Странично ясли: направете го сами след два часа, майсторски клас, схеми

Направи си яслите Направи си яслите

Спящата майка с бебе е чудесен начин да подобрите контакта с бебето и значително облекчава проблема с храненето през нощта. Независимо от това, педиатрите изразяват обосновани страхове за безопасността на съня в едно и също легло с детето. Най-простото решение в тази ситуация, Направи си яслите, Ето една проста версия на такова ясли от стандартен дървен материал, който можете да направите за няколко часа.

 

Материали и инструменти

Изброените тук материали и размери са за матрак с размери 96 x 61 см с дебелина 7 см. Въпреки че лесно можете да адаптирате дизайна към матрак с всякакъв размер.

материали:

 • Компактен матрак за легло, това трябва първо да се купи, за да се знаят точните размери.
 • След това купете дъски с дължина 2,5 м
 • 2 дъски 1 X 12
 • 1 дъска 1 x 4
 • 3 бара 2 x 4

Инструментите:

 • Циркулярен трион е перфектен, но ако имате търпение, можете да направите това с обикновен ръчен трион.
 • Мозайката до кръгли ъгли.
 • Фреза с кръгли битове.
 • Противоударна тренировка.
 • Шкурка.

Пълната версия на инструкциите, как да накарате бебешко креватче да го направите сами Можете да прочетете на уебсайта, връзката по-долу е под снимките стъпка по стъпка. тук кратко описание на майсторския клас.

Мярка от пода до горната част на матрака на голямото легло. Извадете дебелината на матрака за яслата, а след това още 2 см за дебелината на дънната дъска. Например, матракът за яслата е с дебелина 7 см, а горната част на матрака за леглото е на 68 см от пода, така че краката ще са с дължина 60 см:

На скицата виждате разглобените части. Когато изберете къде да изрежете всяка част от дъските, МИСЛЯкои повърхности ще бъдат скрити от матрака, кои са гладки за безопасността на детето и кои трябва да са красиви, защото ще бъдат на видимо място.

Ето пълното списък на триони за части:

 • 3 дъски с дължина 1 X 12 105 cm.
 • 2 дъски 1 X 12 61 cm дължина.
 • 1 дъска 1 X 4, 39 1/2 "дълга 105 см, изрязана 6 см ширина.
 • 2 пръта 2 X 4 60 cm дължина.
 • 4 пръта 2 X 4 за крака. Напиляна до дължината, която изчислихте в последната стъпка.
 • 1 блок 2 X 4 93 см дължина
 • 2 бара 2 X 4 с ъгъл 45 градуса от всеки край, приблизително 30 см от дългата страна.

Направи си яслите

 1. Заоблени ъгли, Вземете две дъски 1 x 12 61 см и преценете как искате да ги ориентирате в краищата. След това с помощта кутии за кафе или нещо с подобен радиус, маркирайте четвърт кръг на предните ъгли. използване резбарски лъкНаправете заобления ръб възможно най-гладък, защото всякакви малки неравности ще се засилят по-късно при използване на рутера.
 2. Преди сглобяването погледнете всички диаграми и чертежида си представя цялата структура в ума. По-специално забележете как предната част има „устна“, която се простира леко отвъд краката. Това трябва да помогне матраци за преса заедно.
 3. Завинтете първо гърба. Винтовете преминават през задния панел до краищата на страничните панели.
 4. След това завийте трите дъски, които съставляват дъното на дъното на страничните панели.
  Прикрепете двете страни на 60 см, така че да са на едно ниво с задния ръб. Ще трябва леко да наклоните винтовете, за да закрепите кутията без драскотини отстрани.
 5. Прикрепете всички крака с помощта на верига, Прикрепете скобите след предварително пробиване на дупките, защото при затягане на винтовете е трудно да се поддържа всичко на място.
 6. Използвайте заоблената част на фрезата, за да закръгляте двете страни на дъските, които съставят кутията за матраци.
 7. Когато сте готови, разпечете повърхността. Бъдете много внимателни, уверете се, че няма чипове отстрани към детето.

И накрая, уверете се, че матраците са прилепнали един към друг. Разстояния между матраци, основната опасност на този дизайн, затова е важно редовно да проверявате хлабините. Помислете как да се прикрепите към краката няколко кукиза закрепете яслите отстрани на леглото си.

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Направи си яслите

Помнете какво носите отговорност за безопасността на дететозатова използвайте този дизайн само ако ви е удобен. Ако искате сами да си направите ясли, прочетете голямата статия "Направете сами яслите за новородено" https://expert-h.com/krovat/dlya-novorozhdennogo, представените примери ще ви помогнат да разберете стиловете на детските легла и да намерите най-добрият вариант за вашето дете, И много по-интересно как да шиете чаршаф за новороденогрим красива бронянаправи мюзикъл играчка за яслиинсталирайте бебе монитор шевови парапетни капаци и много повече полезна информация.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...