Легло в японски стил за 16 часа без нито един винт - banzai!

ниско легло в японски стил ниско легло в японски стил

За почитателите на ориенталския стил вижте как да направите Японското легло направи сам, Въпреки че тази инструкция е по-скоро вдъхновение, отколкото стъпка по стъпка ръководство. Общо описание без обяснение на всяка стъпка, но с минимален опит, можете доста да направите такъв дизайн, основното е идеята. Леглото всъщност е направено без винтове (чифт парчета за закрепване на 2 изхода не се счита).

 

Като цяло няма да се спираме на свързването на изходи, нека се съсредоточим върху структурата на леглото. Времето за строителство възлиза на около 16 часа, а цената е около 70 евро (беше в Германия).

За работа ще ви трябва професионални инструменти, ще трябва да виждате, чукате и смилате много. Леглото е изработено под матрака 140см х 200см.

материали:

  • 20 дъски (2 см х 12 см х 200 см)
  • 2 греди (8 см х 20 см х 200 см)
  • 2 греди (3 см х 30 см х 200 см)

Как да направите дървено легло със собствените си ръце

Така е сглобяемо легло, така че ще трябва да направите много разфасовки в греда с ширина 20х2 см. Можете да направите това с циркуляр или фреза, длето също ще ви бъде полезно. Разстояние между дупките 2 cm трябва да е 8 cm.

Тънките дъски могат да се припокриват с 30 см, ако искате място за книги, чаши, лампи или нещо друго, което не е препоръчително да поставяте на пода. Марка 7 прореза на дупка, това е достатъчно, за да може да се счупят малки части в една дупка с диаметър 8 см. Не е необходимо да бъдете прекалено точни + 1 см, това е нормално!

След това свържете всички части и легло в японски стил готов. Можете да направите 2 гнезда с връзка в средата на леглото - по един от всяка страна, ако не ви харесва, когато има много проводници.

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

направи си сам леглото в японски стил

Ако не сте привлечени от японския стил, можете да направите дървено легло с всякаква форма и конфигурация. Това е съвсем реално у дома, спестете един тон пари и вземете стилни мебели по ваш вкус. Съмнявате се? След това прочетете голямата статия „Направи си дървено легло 800 снимки, чертежи, инструкции стъпка по стъпка» https://expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukamiкъдето са представени 30 отлични майсторски класа, В статията ще намерите и как да направите единично легло от дърво, двойно, с висок табла на главата и "скочило" легло на платформата (оригинално парче) Също много практични легла с чекмеджета за съхранение и атрактивни легла с четири плакати.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...