Публикувано в Занаяти за хартия

Оригами къщи. Схеми, стъпка по стъпка снимки, инструкции

оригами хартия къща оригами хартия къща

Превърнете всеки лист хартия в оригами къщаизползвайки стъпка по стъпка снимки и инструкции, предоставени в тази статия. Ето 15 от най-интересните примери, как да направите къща от хартия със собствените си ръцетова със сигурност ще ви вдъхнови да направите свои собствени занаяти!

Производствен процес направи си сам хартиена къща в повечето случаи много прости. Няма да забележите колко скоро ще имате цяло село или може би град от тези прекрасни хартиени къщи. Децата могат да ги използват за игра или като подарък заедно с картичка за рожден ден.

 

Как да си направите оригами къща

как да си направим оригами къщаВижте как да направите сладко малка оригами къща с тръба. Този прост модел е направен от един лист квадратна хартия. Такъв занаят за оригами ще бъде чудесна украса за Хелоуин и прекрасно занимание за децата. Направете си сама хартиена къща много проста, въпреки че малките деца може да се нуждаят от помощта на възрастен човек при производството на покрива и комина.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdf54a1725c9

Оригами хартиена къща

оригами хартия къщаЕто още едно интересно оригами къщакоето е много лесно да се сгъва дори на дете. Вземете квадратен лист хартия и сгънете горната половина. След това сгънете лявата половина надясно. Отворете всички завои, Сгънете левия и десния ръб към центъра. Отворете левия клапан и го изгладете. Повторете от дясната страна и сте готови. Не е ли лесно? Просто вижте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId995aa78b7c

Къща от хартия обемна

Към тези схеми сгънете къщата за оригамиЩе ви трябват два малки листа хартия. Не се прилага, някаква специална техника за оригами, но трябва да се научите как да правите основа сгъване венчелистче.

обемна къща от хартияобемна къща от хартияИмате нужда от един лист с тъмносив цвят (20 см х 20 см) - предназначен за покрива, и по-лек (17 см х 17 см) - за стената.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdd4e0c940c8

Как да си направите оригами къща

как да си направим оригами къщаТова е традиционна версия. къщи за оригамикоето е много лесно за производство. За този модел ще трябва да използвате сгънете оригами техника за скуош, Можете да използвате всякакъв вид хартия, но е по-добре да вземете различен цвят за предната и задната страна. Можете да направите както в този пример, тоест умишлено да изберете модела на предната страна имитации на покрива, Размерът на листа в този случай е 15см х 15см. Ако просто усвоявате техниката на оригами, можете да използвате по-голям размер, ще бъде по-лесно да се сгъва.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdc5dca16873

Проста хартиена къща

проста хартиена къщаПримерът, представен тук, е най-много проста къща за оригамикоито можете да сгънете със собствените си ръце. Един от триковете, които ще използвате за този модел е сгъване на скуош, Ако по прост начин, това е начин да изтръгнете листа в желаната форма. Представлява не една гънка, а определена комбинация. Трудността е, че трябва да направите това ако е възможно едновременно, На снимката сгъвката на тиква е показана със стрелки. Трябва да отворите два слоя от цента. По принцип това е по-лесно да се направи, отколкото да се опише с думи - погледнете схеми, представени в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId03e5c780e4

Обемна къща оригами

Този обемна къща за оригамиимитация истински дом, което е показано на снимката вдясно.

оригами хартия къщаоригами хартия къщаМоделът е 3D версия на оригами къщата. Малко по-трудно да се сгъва в сравнение с плоските модели. употреба диаграмите по-долу и всичко ще се получи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdd548a6d162

Оригами за детска къща

оригами за детска къщаНаправете къща от хартия използвайки тези прости инструкции за стъпка по стъпка снимки. Повечето гънки са доста прости, освен надвес на покрива, може да има леки затруднения, ако това е първият ви модел за оригами. Но не се притеснявайте, защото тези прости инструкции със снимки показват много подробно действията за всяка стъпка. Просто следвайте инструкциите, за да разберете как да направите тази къща за оригами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId8d2b94b28c

направи си сам оригами къща

Как да сгънете къща от хартия

как да сгънете къща от хартияТози модел е традиционна версия. оригами къщакоето се сгъва много лесно. Просто вземете лист хартия и се огънете в посоката на стрелката, както е показано на снимката. След това сгънете хартията по пунктираната линия в посоката на стрелката. Отворена хартиякакто е показано на снимката, за да направите малък джоб. след това изправете краищата на джоба, Сгънете по пунктираната линия в посоката на стрелката и поставете ръба в джоба. Това е всичко, оригами къщата е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId77a8308d97

оригами къщаЕто подобен модел оригами хартия къщано се развива малко по-различно. Също така вземете лист квадратна хартия, огънете наполовина, както е показано на снимката. След сгъване трябва да получи правоъгълникполовината от височината. След това огънете долната страна към центъра. След това действаме и с горната част и комбинираме страните. Ще се окаже малък квадрат. След това разгънете и отново огънете страните към центъра. След това, както е показано на снимката, направете триъгълник от един квадрат, След това правим триъгълник от горния десен квадрат. И всичко, нарисувайте врата, прозорци, украсете и къща от хартия е готова.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId89e7551868

Вила за оригами от хартия

Прост пример как да сгънете оригами къща от лист хартия.

вила от оригами хартиявила от оригами хартияКак да го направите, погледнете стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId0a02e8c7f2

направи си сам оригами къща

Очертайте хартиена къща

схема за хартиена къщаВсеки в един момент от живота си мисли за къщата на мечтите си. Тук ще разберете как да си направим оригами къща направете го сами от хартия, която можете да сгънете и украсете по ваше желание, Може да не успеете да живеете в него, но покажете на всички, че сте добър в дизайна. По-долу са схемите, чрез които лесно можете да сгънете този модел оригами. Всъщност не е трудно дори и за начинаещ в изкуството на оригами. Ако имате въпроси, сайтът има подробни инструкции, ще намерите линка по-долу под снимките със схеми.

И така, първият етап, подредете стените на къщата.

схема за хартиена къщаНа диаграмата пунктирани линии показано къде са гънките.

схема за хартиена къщаслед това сгънете покрива

схема за хартиена къщаСега трябва фиксирайте покрива по стените

схема за хартиена къщаЕто готова нашата къща за оригами.

Схеми за хартиени къщи

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdaee25168bf

Занаятчийска хартиена къща

занаяти от хартиени къщиСъздаването на триизмерна форма от плосък лист хартия е чудесен начин да научите детето на форми и обем. Този хартиена къща, лесни занаяти и страхотна дейност за деца. Независимо дали се опитвате да построите малка четвърт за играчки, диорами за училищен проект или просто за забавление, малки къщи за оригами лесно да се направи от почти нищо, освен от хартия. Погледнете майсторския клас в стъпка по стъпка снимки, съберете децата и можете да започнете да работите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdae53b9e43c

Как да си направим къща от оригами от хартия

оригами хартия къщаНаправете малкото си оригами къщаИзползване на цветна хартия и цветни моливи за боядисване на прозорци и врати. Къщата може да стои без подкрепа и ако все пак го правите няколко дървета оригамитогава получавате страхотна композиция. Ако сте нови за техника на оригами, можете да прочетете инструкциите на сайта, линка под галерията. И ако това не е първият ви занаят за оригами хартия, просто погледнете майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId79f0274987

Хартиен небостъргач

Възможностите на занаятите са безкрайни, в тази схема можете дори направете небостъргач от хартия.

хартия небостъргачВижте по-долу снимки стъпка по стъпка от майсторския клас..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdb35a02cba1

Как да направите къща от лист хартия

как да направите къща от лист хартияНаправете някои направете сами хартиени къщиИзползване на този лесен начин за начинаещи! Необходимите материали са квадратен лист хартия, ножица и лепило. Сгънете листа наполовина и разгънете. след това сгънете краищата и отново да се разгърне. Сгънете страните, сякаш ще сгънете наполовина, но не се огъвайте. Сгънете страните до маркировката и разгънете. Внимателно изрежете горните и долните линии на гънките, които да сгънете. Огънете краищата на горния и долния централен квадрат до линията на сгъване, Сгънете вътрешните ръбове, за да ги подравните с краищата на клапата. Повдигнете страните. Нанесете лепило върху вътрешния клапан. Подравнете горния и долния ръб на клапаните и лепете. Повторете от другата страна. Дом от хартия е готов.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId463096b91c

Къща за кукли Оригами

къща за кукли оригамиТова е отличен проект, в който децата ще могат да правят, украсяват и играят. такъв направи си сам хартиена къща може да се направи много бързо. Занаятите ще бъдат забавно да украсяват, освен тя приемат форматака че не е нужно да търсите място за съхранение. Изберете дебел лист хартия, така че да може да се сгъва. Лист може да бъде всякакъв размеркоето ви харесва, въпреки че ако е прекалено голям от квадрат от 50 см, листът хартия може да не е достатъчно здрав, за да направи къщата да стои. Използвайки този размер, готовата къща за кукли ще има височина и ширина приблизително 26 cm. Къща за кукли от хартия Чудесно за творческа игра и вашето дете може да промени занаятите, за да отговаря на настроението му.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId55b4574704

Оригами хартиени къщи

Тук са показани три варианта, как да направите хартиени къщи със собствените си ръце.

оригами хартиени къщиоригами хартиени къщи Първо е обемна хартиена къща, второто - прости къщи за оригами и отделно, оригами часовник кула, Всички модели са много прости, стъпка по стъпка снимки целият процес е показан с много подробности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeIdd1039519a6

Къщи от хартия 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami#sigFreeId5b34942df6

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...