Най-силната хартиена плоча: 3 лесни стъпки

силен клакер за хартия силен клакер за хартия

Искате да научите как да сгъвате най-много направете сами хартиена плоча? Ето един добър пример. На снимката дизайнът изглежда малко сложен, но изобщо не е така. Само няколко гънки и сте готови. Сгънете няколко парчета и тогава можете направете хартиени бисквити със завързани очи. Най-важното е, че това нещо наистина изскача много силно. Всичко, от което се нуждаете, са хартия и сръчни пръсти (но не и сръчно ще се справите).

 

По този начин, как да направите кламер за хартия стъпка по стъпка

  1. Сгънете листа хартия наполовина първо (втора снимка).
  2. Уверете се, че долният клапан изпъква леко, както на снимка 3.
  3. След това обърнете хартията и отново я сгънете наполовина (снимка 4).

Това е всичко готвач за хартия.

Сега как работи. Дръжте двата вътрешни клапана заедно, както на снимка 5. След това дръпнете клапаните нагоре и закрепете с външни клапани, Вижте как трябва да изглежда на снимка 6. Когато го използвате, вижте, че вътрешните клапани не се залепи между пръстите. За да се ударите силно, просто направете рязка вълна на ръката си.

силен клакер за хартия

силен клакер за хартия

силен клакер за хартия

силен клакер за хартия

силен клакер за хартия

силен клакер за хартия

Ако не искате да четете, можете просто да гледате видеоклипа в сайта, като използвате тази връзка.

Крекерите от хартия са забавни. Чудесен начин да се развеселите малко и да вдигнете много шум. Основното е, че освен хартия, не се нуждаете от нищо друго. Ако вече сте забравили как да го направите, ето страхотна статия “Как да си направим хартиена плоча» https://expert-h.com/iz-bumagi/khlopushku. В него ще научите как да сгъвате различни видове бисквити, дори използвайки техники за оригами. И също така, как да направите Нова година бисквити с конфети и смешно крекери крекери, Децата със сигурност ще харесат това занимание, обичат да правят прости занаяти и ако пляскат прекалено силно ...

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...