Публикувано в Занаяти за хартия

Букет от хартия със собствените си ръце. Инструкции стъпка по стъпка + 700 снимки

как да направите букет от хартия как да направите букет от хартия

Защо да харчите хиляди за цветя, които са изхвърлени след няколко дни, когато цветята оригами, като истинската любов, траят завинаги! Ето подробни инструкции за 25 примера за елегантно и реалистично направете сами букети от цветя от хартиякоито ще украсят всяко домашно или празнично събитие.

Всеки от проектите има подробни стъпка по стъпка снимки, диаграми и връзки към инструкции, които ще помогнат да направите тези елегантни букети от хартиени цветя дори за начинаещи в изкуството на оригами. В зависимост от нивото на вашите умения можете да изберете сложни опции, напр. букети от рози от хартияили нещо по-просто - красив букет лалета, направени от хартия, Тези занаяти са толкова реалистични, че изглеждат като истински, особено в саксии за цветя. Предимството, разбира се, е, че тези цветя никога не избледняват.

 

В статията ще научите как да го направите сами:

 1. Букет от царевични цветя от хартия
 2. Букет от хартиени лилии
 3. Букет от хартиени хризантеми
 4. Букет от гладиоли от хартия
 5. Букет от лалета от хартия
 6. Букет божури от хартия
 7. Букет от рози от хартия
 8. Оригами букети
 9. Букет цветя от лента и хартия.
 10. Направи си сватбен букет от хартия
 11. Букет цветя от вестника
 12. Букет Кусудама

Как да направите букет от гофрирана хартия

как да направите букет от гофрирана хартияТази красива букет от гофрирани хартиени цветя направете го много прост и няма да ви струва и стотинка. Ако предпочитате видео инструкции, връзката към сайта е по-долу и стъпка по стъпка снимките могат да се видят в галерията, Необходимите материали са креп хартия в два нюанса (можете да замените всяка хартия), флорални проводници, лепило. Ако щете направете обвивка, след това все пак пригответе парче тюл, хартиена кърпа и панделка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId231d02336e

Букет от хартиени лилии

букет от лилии от хартияВижте просто ръководство стъпка по стъпка как да направите направете сами букет от хартиени лилии, Първо подгответе цветната хартия и други материали, които ще използвате

 1. Изрежете хартия 15 x 15 cm
 2. Вижте стъпка по стъпка снимки за това как да сгънете цвете от хартия
 3. За да направите букета, повторете този процес няколко пъти.
 4. Сгънете ленти от зелена хартия, за да направите цилиндрични пръчки
 5. Прикрепете стъблата към дъното на цветята и поставете готовите хартиени цветя във ваза

Ако искате да знаете повече, как да направите букет от лилии от хартиягледайте видеоклипа в сайта.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdc5ff680359

букет от лилии от хартияЕто още един пример как да направите букет от лилии от хартиясамо малко по-различна форма. Нарязаните цветя са красиви, но често са доста скъпи и не траят дълго. C хартиени цветя много по-малко проблеми, те не се нуждаят от вода и ще стоят много дълго време. Да направим това красиво букет от лилии от хартия ще отнеме известно време, но резултатът си заслужава усилията. Разбира се, за този букет е препоръчително да знаете основните техники за оригами. На диаграмите пунктирани линии означават сгъвката на планината и осова - долини. Как да направите букет от хартия е показано с много подробности на 70 стъпка по стъпка снимкитака че дори и начинаещ ще го измисли.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId3554ae6f14

букет от хартиени цветя

Букет от хартиени хризантеми

букет от хартиени хризантемиЦветята, изработени от хартия, или, както в случая, хартиени кърпи, са популярна декорация за празници и партита. Ето един добър проект за хартия, от това ръководство можете да научите как да направите направете сами букет от хартиени хризантеми, С ножици и лепило можете да направите тези красиви хартиени хризантеми, за да украсите стаята. Тези цветя са универсални и могат да бъдат направени. във всяка цветова комбинация.

Как се прави показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId0b904cd756

Букет от гладиоли от хартия

букет гладиоли от хартияЕто един пример как да направите букет от хартиени гладиоли, Трябва да вземете малко парче креп хартия, Увивайки лентата около основата на изстисканата хартия, я прикрепете към жицата. Още няколко пъпки, направени по подобен начин, ще бъдат прикрепени към телта от своя страна. Количеството хартия в бъбрека трябва постепенно се увеличава докато продължавате да работите. За да направите цветя, трябва да изрежете няколко кръга хартия. Начертайте рисунки, като изрязвате вълнообразните ръбове по периметъра. След припокриване на два кръга, прескочете парче тел през средата, Кръговете се затягат около жицата и един от краищата трябва да бъде увит около основата на цветето. Увийте около голата жица цветна панделка, След това прикрепете цветята в същия ред, както преди.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIde60b1720a1

букет от хартиени цветя

Букет от лалета от хартия

букет от лалета от хартияХартия и стъкло се събраха в този проект, за да направят красив подарък - направете сами букет от хартиени лалета, На пръв поглед хартия и стар стъклен буркан може да не изглеждат като най-естествените съюзници, но какведнага щом завършите композицията, става очевидно, че тези неща върви добре заедно, Този букет остава ярък много по-дълъг от истинските цветя, и не само защото е красив, но и защото е направен с любов със собствените си ръце. За този проект ще ви трябва: цветна хартия, както за цветя, така и за стъбла; ножица и лента. Как да направите букет от хартиени лалета, вижте по-долу в майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIda7ecbae3e0

Букет божури от хартия

букет божури от хартиятези оригами цветя от хартия без лепило и лента. Ще ви трябват няколко парчета квадратна хартия, количеството зависи от това какво цвете правите, но един заделен за стъблото, Хартията може да бъде всякакъв цвят, но като пример са използвани седем цвята: три бели, три розови и един зелен. Сгънете 6 квадрата отстрани надолу (цветът, който искате за центъра, трябва да бъде в горната част), след което сгънете целия купчина наполовина, след това като акордеон, Сега вземете зелената и поставете цветната страна надолу и завъртете ъгъла възможно най-плътно. Сгънете стека от шест части и стъблото наполовина над средата и завържете възел. Внимателно издърпайте първия слой докрай (добре е, ако се счупи малко). След това направете същото с останалите слоеве. Допълнителна интересна часттрябва да се направи така, че цветето приличаше на божур, Вземете първите два слоя и изрежете, не докосвайте третия, а останалите сгънете наполовина. След това сглобете букет хартиени божури, Но от вас зависи да проявите креативност и да експериментирате с различни цветове и оформления.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId00fb32b560

Букет от хартиени рози

букет от хартиени розиТази красива букет от хартиени рози ще бъде прекрасна украса за всеки празник. Мигащата метална хартия улавя и отразява светлината, придавайки на тези цветове уникален вид. Ще е необходимо да изрежете 20 флорални форми в 3 цвята. Това е общо 60 броя. Все пак изрежете 25 листа зелена хартия, Розите трябва да се берат една по една. Последващи стъпка по стъпка снимкада направя 1 роза. Повторете за всяко цвете. В резултат на това ще получите 15 рози. Започнете с 4 флорални форми от един и същи цвят.
Прочетете повече за това как да направите букет от хартия, прочетете на уебсайта. Вижте майсторския клас по-долу в галерията за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIda31f186812

букет от хартиени рози

Букет от оригами рози

Според тази схема можете да добавите красиви букет от рози от хартия.

букет от рози от хартиябукет от рози от хартияВъпреки че това не е най-лесният занаят, но с помощта на схеми на стъпка по стъпка снимки и много подробни инструкциикоито можете да четете в сайта, задачата е доста изпълнима.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId0637cbad15

 

букет от хартиени рози

Направи си букет от хартиени рози

направете сами букет от хартиени розиЕто пример за това как да направите шик направете сами букет от хартиени рози, За проекта ще ви трябва креп хартия в синьо и бяло, подходяща писалка (можете да използвате пластмасова тръба), панделка за цветя, филц и пистолет за лепило. Това са основните материали, за които ще са необходими направете букет от хартиени рози и стъпка по стъпка инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId23dc24db2d

букет от хартиени рози

Букети от рози от снимка от хартия

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId93e3b40d91

Как да направите букет от хартия със собствените си ръце

как да направите букет от хартия със собствените си ръцеТези хартиени цветя изглеждат така, сякаш са много трудни за изработка, но не са! Можете да ги правите, докато гледате телевизия. Така е страхотен проект за деца по-стари. След като се научите как да сгъвате основната сгъвка, просто трябва да повторите действието пет пъти, за да получите цяло цвете. За този проект ще ви трябва хартия, невидима или матова лента (не лъскава) и дървени шишчета. Как да направите букет от хартияпоказани стъпка по стъпка снимки. Можете да останете на едно цвете или да направите цял букет. Все още можете преоразмерите цветеизползвайки хартия с различни размери. Можете също така да залепите няколко цвята заедно, за да направите клъстер или топка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId96208d3284

Букет от хартия за начинаещи

Ето един пример как да направите прости цветя от хартия със собствените си ръце и да поставите красив букет

букет хартия за начинаещибукет хартия за начинаещиМного прост занаят, дори подходящ за деца от началното училище, Ако имате нужда от инструкции, можете да прочетете на сайта, линкът е под галерията. Но най-вероятно ще бъде достатъчно и стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdca883fc79c

Малък букет от хартия

малък букет от хартияБез съмнение, букети от свежи цветя са красиви. Но единственото, което им липсва, е дълъг живот. И така, какво е решението? Да, можете направете букет от хартиени цветя, която ще бъде вечнозелена за няколко месеца, и ако е добре обгрижвана, тогава, вероятно, години. Тук ще научите как да направите този вкусен букет от хартиени цветя със собствените си ръце. Ще ви трябва:

 • Креп хартия (розово, жълто, зелено)
 • Пръстени за бродиране (малки и големи)
 • Копринена дантела в лилаво и розово.
 • Зелена цветна панделка
 • Декоративна дантела
 • Зигзаг и обикновени ножици
 • Нишка, игла, клечки за зъби и тел

Има много части, които изискват внимателна работа, но като цяло нито една от дветекакво е сложно, само малко търпение. Вижте процеса по-долу. майсторски клас по стъпка по стъпка снимки, Ако имате въпроси, на сайта можете да прочетете много подробна инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId8f5e48fc10

Как да си направите букет оригами

как да направите букет оригамиТози майсторски клас показва как да направите букет от цветна хартия в техниката на оригами. Просто трябва да сгънете формата на звезда, след което да обърнете страничните гънки, за да направите венчелистчетата. Огънете краищата с молив или друг продълговат предмет, както е показано на снимката, и фиксирайте готовото цвете върху дървено шишче. Всичко е много просто. Направете няколко парчета и съставете красив букет.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdff2470b28b

букет от хартиени цветя

Оригами хартиен букет

оригами хартиен букетНаправете така букет цветя от оригами Направи си сам е много просто, така че можеш да направиш красив букет за нула време! Тук използвахме квадрати с размери 8 на 8 см, изрязани от стари списания, Ще ви трябват пет такива цветни квадрати. Сгънете хартията така, че двата ъгъла да се допират един до друг. След това сгънете двете крайни точки до горната средна точка. Следващата стъпка е проста, но трудна за описание. Като цяло имате нужда отворете две странични крила и ги сгънете така, че да получите три еднакви форми. След това сгънете двете горни части на страничните клапи към средата. Съберете двете страни заедно, за да направите венчелистче и закрепете с малко парче лента. Кога ще пет венчелистчетаЗакрепете ги всички заедно с помощта на двустранна лента (или лепило). Съберете много цветя, за да направите красив букет. Изглежда страхотно и не се нуждае от поливане!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdc17e90f0af

Крепирани букети от хартия

 креп хартиени букетиНаправете го букет от хартиени цветя на Свети Валентин. Не знам как? Ако има креп хартия, тогава това не е проблем. Можете да намерите всички материали у дома. Така че този проект няма да струва почти нищо. материали: креп хартияфлорални проводници; лепило (всякакъв вид лепило или лепило). Цветна панделка и ножици. Това е всичко. Лесно да се намери, нали? Как да събираме всички тези неща красив букет от хартиячетете на сайта. Но първо вижте стъпка по стъпка снимки, всички стъпки са показани с много подробности.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId5783ebe565

Обемни цветя оригами

 обемни цветя оригамиЕто пример за това как да направите съраунд букет от хартиени цветя в техниката на оригами. Разгледайте стъпка по стъпка снимки и се уверете, че техниката за изработка на този букет е доста проста. За основата в този случай се използва кофа боя, напълнена с полиуретанова пяна. По принцип можете да използвате всеки капацитет, основното е да се поберат по размер. Ако имате въпроси, сайтът има стъпка по стъпка инструкции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdab007b187d

букет от хартиени цветя

Букет за цветя оригами от хартия

букет цветя оригами от хартияТози букет цветя от хартия Можете лесно да правите ръчно изработени предмети, докато гледате любимите си телевизионни предавания вечер. Просто подгответе няколко листа цветна хартия, според броя на цветовете, колко планирате да произведете. Синелна тел или нещо друго за стъблата, можете дори да използвате естествени сухи клонки, лепило и малко лента. Не са необходими задълбочени познания за техниката на оригами, просто следвайте изображения на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIda2721798b3

Букет цветя от лента и хартия.

Искате да направите цветя, но не можете да избирате между панделка и хартия? Не се притеснявайте, тук ще намерите инструкции как да направите красиво букети с панделки рози и хартиени маргаритки.

букет цветя от лента и хартиябукет цветя от лента и хартия Стъпка по стъпка снимки за рози и маргаритки в галерията. И първият, и вторият вариант са много прости, ще има нужда, все още можете да прочетете инструкциите в сайта. Ако искате да покажете цветя във ваза, можете да използвате истински листа като модели за декориране на букет или добавете лист зелена хартия, за да подобрите цветовата схема.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId7fbf5de983

букет от хартиени цветя

Букет от бонбони от хартия

хартиен букет от сладкишиАко имате нужда от уникална идея за подарък, направете хартиен букет от сладкиши направете го сами. Можете да му придадете оригинален вид, това е много просто. За да го направите е нужно бонбонена хартия, креп хартия за венчелистчета, кошница, зелена панделка, тел, конец и ножица. Инструкцията не е много дълга, но е по-добре да я прочетете на сайта. подробно майсторски клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId18e7c209c9

букет от хартиени цветя

Направи си сватбен букет от хартия

Това е малко необичайно. букет от хартиякъде са били използвани хартиени филтри за кафекоето придава на цветята особен чар.

направете сами сватбен букет от хартиянаправете сами сватбен букет от хартияАко искате, можете да поставите малък букет в гигантско цвете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId356b7abcc0

Букет цветя от вестника

букет цветя от вестникаНяма пари и се опитвате да направите подарък в последната минута? Не претупвайте мозъците си, защото вече има решение. Можете да направите букет цветя от обикновен вестникда го дадете на някого или ако просто сте отегчени. Този букет се състои от итри различни цветя, Първият се нарича мама паяк, този вид хризантема. Втората е проста, но елегантна. калаа третият е класически роза, За да добавите такава красота, просто се нуждаете от стар вестник и сухи клонки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId176582c69a

Такива цветя, в които можете да използвате стари вестници, листове от музикални тетрадки, списания и други печатни носители, се правят много лесно. Ето още няколко примера. красиви букети.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https: //expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeIdf24575b213

Оригами хартиен букет

оригами хартиен букеттези оригами букети за булка кусудама много лесна за производство. Можете да направите всеки букет по ваш вкус, като използвате различни видове хартия, рисунки и размери. По-добре първо да направим няколко тест цветове с предварително нарязана тънка хартия оригами. Веднага щом напълните ръката си, опитайте да изрежете квадратчета от списания, стари книги - не стари (!!!), а само стари - или използвайте дебела хартия от албум.

За работа ви трябва:

 • Хартия (голям лист със снимка ще свърши работа)
 • Дървени дюбели
 • лепило
 • Закопчалки за хартия
 • Пяна топка

Как да си направите букет от оригами хартия Вижте по-долу в майсторския клас за стъпка по стъпка снимки. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId89e25f62c8

Направи си топка за цветя

Как да направите топка от цветя със собствените си ръце

как да направите топка от цветя със собствените си ръцеТопка цветя, по същество е красив букет в японски стил, направен в стила на оригами кусудама, Тази техника включва няколко сгънати листа хартия, които са комбинирани в сферична структура. Известната японска форма на изкуството датира от ерата на Едо в Япония, около 1600г. Оригами в стил Кусудама е по-голям от много други видове оригами и има сферична форма. Те се правят чрез свързване. няколко отделни предварително сгънати парчета оригами, често с конец или лепило.

как да направите топка от цветя със собствените си ръцеОригами Кусудама обикновено е предназначен за изработка на цветя от хартия, но може да се формира и в други предмети, които запазват цялостното сферична структура, За работа, в допълнение към хартия, ще ви трябва двустранна лента, лепило, ножица (за лента) и малко време. Как да направите това направете сами цветна топка, погледнете в майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId1a96f600ab

Бушути Кусудама

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId74ec97188f

Как да направите букети от хартиени цветя

В този урок съм комбинирал различни методи, колкото е възможно направете букет от хартиени цветя.

как се правят букети от хартиени цветякак се правят букети от хартиени цветяВ галерията можете да видите шарки за занаяти, както и примери за готови букети и цветя, направени от хартия. Ако искате да получите повече информация за всеки занаят, можете да прочетете кратко описание и линк към всяка опция в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId0be87a0934

Букети от хартия 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/iz-bumagi/bukety#sigFreeId1206135916

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...