Публикувано в Занаяти за хартия

Направи си къща на хартия. Инструкции стъпка по стъпка + 500 снимки

как да си направим къща от хартия как да си направим къща от хартия

Търсите интересни проекти, с които децата ви да бъдат заети с творческа работа? Тогава за вас има страхотна колекция със стъпка по стъпка снимки, как да си направим къща от хартия за деца, което ще бъде абсолютно хит! Опитайте се да направите тези хартиени къщи със собствените си ръце с децата си. Това е интересна дейност, която ще сложи край на прекомерния ентусиазъм към телевизионните екрани и мониторите на джаджи.

Важна особеност на занаятите от хартия е, че материалите, необходими за изработката, са лесно достъпни. Децата могат да се забавляват да правят направете сами хартиени къщи, Това ще им помогне да развият своите умения и въображение. Ето 15 модела къщи от хартия, вижте всички, със сигурност ще ви хареса някакъв вариант.

 

съдържание:

  1. Занаяти от хартиени къщи
  2. Модели на къщи, направени от хартия за рязане
  3. Къщи от натруфен пипер, направени от хартия
  4. Направи си сам град хартия
  5. Къщи от хартиени тръби

Малка хартиена къща

малка книжна къщаТози урок показва как да направите обикновена миниатюра направете къща от картон, Използвайки този метод, можете да създадете толкова много малки къщи от хартия, че е достатъчно да се изгради малко селце! Можеш промяна на формата, размер, цветове, детайли ... всичко! Просто оставете въображението си да ви води и кой знае, може би дори можете да създадете своя мечтан дом (миниатюри)! Всичко, от което се нуждаетеТова са парчета картон (или дебела хартия), горещо лепило (или PVA), нож от картон, кафява, зелена и сива акрилна боя. Ако искате да добавите повече подробности, можете да го направите и вашето хартиена къща ще изглежда още по-добре!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId2dfe3fdbd1

Занаятчийска хартиена къща за деца

хартиена къща за децаАко имате деца, които прекарват много време у дома по време на празниците, е много важно да намерите дейност за тях. Що се отнася до свободното време, особеността на децата е, че трябва да се включат не само техният ум и пръсти, но и въображението им. Занаяти за хартия, това е нещото, което може да събуди въображението на децата, но трябва правилно да си го представите. Когато намерите подход, можете да прекарате часове в плен на децата с проекти като производство направете сами хартиени къщитова ще зарадва и подкрепи творческия ентусиазъм. Ето пример за един от тези занаяти, просто погледнете стъпка по стъпка снимки, децата със сигурност ще харесат тази идея.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId1b2b2cdf01

Направи си къща на хартия

Ето пример как да направите двуетажна хартиена къщас помощта на дебела хартия. Моделът е сгънат без лепило, всички части са просто свързани помежду си.

направи си сам хартиена къщанаправи си сам хартиена къщаПо-долу в галерията са представени стъпка по стъпка снимкикъдето е показано как да сгънете и свържете всички части.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId4b8f287077

Нова година хартиена къща

хартиена къща за Нова годинаВижте как да направите сладко хартиена коледна елха, Ръчно изработените играчки са много по-интересни от тези, закупени в магазина. За направата хартиена къща Ще ви трябват пейзажна хартия или картон, акрил и малко полистирол, за да направите малко сняг. Как да си направим къща от хартия, показани в майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId8a5fa6266d

Инструкция за дома на хартия

Тази стилна малка къщичка е много прост занаят. Как да направите къща от хартия със собствените си ръце може да се прочете в подробните инструкции на сайта.

къща на инструкции за хартияЗа работа ви е необходим картон или цветна тежка хартия, Шаблонът за рязане може да бъде изтеглен на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdb3d64a507d

направете сама картон хартия къща

Как да си направим къща от хартия

Вижте пример как да направите хартиена къща със собствените си ръце, Това е лесен занаят за деца и страхотно занимание за възрастни.

как да направите къща от хартияЩе ви трябва дебел лист хартия. Авторът на проекта използва хартия от обикновени кутия за опаковане, Можете да вземете хартия за приложения, но имайте предвид, че трябва да сгънете къщата. Така че, ако хартията е твърде дебела, ще бъде трудно да се правят прости сгъвания, а ако е прекалено тънка, ще бъде трудно да задържите структурата в сгънато положение, така че хартията да не се изправи. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId9d586dfe4f

направете сама картон хартия къща

Направи домашни хартиени къщички за деца

направете сами хартиени къщички за децаТози проект хартиена къща Тя включва много работа по рязане и сгъване, но е идеална за деца в училище. Те могат да украсят къщата и след това да помолят възрастния да им помогне да отрежат и сгънат модела. по-долу стъпка по стъпка показани снимкикак да направите шаблон, да изрежете и залепите готовата къща. съвет: Първо направете проста проба на модел, така че децата да разберат каква е всяка повърхност (под, покрив, стена и т.н.).

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdaee7aa0cc8

Шаблони за къщи от хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId41135553c8

Как да направим град от хартия

Това не са просто занаяти, а истинска магия. Вижте как да направите направи си сам хартиени град и украсете с празнични светлини.

как да направим град от хартиякак да направим град от хартияЗа да създадете такава красота, се нуждаете само от хартия Whatman, новогодишна гирлянда и малко въображение. подробно стъпка по стъпка инструкции може да се чете на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdcdeae5dc49

Къщи, обитавани от духове

обитавани от духове къщи от хартияТози пример ще ви покаже как се правят къщи от хартия обитаван от Хелоуин! Можете да ги напълните със сладкиши и да направите хайлайтър (но без свещи) и да използвате като арматура! За тяхното производство вие имат нужда от шаблони, която можете да изтеглите на уебсайта, хартия по ваш избор, лепило, молив, ножици, нож Xacto (моделен нож, страхотно парче за ръкоделие). Вижте майсторския клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdaadae5e6d7

Къща от натруфен пипер, направена от хартия

джинджифилова къща от хартияпоглед как да си направим къща от натруфен пипер Тема за Хелоуин хартия! Инсталирайте LED лампата в средата и къщата ще бъде страхотна лампа! Първо отпечатайте и изрежете шаблоните, след това прозореците. Запишете шаблона на вратата за по-късно. След това сгънете по линиите на сгъване. Закръглете всички линии и сгъвки, огънете едната страна на вратата. След това изрежете всички парчета и сгънете по линиите на сгъване. Изрежете стъклата на прозорците по горната и едната страна на вратата (тази, която не е огъната). Сгънете вратата в линия. Тогава просто сглобете къща от хартиячрез нанасяне на горещо лепило върху всички раздели. Как да украсите къща от хартия можете да намерите в инструкциите на сайта.

Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdce233a76aa

джинджифилова къща от хартияЕто още два примера как да направите джинджифилова къща от хартия направете го сами. Първо, не забравяйте да нарисувате линиите на сгъване, като натискате силно с молив, когато рисувате. Сгънете всички линии на сгъване. Изрежете прозорците с ножица с остри краища или Ксакто нож, Залепете стените. За да залепите покрива, започнете с нанасяне на горещо лепило върху изпъкналостта на една от страничните стени и след това поставете покрива на място. Повдигнете другата страна на покрива, след това бързо нанесете лепило върху останалите раздели и натиснете покрива надолу. Това е всичко, накратко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId650b00802d

направи си сам хартиена къщаВторият пример е и отличен проект, който децата могат да украсяват със стикери, гел, шарени хартия, помпони, искри - каквото сърцето ви пожелае! Можете да покриете джинджифилова къща от хартия Почувствайте и добавете сладки бонбони. Но резитбата определено е работа на възрастен. Основният материал за този проект е велпапе, Този проект е много прост, ако е направен така, че картонът да се огъва в посока на гофрирането. Направете разрези, така че да са в една и съща посока на гофрирането (успоредни ребра или канали). Как да направите хартиена къща със собствените си ръцепоказани подробно на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdbaa0f66478

джинджифилова къща от хартия

Къща хартия

Ето една чудесна идея за детски занаят - направи си сам хартиена къща.

къща от хартиена тръбаВ този занаят няма нищо сложно, просто трябва да направите достатъчно хартиени тръби - трупиот която след това да сложи такава колиба. Ако от стъпка по стъпка снимка Ако имате въпроси, прочетете стъпка по стъпка инструкциите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId648af8da37

къща от хартиена тръба

Ако ви е харесала идеята да направите къщи от хартиени тръби, опитайте друга такава опция.

къщи от хартиени тръбикъщи от хартиени тръбиСъберете още изходен материал и направете целия комплекс, селски двор с веранда и люлка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId3dd9391660

къща от хартиена тръба

Вижте още примери, които можете направете къщи от хартиени тръби

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeIdb5aba5ab10

Приказна къща от хартия

приказна къща от хартияВижте как да направите очарователна приказна къща от хартияизглежда като пън. Това ръководство ще ви покаже какво е необходимо, за да пресъздадете тази перфектна къща на щастие. На пръв поглед може да изглежда, че истинска кора на дърво се наслагва върху къщата ... но всъщност това е само хартия! За да направите кори и дървесни корени на миниатюрни пънове, можете да използвате навита хартия, Но за товаВ приказна къща авторът намери по-лесен начин да моделира текстурата - хартия с неправилна форма с релефно дърво. Ако искате да направите основата за малка къща, просто котлет парче картон е по-голямо от къщабоядисайте го и залепете дъното на къщата към картона. Представена тук стъпка по стъпка снимки не много подробно, но можете да прочетете много подробни инструкции на уебсайта на автора, където е описана не само всяка стъпка, но също така са изброени всички необходими материали и детайли с размери.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId2f9bba2243

Хартиени къщи 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/dom#sigFreeId7f9a5dd566

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...