Как да направите сгъваема работна маса: пестете място, работите - премахнете

сгъваема работна маса сгъваема работна маса

Нито една работилница не е пълна без работна маса, но не всяка стая има място за голяма, отделна структура. Този сгъваема работна маса осигурява удобно място за работа и се сгъва лесно, когато не се използва, за да спести място. грим направете сами сгъваема работна маса възможно е у дома и без специални разходи. Между другото, можете да използвате старата врата за плота, защото солидна печка ще струва много.

 

Необходими материали:

Дълги дъски 96 "(244 см):

 • 3 бр 1x4
 • 1 бр 2x4
 • 1 бр 2x2

Нарязване

 • Работен плот 1 1/2 "x 24" x 80 "(4 x 61 x 203 cm)
 • Монтажен терминал, 1 1/2 "x 3 1/2" x 80 "(4 x 9 x 203 cm)
 • Рафт, 3/4 "x 3 1/2" x 80 "(2 x 9 x 203 cm)
 • Панелна планка 3/4 "x 3 1/2" x 80 "(2 x 9 x 203 cm)
 • Предна релса 3/4 "x 3 1/2" x 80 "(2 x 9 x 203 cm)
 • Крак, 1 1/2 "x 1 1/2" x 33 1/2 "(4 x 4 x 85 cm)
 • Блок за крака 3/4 "x 3 1/2" x 7 "(2 x 9 x 18 cm)

Инструкции, как да си направите сгъваема работна маса

 1. Първо подгответе плота. Това е само 80-сантиметрова врата с твърда сърцевина. Можете да изберете използвана врата.
 2. Марка рафт и монтажен терминал. Отрязайте рафта по дължина от дъската 1x4, както е показано на диаграмата.
 3. След това изрежете монтажна скоба от дъска 2x4. Като поставите щипката за отвори за джобове, пробийте дупки на гърба на клемата за монтаж както е показано на диаграмата.
 4. Прикрепете рафта към клемата за монтаж, като използвате отвора от 3 мм за джоба с големи нишки.
 5. Отсечете шарнирна плоча по дължината на дъската 1x4, както е показано на диаграмата. След това прикрепете три бримки към чинията.
 6. Отсечете преден водачкак показано на диаграмата, След това, със скобата на мястото си, пробийте дупки в джоба на гърба на предната релса, както е показано на диаграмата.
 7. Инсталирайте предния водач.
 8. Направете и поставени крака, Изрежете два крака от 2x2 дъска, както е показано на диаграмата. След това изрежете два блока крака 1x4. След това инсталирайте крачетата на долната страна, като използвате четири винта с плоска глава във всеки блок. Завинтете краката към скобите и след това инсталирайте върху блоковете за крака.
 9. монтиране, Първо определете местоположението. Измерете височината на крака и блока от пода и маркирайте нивото на стената на стената.
 10. Поставете рафта на тази линия и закрепете с два винта. до всеки стенен стелаж След това завийте пантите към задния ръб на работната маса. Дръжте монтажа над щангата и завийте шарнирната плоча върху монтажната плоча.

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

направете сами сгъваема работна маса

Настолна работна маса необходими във всеки дом, дори ако дърводелството или ключарите, това не е вашето хоби. Ако искате, ако не искате, периодично има нужда да поправите или направите нещо. Проблемът често е къде да намерите място. Следователно, преносими или сгъваеми работни плотове, това е най-добрият изход в тази ситуация. Ако тази тема ви е близка, не забравяйте да прочетете голямата статия „Направи си сам сгъваема работна маса 500 снимки, рисунки, инструкции» https://expert-h.com/verstak/verstak-skladnoj-svoimi-rukami-500-foto-chertezhi-instruktsii. Тук са изброени различни опции за различни видове помещения, предимствата и недостатъците на сгъваемите конструкции и разбира се казуси с инструкции стъпка по стъпка, как да си направите сгъваема работна маса.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...