Публикувано в Занаяти за хартия

Оригами хартиени животни. Инструкции стъпка по стъпка + 800 снимки

как да направите оригами от хартия за животни как да направите оригами от хартия за животни

Оригами животни - Популярен избор за занаяти от хартия. Интересно е да сгъвате животни и е чудесно да видите как фигурите започват да се оформят и да изглеждат като истинските им прототипи. Тук са представени различни модели. Ако искате да научите правят животни от хартия в техниката на оригами просто изберете любимия си модел и започнете да сгъвате.

тук оригами хартиени животни със стъпка по стъпка снимки, които можете да сгънете сами.

  1. Оригами хартия лъв
  2. Как да си направим слон от хартия
  3. Оригами кон, направен от хартия
  4. Оригами хартия прилеп
  5. Направи си катеричка от хартия
  6. Как да направите носорог от хартия
  7. Направете сами хартиена маймуна
  8. Направете хартиена костенурка

Как да направите лъв от хартия

как да направите лъв от хартияТози пример показва как да направите направи си сам хартиен лъв в техниката на оригами. За начинаещи това е сложен модел, но ако все пак искате да го изпробвате, има много на уебсайта на автора подробни инструкции, Дори и да не работи първия път, това е добре, това е просто занаятчийска хартия. Майсторският клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId5ccc4701c4

Схема за оригами на лъв

схема за оригами с лъвПо тази схема можете лесно да добавите прости оригами лъв, Сгънете хартията наполовина и след това разгънете. Направете всички гънки в пунктирани линии. Сгънете страните до центъра и леко огънете горния слой хартия по линиите. Марка вътрешен заден завой по пунктираната линия. Отворете хартията, като я сгънете в пунктирана линия. Сгънете горния и след това долния край на най-горния слой хартия. Сгънете дясната страна на хартията и след това останалата част от хартията, както е показано на снимката. Направете мъничка вътрешна част обратна крачка в края на опашката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId674a377058

Лъв, изработен от хартиена снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId0ac7c27d93

Как да си направим слон от хартия

как да направите слон от хартияАко правите занаяти с хартия и чувствате, че нещо липсва в колекцията ви, това означава едно нещо, което не сте го направили направи слон от хартия, В природата това е голямо животно с характерен външен вид, така че няма да е трудно да сгънете разпознаваема хартиена фигура. Основните отличителни характеристики са багажникът и големите уши, които обикновено са най-сложните части на модела оригами. Има много начини да се направи направи си сам оригами слон, ето една от най-лесните опции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId4b72fa3a56

Оригами диаграма на хартиен слон

оригами хартия моделТова ще бъде полезна информация за тези, които искат да добавят. оригами хартия слон с големи уши. За този модел се използва основна форма на оригами "балон", Трябва да знаете трите техники за оригами, които трябва да научите за този модел. обратна сгъвка, външна обратна сгъвка и обратна въртяща се гънка, Можете да използвате всякакъв вид хартия, само че предната и задната страна са малко по-различни. Този слон от оригами е направен от хартия. размер 15 х 15 см.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId5ea7069adc

диаграма на слон от хартия

Направи си сам хартиен слон

Този напреднал оригами слон Изглежда наистина готино заради шарени хартии, използвани за този проект.

направи си сам хартиен слонКак да си направим слон от хартия направете го сами в майсторски клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdee8590cc40

Оригами слон стъпка по стъпка

оригами слон стъпка по стъпкаЕдно от най-големите животни на земята лесно може да бъде намалено до размера на лист хартия. Това ръководство ще ви покаже как слон е направен от хартия направете го сами с помощта на квадрат с размери 8x10. Както повечето хартиени слонове, и тук се използва. основна форма на оригами "балон", Това е удобен модел, защото можете да експериментирате малко. Например, можете да сгънете багажника, като използвате метод на обратната сгъвкатака че слонът да държи тялото така, както искате. Тук няма обяснение, само примерни снимки. Да, и не забравяйте за очите. Как да сгънете модела, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId9ad5b0531f

диаграма на слон от хартия

Фото слон от хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdd6f8798ce8

Как да си направим оригами кон

как да си направим оригами конОригами кон въз основа на основна форма оригами птица , Отличителна черта е, че за този модел ще трябва да използвате ножица, за да направите две разфасовки. Необходимо е също да се прилага като вътрешни обратни гънки и външни обратни гънки, За да сгънете оригами кон, можете да използвате всякакъв вид хартия, желателно е само ако предната и задната страна са малко по-различни. За този модел е използван 20 см квадратна хартиях 20см, Това е добър размер за тези, които не са опитни в техниката на оригами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId89816297b0

Оригами диаграма на коне

оригами модел на коняПрост контур как да се сгъва оригами кон от един квадратен лист хартия. Огънете двете страни към центъра с пунктирани линии. След това издърпайте заснетата хартия изпод гънките. Поставете на две гънки, използвайки техниката на ухото на заека. Сгънете листа наполовина, оставяйки долната половина зад модела. Марка вътрешен заден завой по пунктираните линии, последвани от друга вътрешна обратна сгъвка. Сгънете два клапана „Заешко ухо“ вляво. Направете външна задна сгъвка по пунктираните линии и огънете предните клапи назад отпред и отзад. Сгънете хартията около врата вътре в модела отпред и отзад. Марка вътрешен заден завой.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId69c6978598

оригами кон

Направете хартия кон

направете сами хартиен конЕто още един красив пример, как да направите оригами кон от хартия със собствените си ръце, Този модел е малко по-сложен от представените по-горе, но имате на ваше разположение подробни инструкции, които можете да прочетете в сайта, връзката е по-долу, и ако имате въпроси, след това гледайте видеоклипа. Ако обаче вече не сте начинаещ в оригами, достатъчно стъпка по стъпка майсторски клас за снимкипредставени по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId3709bf96db

оригами кон

Снимка с кон на оригами

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId8a62da885e

Как да си направите оригами бухалка

как да си направите оригами бухалкаЕто диаграма, ако искате да научите как да сгъвате модел от хартия оригами бухалка, Една специална техника за оригами, която трябва да знаете, е основна сгъвка "венчелистче"които могат да бъдат направени въз основа на сгъването на основата "Квадрат", За целта вземете квадратен лист хартия 20 см х 20 см. Ако моделът ви се струва сложен, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdc5fab8bf4b

Как да направите прилеп от хартия

как да направите прилеп от хартияЗа да направя това направете сами хартиена бухалкаще ви трябват ножици. Това е страхотен модел, ако не сте против малко рязане. Ако използвате хартия оригами, боядисана от едната страна и бяла на гърба, трябва започнете от бялата страна нагоре, Днес можете да си купите черно-бяла хартия оригами, която е идеална за прилепи и други остроумни неща.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdd060645b5e

Направи си сам хартиена бухалка

направете сами хартиена бухалкаИ ето още един пример, как да направите прилеп от хартия направете го сами. Този модел е малко по-различен от предишните версии, но нищо сложно. В майсторския клас стъпка по стъпка снимки всичко е показано с много подробности. Ако имате въпроси, можете да гледате видеоклипа на сайта. Можете да направите много прилепи и да ги закачите на вратите, така че те да се мотаят и да се люлеят, когато някой минава покрай тях. Или дръжки за врати. Като цяло можете да измислите много неща, основното е да се забавлявате.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId8c9f551720

оригами бухалка

Прилеп, изработен от хартиена снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIda4ccd26844

Оригами хартиена катеричка

оригами хартиена катеричкаСтрахотен занаят за деца - оригами хартиена катеричка с красива пухкава опашка. Това е модел със средна сложност, но с стъпка по стъпка снимки, които са представени по-долу в галерията, сгъването на занаята няма да бъде трудно. В допълнение, подробни инструкции с обяснения могат да бъдат намерени на уебсайта на автора на този проект, връзката може да бъде намерена под галерията. За пълната картина, ако нещо не е ясно, на сайта има и видео.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId9c96dce576

 диаграма на хартиена катеричка

Катерица от хартиена схема

 диаграма на хартиена катеричкаТази диаграма показва как да направите обикновена катеричка оригами, Сгънете и сгънете хартията наполовина от двете страни, а след това сгънете дъното и горната част към центъра с пунктирани линии. Сгънете двете страни към центъра и след това разгънете. Сгънете всички ъгли, след това отворете и завъртете. Разстелете клапите по пунктираните линии. Сгънете хартията наполовина, отдолу. Марка вътрешен заден завой и завъртете модела на около 90 градуса. Направете външна обратна сгъвка по пунктираните линии, последвана от вътрешна обратна сгъвка в предната част на главата. Сгънете хартията вътре и повторете от другата страна.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId04acccc9be

диаграма на хартиена катеричка

Катерица от хартиена снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId92976cb324

Как да направите носорог от хартия

как да направите носорог от хартияЗа да направите това Направи си носорог от хартия, имате нужда от лист дебела хартия. Ще ви трябва пеша 50 стъпкида сгънете този модел. Снимките, представени по-долу в галерията, показват този процес с много подробности, но ако все още не сте запознати с техниката на оригами, по-добре е да прочетете инструкции на сайта, намерете връзката под галерията. Преди да започнете да работите с този модел, се препоръчва да прочетете какво е сгъване долина и планина, Тези знания ще ви бъдат полезни за направата на почти всеки модел оригами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId6bcf1eea12

 носорог оригами

Оригами носорог

носорог оригамиЗа да направим този модел носорог оригами ще трябва да използвате основната форма "Балон", Как да сгънете хартиен носорог е показано на диаграмите по-долу в галерията. Също така тук се използват няколко сложни техники за обръщане, така че за да разберете всички нюанси, струва си прочетете подробни инструкции на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId1a8fd0f6eb

Носорог от снимка на хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId77934b2209

Оригами маймуна

оригами маймунаПредставена тук оригами маймуна сгъването е достатъчно просто. Този модел има такъв трудна гънка на опашкатано не трябва да е твърде трудно, ако щете следвайте инструкциите заедно със стъпка по стъпка снимки, След опашката всичко ще бъде много по-просто, ако направите всичко последователно, ще получите такова хубаво хартиена маймунакоето виждате на снимката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId7d698b0c6e

 оригами маймуна

Хартиена маймуна за деца

хартиена маймуна за децаЕто още един пример за това как да направите просто направете сами хартиена маймуна, Моделът не е сложен, така че можете спокойно да експериментирате с този занаят заедно с децата. Най-важното, което трябва да запомните, е, че оригами за дете трябва да е забавно. Сгъването на занаятите от хартия не трябва да бъде неприятна задача, ако детето започне да се отегчава и губи интерес, трябва да опитате по-прост модел оригами. За да улесните ученето, как да направите маймуна от хартия със собствените си ръцегледайте видеоклипа в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId4a9d96426f

 оригами маймуна

Маймуни от снимка на хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId2f820ff7d0

Оригами костенурка

оригами костенуркаКостенурки, това вероятно е една от най-интересните занаяти от хартиякоето може да се направи в техниката на оригами. Вижте този пример, изглежда че черупката се състои от няколко слоя, може да изглежда, че за занаятите ще е необходим тон хартия, но това не е така. Само един лист хартия, Как да направите костенурка от хартия със собствените си ръце, използвайки техниката на оригами, погледнете майсторския клас за стъпка по стъпка снимки, Занаятът всъщност изглежда много готин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId00ebcea552

хартиена костенурка

Проста хартиена костенурка

обикновена хартиена костенуркаВъпреки че това оригами костенурка Изглежда доста пълно, изненадващо лесно е да се сгъва със собствените си ръце. Красиво изглеждащите костенурки обикновено изискват сложни методи за сгъване, а простите модели, въпреки че са по-лесни за сгъване, обикновено имат не много представим вид. Тази оригами костенурка изглежда перфектно комбинация от лекота на производство и естетичен външен вид.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdf1658e4ab8

Как да си направим оригами костенурка

как да си направим оригами костенуркаСпоред тази схема можете да добавите доста оригами хартиена костенурка направете го сами. Първо ще трябва да използвате хоризонтална и вертикална Z-кратно, След това приложете модела на гънка, за да създадете структурата. За да сгънете този модел, ще ви трябват 28 стъпки, Ако нямате достатъчно опит, използвайте за този модел лист хартия 20 см х 20 см. Просто, колкото по-малък е размерът на хартията, толкова по-трудно е да сгънете фигура на оригами. Ако сте запознати с този модел, можете да опитате по-малка хартия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeIdd6a455ef7e

Направете хартиена костенурка

направете костенурка от хартиятова оригами морска костенурка - Лесен проект за начинаещи. Деца на шест и повече години могат да сгънат този модел с малко помощ. че направете оригами костенурка, ще ви трябва един квадратен лист хартия. Можете да използвате хартия, която е боядисана от едната страна и бяла от другата, или да изрежете всеки лист до желания размер. Ако хартията е боядисана само от едната страна, започнете с оцветената страна на хартията надолу, Как да направите костенурка от хартия със собствените си ръце, показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId69e81ec1a9

хартиена костенурка

Костенурки, направени от хартиена снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/zhivotnye-origami#sigFreeId6c60f51007

 

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...