Направи си маргаритки от пластмасова бутилка стъпка по стъпка за начинаещи

Направи си маргаритки от пластмасови бутилки Направи си маргаритки от пластмасови бутилки

В тази статия ще разкажем и ще дадем примери за това как да направитенаправете сами маргаритки от пластмасови бутилки, Стъпка по стъпка майсторските класове са прости и разбираеми, следователно както опитни любители на ръчна изработка, така и начинаещи ще се справят с тях.Сега участват много възрастни и деца. ръчно изработени, тоест правят необичайни занаяти от материали, които не се използват никъде по този начин вдъхнете нов живот в тях, Красиви декорации, мебели, невероятни неща за декориране на къща, градина, двор - всичко, което можете да се сетите, просто искам!

 Маргаритки от пластмасови бутилки стъпка по стъпка

Маргаритки от пластмасови бутилкиС настъпването на топлина, земята в дворове, на поляни, цветни лехи в летни къщи - всичко е покрито с цветя. И вероятно всеки би искал да запази парче лято у дома през цялата година. И е възможно!

Цветята от пластмасови бутилки през лятото и зимата ще зарадват окото и ще ви напомнят за горещото слънце. Как да направите цветя от пластмасови бутилки със собствените си ръце е показано на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdb0775a7295

Маргаритки от чаши за еднократна употреба и пластмасова бутилка

Маргаритки от пластмасови бутилкиВ този майсторски клас ще разкажем как да направите букет от маргаритки във ваза със собствените си ръце, В допълнение към пластмасовата бутилка ще ни трябват бели чаши за еднократна употреба. От бутилка правим ваза, от чаши сами правим маргаритки.

Стъпка по стъпка инструкции можете да намерите по-долу на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIda8710f2276

Букет от маргаритки, вариант 2

Маргаритки от пластмасови бутилкивероятно един от най-лесните работилници за производство на цветя от пластмасови бутилки. Минимални материали, няколко етапа на работа - и букетът е готов!

По-малко от час работа - и във вашия дом ще се появи прекрасен букет маргаритки във ваза. Стъпка по стъпка инструкции под формата на снимка ще бъде отличен помощник в процеса на творчество.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIddd10b0b2d4

Маргаритки от пластмасови бутилки за градината

Маргаритки от пластмасови бутилкиВсеки градинар иска сюжетът му да бъде красив. Как можете да трансформирате своите притежания, да ги направите оригинални и незабравими?

Всъщност има много варианти, но в момента ще разгледаме само един - този приготвяне на маргаритки от пластмасови бутилки, Цветята са чудесен начин да освежите градината си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdb855fe526a

Предимства на занаятите от пластмасови бутилки

Пластмасови бутилки - лесно достъпни материали, чийто обхват може да бъде значително разширен. Създаването на вкусни неща ще се увлече както от възрастни членове на семейството, така и от по-млади.

Вероятно мнозина са наясно с много незадоволителното екологично състояние на планетата. Фирмите за рециклиране и рафиниране силно липсват, Но периодът на разлагане на пластмасовите неща - стотици години

Всяко пълнолетно отговорно лице трябва да поддържа чистота. А опитни градинари и ръчно направени почитатели са особено внимателни по този въпрос. Пластмасовите контейнери за тях изобщо не са боклук, но материал за творчество. 

Както майстори, така и начинаещи на ръчна изработка, правейки различни занаяти от пластмасови бутилки, като по този начин подобряване на екологичното състояние на планетата, Освен всичко друго, такива занаяти са силни и издръжливи. Хората, на които не им се е налагало да правят нещо подобно, вероятно ще си помислят, че да направиш нещо полезно от обикновения, на пръв поглед боклук, е просто невъзможно. Това обаче е напълно погрешно!

Поляна с маргаритки

Маргаритки от пластмасови бутилкиПрез лятото цветните лехи в летните вили, в дворовете са покрити с най-различни цветове. Но какво ще стане, ако къщата ви има голяма полянка, на която нищо не расте и бихте искали по някакъв начин да я преобразите? Страхотно решение ако няма желание да се забърквате със засаждането и грижите за живите растения - това приготвяне на маргаритки от пластмасови бутилки, С тяхна помощ можете перфектно да украсите двора, без да отделяте много време за това. По-долу показва как да направите маргаритки от пластмасови бутилки със собствените си ръце, Ако желаете, променете формата на венчелистчетата, оцветете цветята с различни нюанси - и нека дворът ви стане най-светъл!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdfcc854b443

Как да направите маргаритки от пластмасови бутилки?

Маргаритки от пластмасови бутилкиНа пръв поглед лайка е доста просто цвете, което е лесно да направите със собствените си ръце от импровизирани материали. Всъщност всичко не е толкова просто. Трудно е обаче само ако няма проба под ръка, фокусирайки се върху която, бихте могли да създадете свои собствени занаяти.

Подробният стъпка по стъпка майсторски клас е идеален помощник. С него дори начинаещите ще се чувстват като опитни майстори.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId87e2e81620

Маргаритки от пластмасови бутилки, стъпка по стъпка инструкции

Маргаритки от пластмасови бутилкиЛайка е просто и в същото време много красиво цвете, Благодарение на белия цвят те се комбинират лесно с много други цветове - и всеки букет ще изглежда страхотно. Тъй като нито едно цвете не е трайно и мнозина искат да украсят дома си с цветя, тогава най-доброто решение биха били цветята от пластмасови бутилки, Такива цветя имат много предимства: те са винаги ярки, не изискват грижи, ще ви издържат много години и можете да ги направите сами! Как точно е ясно показано в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId5caafa0830

Направи си сам лайка от пластмасови бутилки

Маргаритки от пластмасови бутилкиОсновният материал е пластмасова бутилка. В този случай ние вземаме бутилка шампоан, тъй като те са по-меки. Различно от това ще ни трябва: канцеларски нож, маркер, горещо лепило, прозрачен лак за нокти, блясъци.

Приготвяйки всичко необходимо, се захващаме за работа. Последователността на действията е изобразена на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId6f05c20d21

Маргаритки във ваза

Маргаритки от пластмасови бутилкиОще едно е достатъчно лесен майсторски клас за производство на маргаритки от пластмасови бутилки.

Забелязали ли сте, че нарязаните дъна на пластмасови бутилки изглеждат като цветя? Остава само да направим сърцевината, листовките и стъблата. Също така в този майсторски клас показва как да направите ваза от пластмасова бутилка.

Повече подробности можете да видите в стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId1e456209fd

Лайка от пластмасова бутилка, стъпка по стъпка работилница

Маргаритки от пластмасови бутилкиЗа да направите лайка от пластмасова бутилка, ще ни трябва: две бутилки - бяло и зелено, ножици, лепило, шил.Материалите могат да бъдат намерени във всеки дом!

Приготвяйки всичко необходимо, пристъпете към създаването на лайка. с стъпка по стъпка майсторски клас няма да срещнете трудности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdc518a47356

Направи си маргаритки

Маргаритки от пластмасови бутилкиВсеки градинар се грижи не само за добра реколта, но и за общото състояние на обекта, неговото естетика, Красота и уникалност ще бъдат дадени на вашите притежания от цветя.

И напълно не е задължително ангажирайте се с усърден труд за засаждане и грижа за много живи растения. Има и друг начин. На голяма лятна къщичка високи, буйни маргаритки от пластмасови бутилки ще изглеждат страхотно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdf4272378ff

 Какво лепило да използвате?

В процеса на създаване на почти всички занаяти от пластмасови бутилки лепило, Какво лепило да използвате за пластмасови части надеждно закопчани един към друг? Следното видове лепило за пластмасови изделия:

 • горещ;
 • аерозол;
 • лепило;
 • Силиконова;
 • епокси;
 • Полиуретан.

Освен всичко друго, специалното пистолет за лепило, му предимства:

 • не е отровен
 • без миризма,
 • бързо и здраво свързва части,
 • лепилото се използва пестеливо
 • удобна употреба
 • отлично запечатване.

Пистолет за лепило подходящ за закрепване не само на пластмасови части, но и на каучук, дърво, хартия, текстил, кожа, керамика.

 Маргаритки от пластмасови (за еднократна употреба) лъжици

Маргаритки от пластмасови лъжициКрасивите маргаритки могат да бъдат направени не само от пластмасови бутилки.

В този майсторски клас ще разкажем как да направите маргаритки от пластмасови лъжици. Производствен процес много просто, тъй като венчелистчетата на маргаритките са почти готови, просто трябва да ги изрежете и да залепите към сърцевината на пластмасовия капак. Ние овладяваме листата и стъблото по същия начин, както предишните майсторски класове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeIdb7eaf887b3

Маргаритки от пластмасови чаши

Маргаритки от пластмасови чашиЕто един чудесен начин как да направите маргаритки от пластмасови чаши със собствените си ръце.

Материали - най-простият Не е нужно да пазарувате и да купувате всичко необходимо. Това е добър пример за това как можете да направите шедьовър от привидно боклук.

Стъпка по стъпка майсторски клас под формата на снимка да ви помогне да направите хамали от пластмасови чаши за еднократна употреба и да украсите дома или земята си.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId45b2d6a13c

 

Маргаритки от пластмасови бутилки, 50+ снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/romashki-svoimi-rukami#sigFreeId3cb426d833

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...