Как да направите най-простата тухлена решетка с дървени въглища

тухлена скара тухлена скара

Тази проста решетка за въглища има две предимства: първо, материалът е тухли, не е оскъден материал, но за този дизайн има много малко от тях; второ, можете да намерите уединено място метър по метър на всеки сайт. Като цяло, ако искате да го направите просто направете сами тухлена скара, ето кратка инструкция.

 

Какво ви трябва:

  • Циментова плоча с размери 70 х 70 см ще бъде достатъчна (можете да я купите или да я излеете сами)
  • 40 червени тухли
  • Метална решетка (тук се използва 60 см къмпинг скара)
  • Цимент за зидария, приблизително 2 кг.

Инструкция за тухлена скара

  1. Изберете подходящо място. По-добре е да инсталирате някъде в центъра на тревата, далеч от сгради, Готовата скара ще бъде приблизително 75 x 75 cm.
  2. Внимателно поставете печката на подготвеното място. Можете да изчистите сайта, да добавите чакъл, но това не е необходимо.
  3. Подгответе хоросан за инсталиране на тухли. Започнете да полагате. Тухлите могат да стърчат от плочата от 1,5 до 2 см. Направете интервали от 3,5 cm.
  4. Поставете три реда.
  5. От останалите тухли направете опоривърху който ще поставите скарата. Тук са разположени в ъглите. Ако имате решетка с различен размер, тогава поддържащите тухли могат да бъдат поставени по-близо до центъра.

Това е твое тухлена скара готов. Ако е необходимо, можете внимателно да разглобите и да се преместите на друго място.

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

направете сами тухлена скара

Това, разбира се, е най-лесният вариант, ако се интересувате от по-задълбочени конструкции, в статията „Направи си тухлена скара 300 снимки стъпка по стъпка инструкции» https://expert-h.com/barbekyu/gril-iz-kirpicha Ще намерите най-различни опции от тухла, от светлина временни скара до солидни летни кухни с балдахин.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...