв дизайн, както на предпоследната снимка не са необходими допълнителни крепежни елементи, Лампата ще бъде затворена с капачка отгоре, може да бъде направена и от глина. Може би всичко, изключителна лампа е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeIde0577bfdd2

 

оригинален абажур от пластмасова бутилкаОригинален абажур от пластмасова бутилка

 

Всичко може да се направи много по-просто, като това. Малко боя, въображение и готово. По-долу на снимките на ръка, е просто и достъпно как да направите такава лампа.

 

 

 

 

оригинален абажур от пластмасова бутилка

Ако лампата ви има счупен абажур, можете да го замените с такъв "Букет", изработен от пластмасови бутилки.
оригинален абажур от пластмасова бутилка
оригинален полилей, изработен от пластмасови бутилкиНаправи си декоративен полилей

Как ти харесва това оригинален полилей, използващ дъна от пластмасови бутилки? Разбира се, само декоративната част е направена със собствените си ръце, но идеята е впечатляваща. Не е евтин вариант, ще трябва да купите полилей с кръгъл пластмасов абажур и да се опитате да не го развалите, но изкуството изисква жертва.
Ето как ще изглежда.
оригинален полилей, изработен от пластмасови бутилкиоригинален полилей, изработен от пластмасови бутилки
Основният декоративен детайл, дъната на пластмасовите бутилки, ще им трябват много. Нарежете по долните ребра
оригинален полилей, изработен от пластмасови бутилки
Правите дупки с поялник и го натискате върху дървени пръчки. Пластмасата се втвърдява бързо, така че за надеждност можете да добавите суперклей.
оригинален полилей, изработен от пластмасови бутилкиоригинален полилей, изработен от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поставете маркировки върху пластмасова топка, направете също дупки с поялник и поставете пръчки с пластмасови „венчелистчета“. Трябва да сте много внимателни с поялника, малко преекспониране, дупката ще се окаже повече, отколкото е необходимо, в този случай можете да увиете края на щифта с електрическа лента и да я фиксирате с лепило, Като цяло, бъдете търпеливи.
оригинален полилей, изработен от пластмасови бутилкиоригинален полилей, изработен от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Материал от сайта www.home-dzine.co.za

 

нощна лампа от пластмасова бутилкаНощна светлина от пластмасова бутилка

 

За такъв продукт се нуждаем от LED крушка с патрон и пластмасова бутилка. Да направите нощна светлина от пластмасова бутилка не е трудно, няма да е необходим инструмент, само шкурка, шил и ножици. След това вижте стъпка по стъпка снимки, последната показва как можете да оцветите нощната светлина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeId307c22a287

 

Романтичен фенер от пластмасова бутилкаулична лампа от пластмасова бутилка

 

Съгласете се, такава улична лампа ще изглежда много добре във вечерната градина или в близост до пътеката в страната. междувременно този романтичен фенер е направен от пластмасова бутилка и други прозаични материали, които има във всеки дом. Основното нещо е да намерите хапче за свещ в метален ръкав, и лопата дръжка, гумени пръстеникоито могат да бъдат направени от велосипедна гума и празна пластмасова бутилка за шампоан изобщо не е проблем. И след това погледнете стъпка по стъпка снимки за това как да направите такава красота от всички тези неща.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeIdb1b82ff65a

 

лампа от диск и пластмасова бутилкаМалка лампа, изработена от пластмасова бутилка и компактдиск

 

CD-тата са друго нещо, което стана твърде много, но те също могат да бъдат намерени достойни за употреба. В комбинация с пластмасова бутилка можете да направите такава хубава лампа, Както се казва, евтино и весело. Всичко, което трябва да направите, е да работите малко с ножици, да изрежете хубави цветя от пластмасова бутилка, да им придадете форма с гореща сешоар, да боядисате самия диск с бои, прикрепете диоди и залепете цвете на диска. Прикрепете кутия за проводници и батерия отзад.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeId7428b6b1cf

 

полилей от пластмасова бутилка и пластмасови лъжициОригинален полилей, изработен от пластмасови лъжици

 

Вероятно вече сте виждали снимка на този полилей в интернет, забележително нещо. Ако погледнете инструкциите, се оказва, че е толкова трудно да го направите сами. Особено щастлив че такъв продукт няма да струва почти нищо, със сигурност всеки ще има лампа с кабел и голяма пластмасова бутилка, освен ако не се наложи да счупите опаковане на пластмасови лъжици. И след това погледнете стъпка по стъпка снимките, работата е, разбира се, досадна, залепете лъжици към бутилката, но резултатът си заслужава.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeId02dbd56f86

 

Селекция от 50 фотографии на тела от пластмасови бутилки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/svetilniki-iz-plastikovykh-butylok#sigFreeId1ef7ced61d

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...