Публикувано в Занаяти за хартия

Направи си лебед от хартия. Инструкции стъпка по стъпка + 300 снимки

как да направите лебед от оригами хартия как да направите лебед от оригами хартия

Пълни с грация и красота, лебеди са веков символ на романтиката. Разберете как да направите лебед от хартия направете го сами, което ще бъде прекрасна украса за всеки празник, приятен подарък и просто източник на добро настроение. Тук са предимно модели, направени по техниката на оригами.

Оригами лебед, направен от хартия - Един от най-популярните модели оригами с различна трудност. В тази статия са избрани примери, предназначени главно за начинаещи, с няколко лесни сгъвания, които всеки, дори деца и любители на оригами за начинаещи, може да направи. Ще намерите и опции как да направите лебед от модули и красиво хартиено плавателно средство на лебед на езеро.

 

Диаграма за сглобяване на лебед Оригами стъпка по стъпка

схема за сглобяване на оригами лебед стъпка по стъпкаЕто как да сгъвате стъпка по стъпка хартия оригами лебед, Това е модифицирана версия на традиционния модел. Да направите такъв лебед от хартия не е трудно, но трябва да знаете две основни форми на оригами: на открито обратна крачка и основни оригами форма заешки уши, Всъщност тази форма не прилича на заешки уши, но е така наречена и може да бъде полезна за много модели оригами. Как да сгънете оригами лебед е показано на диаграмите в галерията..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId62ccfc524f

Как да направите лебед от оригами хартия

как да направите лебед от оригами хартияВ това ръководство ще научите как да сгънете хартия лебед, За да направите хартия лебед, вземете лист хартия с размер около 22 х 28 см или квадратен лист с всякакъв размер. Сгънете хартията, както е показано. Изрежете излишъка под огънатия участък. Разширете горната част. Сгънете в една посока към центъра, след това в другата. Обърнете хартията и отново огънете се към центъра, Сгънете горната заострена част надолу и след това огънете върха назад, както е показано на фигурата. Сгънете гърба си към центъра и оригами лебедът е готов!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId313d45e73d

Оригами лебед стъпка по стъпка инструкции

Лебедът е един от най-традиционните модели за оригами. Това е прост, но много елегантен занаят за хартия. Изпълнете инструкциите стъпка по стъпка как да направите оригами лебед от хартия, можете да го прочетете на сайта, ще намерите линка под галерията.

оригами лебед стъпка по стъпка инструкцииМайсторският клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки., След като направите първия си оригами лебед, опитайте да сгънете друг модел от по-малък лист хартия, за да създадете малки лебеди, ще получите красива композиция - майка лебед с малки лебеди.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId433af332f0

Хартия лебед

хартия лебедМарка направете сами хартиен лебедда се използва като ... просто за забавление! Сгънете ъгъла на хартията към друг ъгъл, за да направите триъгълник. След това огънете допълнителната правоъгълна част и изрежете. Поставете ъгъла на квадрата навътре, Направете същото и за другия ъгъл. Обърнете се от другата страна и сгънете дългите парчета до центъра, както е показано на фигурите. Прегънете точката обратно към другия край, след това върхът (човката). Отделете тънката страна. Отворете страничните клапи и издърпайте човката нагоре. Надявам се да се насладите на резултата!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId18722130de

Как да направите обикновен лебед от хартия

как да направите обикновен лебед от хартияТова не е грозно патенце! Разгледайте стъпка по стъпка снимките, представени тук, и след десет минути ще научите как да опростите Направи си сам лебеди оригами, Започнете, като сгънете квадратен лист хартия в диамантена форма. Сгънете противоположните ъгли по диагонал, образувайки гънка по цялата дължина на хартията отгоре надолу. Огънете левия и десния ъгъл навътре към долните ръбове се срещнаха в центъра, Готовите гънки трябва да приличат на хвърчило.Сгънете левия и десния ъгъл навътре и след това сгънете модела наполовина, така че долната точка да докосне горната. Огънете горната точка на около една трета от височината от върха и получавате главата и клюна. Сгънат лебед изправено на половина. Стиснете долния, заден ъгъл с другата ръка, лебедовата шия и внимателно я извадете от тялото. Щом шията е под ъгъл от 90 градуса, затегнете долната част на шията, така че да остане в това положение. Сега оригами лебедът е готов.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId7e5b973209

диаграма на оригами лебед

Оригами проста лебедова диаграма

проста диаграма на лебед оригамиТази диаграма показва как да направите един лесен оригами лебед от хартия, Сгънете хартията наполовина и след това разгънете. Сгънете двете страни до центъра по пунктираните линии и след това легнете по пунктираните линии. След това сгънете хартията наполовина, повдигайки краищата отдолу нагоре и назад, както е показано на диаграмата. Сега най-трудната част - правя външна задна сгъвка по протежение пунктирана линия. След това направете още една външна обратна сгъвка по пунктираните линии. Накрая, крийте главата, за да образувате клюн, и след това сгънете гърба, за да направите опашката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId19fef21135

Оригами диаграми на лебед от хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId2449ae3cf2

Как да си направим оригами лебед

как да си направим оригами лебедПоказани тук как да си направим оригами лебед, Започнете с квадратен лист хартия и го сгънете по един диагонал, след което разгънете. След това сгънете долните краища на квадрата в централната линия. Изглежда оригами форма кайт, Обърнете дъното на хвърчилото, клапите или дъното. След това сгънете клапите наполовина към средната линия и след това към средната линия. Това малко парче ще има нужда посочете нагореи след това наведете сгънатата глава на лебед надолу. Повдигнете главата на лебеда от хартия вертикално и леко отдалечете врата си от тялото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeIda16a3ce5dd

Оригами лебед стъпка по стъпка

оригами лебед стъпка по стъпкаТези много подробни снимки стъпка по стъпка показват как да се сгъвате Направи си сам лебед с оригами от хартия, Ще ви трябва само един квадратен лист хартия за оригами. Ако хартията има цветна страна и искате лебедът да е същия цвят, обърнете цветната страна както в случая зелената страна на тези снимки е завъртена. Не се изискват специални инструменти, освен пръстите ви. Тук е използвана хартия с размери 15х15 см.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId0daee98045

Как да направите оригами лебед на етапи

как да направите оригами лебед на етапиЗащо хората подреждат хартия в малки фигури на птици и животни? За повечето е забавно и изглежда красиво. Но за други това е начин да се отпуснете и да се освободите от стреса. Този оригами лебед е друг интересен модел, който можете да сгънете със собствените си ръце. Специалната техника на оригами, която се използва в този случай, е вътрешната гънка в обратна посока. Звучи мистериозно? просто погледнете диаграмите, които са представени в галерията и разберете всичко. Можете допълнително да прочетете инструкциите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId5180401bc4

Хартиеният лебед почиства перата

хартия лебед почиства пераТова е модифицирана версия на традиционен лебед за оригами. Оригиналният модел изобразява лебед, който завъртя глава и почиства пера, Използва техниката на оригиналното сгъване на оригами. Как да сгънете оригами лебед вижте по-долу стъпка по стъпка снимки, Процесът е показан на диаграмите, така че не е трудно да го разберете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeIdb38f8cb235

Оригами лебед за начинаещи

оригами лебед за начинаещитук хартия лебедкойто ще ви бъде приятел винаги и където. Това е много прост модел, просто подходящ за начинаещи, Сгънете листа наполовина и разгънете. Сгънете долния ляв и десен ъгъл към центъра. След това огънете долния връх към горния, след това сгънете върха на горния слой надолуда направя глава. Сгънете се назад, хванете главата си и я издърпайте нагоре и навън. Ако искате, можете леко да отворите дъното и да поставите лебеда на масата.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeIde6b72438af

диаграма на оригами лебед

Как да си направим красив лебед за оригами

как да си направим красив лебед за оригамитова оригами модел лебед започва с основи на кайт, Това е обичайната основна форма на оригами, тоест две гънки на долината, които се наслагват върху квадратна хартия, за да се направи основата. Една от най-простите гънки, която се използва за много модели, се нарича и тази форма хвърчи кайт, Все още в този модел се използват три специални метода на сгъване, които трябва да изучите гънката на ухото на заека, вътрешната гънка на гърба и външната задна гънка. Хартията, която се използва тук, е 15см х 15см квадрат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeIdde249165ff

Как да направите лебед от салфетки

как да направите лебед от салфеткиАко нямате специална хартия за оригами, можете да използвате всяка хартия или дори салфетка. Радостно е да направите нещо полезно и красиво със собствените си ръце. Лебед от салфетка Страхотно за настройка на маса или дори като детски играчки. Като цяло, полезно нещо за всички поводи.

Направете го сами с лебед "направи си сам" според тази схема.

как да направите лебед от салфеткиМожете да подредите цяло ято лебеди хартиени салфетки с различни размери и цветове, Удължете човката или преместете шията под различни ъгли. Начертайте очи и пера, ако искате.

как да направите лебед от салфеткиРазвихрете въображението си!

Лебед с фотохартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId9cfaf484c5

Оригами лебед от модули стъпка по стъпка.

оригами лебед от модули стъпка по стъпкаВижте как да направите красиво оригами лебед, изработен от триъгълни модули, За начинаещ в този вид занаяти вероятно изглежда нещо невероятно сложно, но щом започнете да сгъвате, веднага ще разберете, че техниката е доста проста, За този модел ще ви трябва много хартия, от пет до десет листа, в зависимост от размера на лебеда. Още ножици (ако нямате гилотинова резачка за хартия), оранжев и черен маркер. Как да направите лебед със собствените си ръце, погледнете стъпка по стъпка снимки, ако сгънете за първи път 3D модел, прочетете инструкциите в сайта, за да разберете последователността как да сгъвате хартиени модули.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId0a85178ec9

Ето още един пример оригами лебед от модули.

оригами лебед от модули стъпка по стъпкаоригами лебед от модули стъпка по стъпкаПринципът на производство е един и същ, само формата на модела е малко по-различна. Когато научите как да сгъвате хартиени модули, можете да направите най-невероятните занаяти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeIdb797ada6ad

лебед от схемата на модулите

Лебеди модулна оригами снимка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId061ac2453a

Направи си лебед от хартия

направете лебед за изработка на хартияЕто как да направите детски занаяти хартия лебед върху езерце, За да направите този занаят ще ви трябва цветна хартия за апликации, бял картон и пейзажна хартия, моливи, химикалки от филц. Първо трябва направете хартиени шарки, можете да го направите сами или да използвате предложената опция. Ако искате да предложите тази идея на децата, на уебсайта можете да намерите подробни инструкции за изработка на лебедовите занаяти на езерото. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/lebed#sigFreeId58a13a6931

Хартиен лебед с разперени крила

направете сами хартиен лебедОригами лебед - Абсолютно красиво произведение на изкуството. Не става въпрос само за този модел, който сам по себе си е доста красив, но и как изглежда лебедът в реалния живот. Курсът е представен тук оригами лебед, това не е най-лесният занаят, има няколко трика, но това е добре.

За съжаление, няма стъпка по стъпка инструкция за този модел, само схеми, Ето защо, ако сте нови за оригами, започнете с нещо по-просто и този лебед няма да отиде никъде, можете да го направите по-късно.

Веригата е разделена на три части. Първо.

направете сами хартиен лебедВтората.

направете сами хартиен лебедТретата.

gohj04 палецИ готовият оригами лебед с разперени крила.Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...