Прост начин да прекроите дървена маса в шевна маса

маса за шевна машина маса за шевна машина

Можете също да шиете на масата за хранене, но ако правите това непрекъснато, гърбът и китките ще започнат силно да негодуват. Но за да си купите професионална маса за шиене, разбира се, не всеки може да си го позволи и дори да направи маса за шевна машина не е толкова просто. Най-доброто решение е да купите най-евтината дървена маса или да вземете старата и да я преобразувате в шевна. Той е евтин и не е сложен.


По-долу прочетете инструкциите със стъпка по стъпка снимки, като конвертирате обикновена маса в таблица за шевна машина.

  1. Първо направете всички необходими измервания и маркирайте дупката на плота за шевна машина. забележка, Уверете се, че има достатъчно място вдясно, за да инсталирате дъската за подплащане (на около 7 см от ръба). Може да си струва да изрежете дупка отстрани, за да стигнете до кабелите и превключвателя.
  2. Направете дупка с бормашина и, според маркировките, използвайте мозайката, за да изрежете необходимата площ, като тази показано на снимката, Отначало дупката изглежда доста плашеща, но мелницата ще изглади всичко. Продължете шлифоването, докато достигнете желания размер, след това изгладете с фина шкурка. Ако случайно направите дупката твърде широка, залепете я около краищата. полистиролни ленти, така че машината ще се държи по-добре и това ще отслаби вибрациите.
  3. След това изрежете стойката за машината. забележка, Ако кабелите са под масата, не ги прикрепяйте директно отстрани, защото няма да има достатъчно място за свързване на автомобили.
  4. Отбележете 4 точки за отворите за болтове (използвани за поддържане на машината) само навътре от ширината. След това пробийте дупки и противоположно с дълбочина приблизително 1 cm.
  5. Има два начина за монтиране на поддръжка, Пробийте два отвора във всеки край на дъските. Поставете болтовете и обърнете масата, поставете опорите на място. Прикрепете дъската отпред и отзад на масата.
  6. Втори вариант, Поставете болтовете в дупките и обърнете масата, поставете опорите на място. Те трябва да са в рамките на сантиметър от вдлъбнатината, но не трябва да са на едно ниво с ръба на отвора. След монтажа завийте прътите в горната част на масата. Използвайте по-добре винтове, Уверете се, че винтовете отиват достатъчно дълбоко, но не през капака!
  7. Нарежете дългата страна на платформата с около 3 см повече от разстоянието между болтовете. Пясъкът на ръбовете.
  8. Пробийте дупки в платформата, изравнявайки разстоянието между болтовете. Така е ключов моменттака че измерете два пъти.
  9. Обърнете масата и повдигнете платформата с болтове. Леко стръв с шайба и ядки.
  10. Поставете шевната машина върху платформата и затегнете коланчетата, докато машината стане изравнете с повърхността на масата, Ако болтовете отиват далеч под платформата, отрежете с ножовка.

Масата за шевна машина е готова.

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Направи си сам маса за шевна машина

Шевна маса, скъпа, но забавна за правене маса за шевна машина, макар и не лесна задача, но доста осъществима. Въпреки че има доста прости опции. Ако се интересувате от този брой, тук е страхотна статия "Направи си сам шивашка маса 500 снимки, рисунки, инструкции» https://expert-h.com/stol/shvejnyj-stol-svoimi-rukami-500-foto-chertezhi-instruktsii, който представя различни бюджетни опции за малки апартаменти.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...