Как да си направим панел от шишарки ... под формата на сукуленти

панел от шишарки в рамка панел от шишарки в рамка

Харесвате ли сукуленти? Ако обичате, тогава вероятно знаете колко скъпи могат да бъдат. Но интересното е, че сукулентите са много подобни на борови шишарки. Решението е просто, можете да оцветите шишарките така, че да изглеждат като сукуленти. Както виждате на снимката, резултатът е великолепен. Все още трябва да намерите рамка и да направите красива панел от шишарки, Можете да ги подредите както искате, оставете ги да стърчат леко извън рамката. Между шишарките можете да добавите малко сух мъх, получавате такава вертикална градина от сукуленти.

 

Материали, от които ще се нуждаете:

 • Декоративна рамка за картина (35 х 43 см)
 • Шишарки: малки, средни и големи (общо 65)
 • Испански мъх
 • Акрилна боя за ръкоделие: зелено в различни нюанси, тюркоазено, светло синьо.
 • Пистолет за горещо лепило и лепилни пръчки
 • Ножици за цветя или ножовка
 • четка

Как да направите панел от шишарки под формата на сукуленти

 1. Съберете борови шишарки, Започнете да събирате различни видове борови шишарки. Впуснете се в приятна разходка във вашия район и намерете неравности, които подобно на сукулентите, Опитайте се да намерите няколко големи проби, много средни шишарки и много, много малки.
 2. Изрежете неравностите. Нарежете няколко големи борови шишарки наполовина. По този начин можете да използвате както отгоре, така и отдолу, (Дъното на боровите шишарки също изглежда като сукуленти!)
 3. след това неравности на боятака че да изглеждат като сукуленти. (Можете да видите цветните снимки на истински сукуленти на Pinterest.) Използвайте боя директно от кутията не се добавя вода, Оставете неравностите да изсъхнат и след това нанесете удари на по-светли нюанси върху краищата.
 4. Боя рамка, Ако рамката има стъкло, извадете я. Изберете един от цветовете на боята за сукуленти и нарисувайте рамката. Боядисайте подложката вътре, ако свети през борови шишарки и мъх.
 5. Залепете неравностите, Първо залепете най-голямата чупка към основата във вътрешността на рамката. След това добавете средни по големина неравности и лепило. Попълнете празнините малки неравности. След това добавете още една голяма буца към рамката и продължете в същата вена. Поставете малки парченца испански мъх във всички отвори на открито. Можете да нанесете малко горещо лепило върху мъха и да го натиснете с пръчка.

И как ви харесва панел от шишарки? Цяла градина от сукуленти и поливане не е необходима.

направете сами панел от шишарки

направете сами панел от шишарки

направете сами панел от шишарки

направете сами панел от шишарки

направете сами панел от шишарки

направете сами панел от шишарки

забележка: Поставете боровите шишарки във фурната на 170 градуса за около 20 минути. Ще убие всички живи същества. Ако шишарките са мръсни, първо ги измийте и след това ги поставете във фурната. Това е много по-добре от откриването на бъгове и пълзенето из къщата.

Дженифър и коте

Като цяло интересни елементи на декора могат да бъдат направени от конуси. В статията „Панел от шишарки. Направете сами + 100 снимки» https://expert-h.com/iz-shishek/panno-foto Можете да видите различни опции за картини, пана и композиции от шишарки, Този занаят не само може да украси къщата, но е и чудесен подарък и между другото е добра идея за училищно състезание.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...