Човек от хартия за 5 минути: прост проект за заети хора

прост човек от хартия прост човек от хартия

Имате ли желание да направите някаква документация, но е жалко да отделите ценното си време за това? Ето оригиналния проект, ако сте твърде заети. Марка човек на хартия след пет минути, да получите морално удоволствие и да задоволите желанието си за творчество. Това ръководство със снимки ще ви помогне, защото направете това сладко занаятчийска хартия много лесно и не са необходими разходи. Можете да залепите този човек на лист дебела хартия и да го поставите на вашия работен плот, ще бъде много по-забавно с него. Или можете да намерите практическо приложение, например, залепете върху подаръчна кутия. Много хора обичат прости занаяти от хартия, но не всеки може да инвестира творчеството си в голям проект.

 

Ще ви трябва:

 • хартия
 • молив
 • ножици
 • Прозрачна лента

Как да направите човек от хартия за 5 минути

 1. Сгънете хартията наполовина и нарисувайте половин верига фигури в стила на хартиена кукла.
 2. Начертайте ръка малко по-дълго пропорционално на цифрата.
 3. След това изрежете начертаната форма, без да докосвате долната част на стъпалото.
 4. С помощта на прозрачна лента закрепете ръцете в скута си, както е показано на снимката.
 5. Поставете малкото си хартиено човече в седнало положение и сложете коленете си в ръцете. Тя трябва да изглежда като човек, увит ръце в краката си.
 6. Когато приключите, не сгъвайте лист хартия наполовина, за да създадете симетрично изображение на човек от хартия, но направи модел и плъзнете контура върху празен лист.
 7. След това с чиновнически нож внимателно изрежете силуета, без да отрежете краищата на краката, те трябва да бъдат прикрепени към хартията. Тоест, не трябва да има гънки в центъра.
 8. Внимавайте да не залепите случайно малкия човек за основата по време на този процес. За да направите това, можете използвайте парче восъчна хартия зад фигурката.

И ето го! Вашият петминутен проект за хартия. Един прост малък мъж, който всички ще обичат.

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

как да направите малко човече от хартия със собствените си ръце

Харесва ли ви човекът на хартия? Е, ако имате време за сериозни занаяти, например, направи човек от хартия оригамипрочетете дългата статия "Как да направим човек от хартия, Инструкции стъпка по стъпка + 300 снимки» https://expert-h.com/iz-bumagi/chelovek, където са избрани интересни модели с различна сложност със стъпка по стъпка снимки, диаграми и инструкции. Този урок е интересен за всяка възраст, но разбира се най-вече за децата, те обичат да добавят любимите си герои, напр. паяк от хартия и други герои.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...