Момина сълза от пластмасови бутилки, майсторски клас със стъпка по стъпка снимка

Тази статия е за как да направите момина сълза от пластмасови бутилки със собствените си ръце. Подробните работилници със стъпка по стъпка ще ви помогнат стъпка по стъпка да направите прекрасни цветя от пластмасови бутилки, които мнозина просто изхвърлят.

Занаяти от пластмасови бутилки Те са популярни сред тези, които искат да украсят градината и дома си, а също така просто мечтаят да създадат и създадат шедьоври от най-простите материали!

 Момина сълза от пластмасови бутилки

Момина сълза от пластмасови бутилкиПървият производствен цех момина сълзи от пластмасови бутилки.

Както можете да видите на снимката, за работа се нуждаем най-много прости материали: пластмасови бутилки, нож, специални щипки или клещи, тел, маркер, кърпички, бои и четка. Без съмнение, всички тези материали могат да бъдат намерени във всеки дом. Стъпка по стъпка снимки Те ще ви кажат откъде да започнете и по-нататъшния ход на действието.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/landyshi-master-klass#sigFreeId47ac35c0c3

Направи си сам момина сълза

Момина сълза от пластмасови бутилкиОтдавна искате да направите двора или градината си оригинални, необичайни, без да харчите много лично време?

Има решение! Това са занаяти от пластмасови бутилки - момина сълза. Минимални разходи и време - и цветя от пластмасови бутилки са готови. Как да направите моминалии от пластмасови бутилки, ще видите на стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/landyshi-master-klass#sigFreeIde7431854c9

Момина сълза от пластмасови бутилки и по-добро

Момина сълза от пластмасови бутилкиза как да направите моминали от пластмасови бутилки, този майсторски клас ще покаже. В този случай е необходима пластмасова бутилка за създаване на стъблата. За да направите самите пъпки, имате нужда яйца от детски изненади - те ще бъдат намерени в почти всяка къща, където има малки деца. Ако няма такива, тогава кутиите с крем ще направят.

Резултатът е нежни момина сълзакоито можете да поставите в малка ваза и да украсите къщата или да подарите на роднини / приятели.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/landyshi-master-klass#sigFreeIde3c19732e9

Стиропорна момина сълза, изработена от пластмасови бутилки

Момина сълза от пластмасови бутилкимного буйни и красиви оказва се букет от момина сълза, изработен от полистирол и пластмасови бутилки.

Производствен процес изключително простокоито могат да се видят от стъпка по стъпка снимки по-долу.

И възрастните, и децата могат да бъдат включени в създаването на букет - това е много вълнуващо! Малко лично време, голямо желание да творя - и букет от момина сълза от пластмасови бутилки е готов!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/landyshi-master-klass#sigFreeIdd0d3d0546c

Снимка на момина сълза от пластмасови бутилки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-plastikovykh-butylok/landyshi-master-klass#sigFreeIdaa1d3c64d4

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...