Как бързо да направите практичен килер за обувки в коридора

шкаф за обувки в коридора шкаф за обувки в коридора

Искате да освободите повече място в коридора, направете го просто отворен направете сами шкаф за обувки, Дизайнът е много прост, има удобни рафтове за обувки от различни видове и размери, включително чехли и ботуши с високи валове. Готовият рафт е 117 х 89 х 42 см, събира се доста бързо, 5 часа + време за сушене. Най-отнемащата част от времето е рисуването. Проектът е чудесен за начинаещи, тъй като не предвижда сложни връзки или специални инструменти.

 

Ще ви трябва:

  • Шперплат лист 1,5 см, 117 х 42 см за горната част на рафта
  • 2 листа MDF 2 см, 117 х 42 см за горната и долната част на рафта
  • 4 листа MDF 2 см, 84 х 42 см за вътрешни стелажи и странични части на рафта
  • 3 листа MDF 2 см, 62 х 42 см за рафтове
  • 2 листа MDF 2 см, 23 х 42 см за къси рафтове

Как да направите шкаф с отворена обувка стъпка по стъпка

  1. Поставете две парчета от MDF от 84 см върху ръба между краищата на двете 117 см части под прав ъгъл, за да създадете дълга правоъгълна рамка, Пробийте дупки във всеки ъгъл и центрирайте от двете страни. В зависимост от вида на винта, който използвате, дупките трябва да бъдат малко по-малък от винт, Идеята е отворът да е достатъчно голям, така че винтът да може да премине през него, без да разцепва дървото, но в същото време достатъчно малък, за да може нишката да се държи здраво.
  2. Поставете останалите 84 см в рамката. Те ще добавят поддръжка, което улеснява добавянето на рафтове с различна ширина.
  3. Обърнете внимание на местоположението на дъските от двете страни на рамката, така че разстоянието между стълбовете да остане равномерно.
  4. Заключете всеки багажник, като завиете четири 5 см винта през горната и долната част на рафта в ъгъла на всеки багажник.
  5. За професионално покритие затворете всички отвори и фуги с резба с замазка за дърво. Добавете няколко слоя боя.

СЪВЕТА: Нанесете боята с гладки удари, като отмиете капките преди да изсъхнат. Задръжте частите сигурно с дървени щипки. Оставете лепилото да изсъхне в съответствие с инструкциите на производителя, преди да премахнете скобите.

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

килер за обувки в коридора

В статията „Килер до коридора със собствените си ръце“ https://expert-h.com/shkaf/v-prikhozhuyu Представени са 30 интересни идеи как да направите шкаф в коридора със собствените си ръце на минимални разходи. С настъпването на студеното време, когато на закачалките се появяват много топли дрехи, тази тема е особено актуална. Ако искате да създадете красив интериор в коридора и в същото време да не се счупите, използвайте информацията, предоставена в статията, за да направите красиви и функционални мебели за вашата предна част.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...