Как да направите плевня от палети: бързо и почти безплатно + стъпка по стъпка снимки

палети палет палети палет

Ако се занимавате с градинарство, тогава можете да оцените колко е важно да имате своя собствена градинска навес! След това можете да поставите всички инструменти и оборудване под покрива, така че, бидейки чиста, вашата градина автоматично ще придобие ценна естетическа привлекателност! Разбира се, че можете да наемете строители или направете градински навес, но във всеки случай това е висока цена на материалите, а при работниците със заплати също и за заплащане на работа. Накратко, ето един пример, как да направите навес от палети за градината със стъпка по стъпка снимки и прости инструкции.

 

Преди да започнете, подложка за ниво и поръсете с чакъл или чакъл, за да осигурите стабилна основа! След това инсталирайте летвите, за да направите долния етаж, върху който цялата конструкция стои 245 х 180 см.!

  1. Поставете дървения под отгоре балансирана база, за стабилна стабилност, внимавайте за стегнатото подреждане на палетните ленти! Това е първата стъпка в цялата инсталация на плевнята и тя трябва да бъде направена точно!
  2. Следващата стъпка е да направите стена около структурата на основния под, за да сглобите рамката. Започнете монтажа от задната стена, след което я завържете странични рамки, Сега предния край. Сглобете рамките под прав ъгъл около вратата и прозореца. Размерите не са дадени тук, авторът на проекта направи кадър без никакви изчисления.
  3. Когато рамката е сглобена, на първо място инсталирайте вратиза да ги поставите правилно.
  4. Покрийте го в случай на дъжд. След това можете да направите корпуса. Необходимо е плътно да запълнете рамките на стените с дъски от палети.
  5. В края нанесете импрегниране и боядисайте плевнята.

Това разбира се е много кратка инструкция, но нататък стъпка по стъпка снимки всичко е ясно видимо какво трябва да се направи.

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Направи си сам палети

Теоретично можете да построите хамбар със собствените си ръце от всичко. Това не е толкова сложен дизайн. В статията „Направи си хамбар в страната 500 снимки» https://expert-h.com/stroitelstvo/saraj-na-dache-svoimi-rukami-500-foto, където са представени повече от 20 примера на различни видове навеси за летни къщи и градини, с чертежи, стъпка по стъпка снимки и подробни инструкции. Инвентарен навес, отделен навес за косачка за трева, с фронтон и фронтон покрив, конструкция от комплекта и много по-интересно.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...