Табло за бележки за трафика: майсторски клас - бързо, лесно, креативно

Направи си коркова дъска Направи си коркова дъска

Имате ли скривалище за винен корк? Тогава имате всичко, което трябва да направите Направи си коркова дъска, Идеален за бележки, календар или любимите ви семейни снимки. Това е много лесно да се направи, но ще са необходими един тон винени тапи, често повече, отколкото си мислите. Творческо нещо, просто и удобно, така че най-вероятно ще чуете много комплименти, но също така ще се подготвите за въпроса, който ще чуете най-често: "Сами ли сте пили цялото това вино?" Затова е по-добре предварително да подготвите хумористичен отговор. Като цяло, ако сте успели да спасите винените си коркови тапи, този занаят е за вас!

 

Така че, ако следвате този пример, тогава трябва да намерите кутия с размери 30,5 х 30,5 см. За да я попълните, ще ви трябва най-малко 170 винени тапи.

Ако кутията има тъмна задна стена, не се притеснявайте особено, че ще бъде видима, няма значение кога всички щепсели са залепени, тя няма да се вижда.

Авторът на проекта също препоръчва използването супер лепило или друго бързосъхнещо тежко лепило Точно когато извадите копчетата, шиповете и карамфилите, върху които бяха прикрепени бележките ви, е желателно тапите да останат на мястото си.

След като залепите всички тапи, боядисайте няколко края с различни цветове. Така е по желаниеРазбира се, ако общият изглед не съответства на естетиката на вашия работен плот и интериора на стаята.

дъска от винен корк за бележки

дъска от винен корк за бележки

дъска от винен корк за бележки

дъска от винен корк за бележки

дъска от винен корк за бележки

дъска от винен корк за бележки

Има много използвайте случаи на стари проби от виноК, това е отличен материал за занаяти, в допълнение, истински дъб, който беше оценен от много любители на ръчната изработка. Ако имате неограничени запаси от този ценен материал, опитайте се да направите напр. масичка за кафе от винен корк или килим в банята. Между другото, много популярен продукт. Как да направите всичко това и много повече можете да прочетете в голямата статия “Коркови занаяти, Снимка, майсторски класове» https://expert-h.com/probki/podelki-iz-vinnykh-probok-foto-master-klassy.В статията има и много интересни идеи как да направите завеси от винени тапи, ковчежета, ключодържатели, свещници, закачалка за бижута, каботажници, печати - море от креативни идеи.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...