Детски занаяти от шишарки: смешна пуйка (Майсторски клас + инструкция)

пуешка пудра пуешка пудра

Боровите шишарки служат като основа за редица творчески начинания. Така че, съберете няколко десетки от всички форми и размери, изплакнете и поканете децата да направят нещо интересно, например, смешно пуешка пудра и парчета филц и хартия. Интересно е да работите с филц, когато режете парчета, можете да дадете на всяка пуйка своята уникална функция.

 

консумативинеобходими за приготвяне на пуйка от борови шишарки:

 • Шишарки от бор
 • Листа от пяна
 • Перата, изрязани от шаблона.
 • Листове хартия
 • Браун чувствах
 • Оранжев филц
 • Пластмасови очи
 • Детско лепило
 • Безопасни ножици

Как да направите пуйка от шишарки

 1. Изрежете пера от шаблона. Тук са издълбани формите на краката, клюна и главата. само за този пример, Можете да ги изрежете предварително или да оставите материали за деца.
 2. че организирайте работа за деца, поставете боров конус, листа от пяна, филцови листа, нарязани пера, ножици и лепило на масата. Също така оставете примерния си проект на масата, за да могат децата да видят как изглежда готовият занаят.
 3. За да сглобите пуйка, просто поставете боровия конус върху пластмасовата стойка за крачета.
 4. След това добавете "лицето", човката и очите.
 5. Перата са залепени към гърба във форма на ветрило. Всички компоненти са залепени от натискане вътре в боровия конускакто е показано на снимката.

хоби пуйка

хоби пуйка

хоби пуйка

хоби пуйка

хоби пуйка

хоби пуйка

Ако сте харесали смешно пуешка пудране забравяйте да прочетете дългата статия "Направи си занаяти от шишарки със собствените си ръце, Майсторски класове + 300 снимки» https://expert-h.com/iz-shishek/detskie-podelki, където ще намерите много идеи - 45 примера за занаяти от шишарки на различни животни, птици, змии, паяци, фигури на гноми и красиви феи. Тези майсторски класове на детски занаяти предполагат съвместна креативност на родителите с деца. Задачата на възрастните е да подтикнат детето към творческа дейност, да предложат алгоритъм на действия и да научат как да използват инструменти и аксесоари.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...