Снежинки от шишарки: майсторски клас за Нова година

снежинка, изработена от шишарки снежинка, изработена от шишарки

Снежинки, задължителен атрибут на новогодишните празници. Вероятно всеки е изрязал тези сладки детски занаяти от хартия. И как реализирате идеята направете сами снежинки от шишарки? Те могат да бъдат използвани като елемент на коледен венец, гирлянд или просто красива украса на коледно дърво. Ето защо, ако искате да придадете мразовита свежест на празничния интериор, включете декорации в новогодишния дизайн снежинки от шишарки, Това е забавен урок и много лесен занаят, привличайте малко помощници в производството, децата ще го харесат. И с тяхното въображение можете да добавите по-ярки детайли към оригиналния дизайн.

 

Ще ви трябва:

  • борови шишарки
  • пистолет за горещо лепило
  • телена мрежа
  • бяло лепило
  • сърма

По-долу вижте майсторския клас, само пет стъпки и снежинката от конусите е готова.

Залепете двата борови шишарки с долните части, между тях преминете жицата. След това залепете 6 борови шишарки. Използвайте бяло лепилоза да покриете горещото лепило, след това използвайте клечка за зъби, за да залепите върховете на боровите шишарки. Поръсете с искритова е всичко

снежинка от майсторски клас на шишарки

снежинка от майсторски клас на шишарки

снежинка от майсторски клас на шишарки

Подготовката за зимните празници е увлекателно занимание за деца и възрастни. Бъдете креативни и използвайте нещо ново всяка година. В статията „Новогодишни играчки от шишарки» https://expert-h.com/iz-shishek/novogodnie-igrushki Можете да получите много интересни идеи. Ще намерите примери за не само снежинки от шишарки, но и как да направите коледни играчки от шишарки със собствените си ръце без усилия и разходи. В този случай не можете да направите без малки помощници.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...