Публикувано в светлини

Направете сами лампи от чаени чаши 6 снимки Любими

чаша лампа чаша лампа

Ако сте привлечени от нещо оригинално, има добра идея да направите лампа от чаени чаши, Макар иновативна и иновативна, технологията за производство на такива полилеи вече е тествана по различни начини. Вижте колко интересно изглеждат детайлите на услугата наопаки и с крушки.

 

Ако сте готови да пожертвате няколко стари чаши, въпреки че за такава красота дори новите са жалко, опитайте го - това е оригинално и смешно. Освен това, закупуването на красива чаша в комплект с патрон и проводници ще струва по-малко от истински полилей.

 

Целият трик е да направите дупка в дъното, без да разрушавате съдовете, Случаят е сложен, имате нужда от тренировка с ниска скорост и специална тренировка. Ако веднъж сте пробили стъкло, тогава можете да предположите, че имате опит. По принцип цялата работа по създаването на полилей е да прикрепите патрона към дъното на чашата. Тук виждате различни опции.

направете сама лампа от чаша

DIY светлини за чаши

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А това е голяма чаша за сериозна лампа.

полилей за чаши

Лампата може да бъде направена от една чаша или от цял ​​комплект и ако всички те са с различни форми и цветове, е още по-интересно.

полилей за чаши

лампа от голяма чаша

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако успеете, тогава можете да помислите за голям полилей от маса. В крайна сметка, правенето на тела е толкова завладяващо нещо.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...