Публикувано в перголи

Gazebo направи сам проекти. 800 снимки + инструкции стъпка по стъпка

как да изградиш беседка направете проекти как да изградиш беседка направете проекти

строителство Направи си градинска беседка може да бъде плашеща задача за вас, изискваща логистични, организационни и технически умения. Независимо от това, завършената беседка вдъхва гордост и носи много удоволствие, да не говорим за новия дизайнерски елемент във вашата градина!

Как да изградите беседка със собствените си ръцекакъв стил, дизайн, материал да изберете и да определите мястото, това са основните въпроси, които ще имате. Отговори, ако не всички, тогава много от тях ще намерите в тази статия, защото тя е представена тук:

 1. Как да изградите дървена беседка със собствените си ръце
 2. Направи си метална беседка
 3. Направи си беседка от тухли
 4. Поликарбонатна беседка
 5. Беседка с покрив от тръстика

Направи си лятна къща

Направи си лятна къщаЗа да направите лятна беседка със собствените си ръце доста проста и сравнително евтина. Дизайнът включва пейки, маса и барове, което гарантира конфиденциалност и прави беседката малко по-удобна. Този тип структура се вписва идеално в ландшафтен дизайн на всяка градина, подходящ за малка лятна вила или двор на селска къща. Вижте сами, лятната къща е чудесно място за хранене и релакс. На първо място, това, от което се нуждаете, е да изберете успешно място. Можете да настроите в градината, за да се насладите на гледката на зеленчуци и цветя. Тогава ще имате приятно сенчесто място за почивка.

Направи си лятна къщаЗапочнете с полагане на чакъл както за пистата, така и за площадката. Уплътнете добре и повдигнете платформата до необходимото ниво. Също така маркирайте местата за опорите. Подробни инструкции заak do letni беседка го направете сами, прочетете в сайта, ще намерите линка под галерията, там можете да гледате видеото.

подробно майсторски клас стъпка по стъпка снимки вижте по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId4cae84c6c4

Arbor 3 на 3 направете сами

направете сами 3-на-3 беседкаАко вече знаете къде искате да инсталирате новата си беседка, можете да започнете да мислите за дизайни, които наистина харесвате. Искате нещо отворено като този пример? Или може би предпочитате закрити съоръжения.

Показани тук как да направите обикновена беседка за лятна резиденция стандартен размер 3 на 3 метра, след това за малка площ. Като започнете, трябва да сте сигурни, че сте напълно подготвени, преди да започнете, в противен случай проектът ще отнеме много повече време, така че ще извършите действия, които биха могли да се извършат предварително! Имайки това предвид, трябва да сте сигурни, че имате всички необходими материаликакто и правилните инструменти за работата!

За тази беседка ще ви трябва:

 • направете сами 3-на-3 беседкапанелни стени;
 • дървен материал 100 х 100 мм;
 • тапицерии за прозорци;
 • дъски за рамката;
 • тухла и хоросан за основата;
 • херпес зостер за покрив.

Направете списък на всичко, от което се нуждаете завършване на сглобяването на беседкиот началото до края и се уверете, че имате абсолютно всичко, преди да започнете. По този начин, когато набирате темпото, не е нужно да спирате да бягате до магазина! Прочетете инструкциите за изграждане на лятна къща на лятна къща на сайта. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIde90a794e03

Дървена беседка за лятна къща

Направи си дървена беседкаНаправете беседка за лятна резиденция изненадващо лесно, ако сте готови за такава работа. Понякога е по-трудно да измислиш това, което искаш, отколкото да сглобиш самата структура. Има перфектен дизайн за всяка градина, така че помислете какво искате да видите на вашия сайт и танцувам от него. Не е нужно да правите компромиси много и ако се чувствате малко авантюрист с творбите на художник, можете да създадете нещо напълно оригинално. Независимо от това, представени тук класическа версияако имате нужда от обикновена беседка за лятна резиденция, Снимките стъпка по стъпка показват много подробен майсторски клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId8cf0676d76

Как да си направим евтин беседка

Ако сериозно сте решили да оборудвате вашия сайт, вижте друг пример, как да изградите евтин беседка направете сами.

как да си направим евтин беседкаПредставеният дизайн е много прост както в архитектурно отношение, така и много евтин по цена. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта, намерете връзката под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIde9577ce323

Най-простият беседка

най-простата беседкаТова много проста беседка направен от един ентусиаст за обществена градина. Идеята беше да се проектира нещо възможно най-минимално. Всички материали, които влязоха в монтажа на този непретенциозен дизайн, бяха открити главно в депо. На теория все още трябва да има брезент отгорено все още не са намерени. По-долу вижте няколко стъпка по стъпка снимки на това сглобяване на тази проста беседка. Естетично, не много, но по-добре от нищо.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId23269b2ea6

Арбор направете сами рисунки и размери на схемата

Чертежите и диаграмите, представени тук, ще ви помогнат да изградите направете си проста дървена беседка.

Направете чертежи на беседка и размери на схематаРазмерите на беседката, посочени тук, могат да се променят пропорционално по ваша преценка, но тези чертежи много ще ви помогнат. изчислете правилно материалите и старателно се подгответе за строителство.

Направете чертежи на беседка и размери на схематаВъпреки че има много малко стъпка по стъпка снимки, можете да прочетете много на сайта подробни инструкции с полезни съвети и трикове, намерете връзката под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdc5d9a3a12e

Направете сами беседка, изработена от дървен материал

направете беседка от барЕто сравнително просто опция беседка от брСАЩ, Изграждането на такава конструкция не се различава коренно от другите представени примери за дървени беседки, но ако е интересно, инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, връзката може да бъде намерена под галерията.

По-долу ще намерите стъпка по стъпка снимки, която показва основните точки на монтажа, както и диаграма, как да припокриете покрива на беседката с шисти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdbef17cd5f4

Направете беседка от профилна тръба

направете беседка от профилна тръбаИзборът на подходяща беседка за градината или къщичката може да бъде труден процес. Има много неща за размисъл - от дизайн и естетика до размер и функционалноствсичко чрез деликатен баланс на цена и качество. От особено внимание са металът беседки от профилна тръба с твърд покрив, който както подсказва името, има твърдо покритие отгоре. Метални градински конструкции има много предимстваТе са издръжливи, издръжливи, универсални и лесно се поддържат чисти. Перголи, изработени от метал не изискват специални грижи, но ще запазят външния си вид в продължение на няколко години. Не е необходимо периодично да се пребоядисват, както е при дървото. Как да направите беседка от профилна тръба със собствените си ръце Можете да разберете, използвайки линка под галерията. Вярно, това е рецензирана статия, но можете да получите много ценна информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIde9bae75f66

Как да направите беседка, изработена от метал

как да направите беседка от металЕдно от предимствата беседки от металТова е изгодна цена. Е, да, изграждането на дървена беседка може да е по-евтино, но в дългосрочен план определено ще спечелите. Това е вярно твърдение, като се има предвид, че не се изисква поддръжка и се повишава дълготрайността. Металът осигурява по-голяма гъвкавост от дърво, винил или пластмаса. Може да искате променете дизайна на беседката в бъдеще. С метала е по-лесно да се постигне това, отколкото с други материали. Не е необходимо да харчите пари за подмяна на дизайна, ако искате да преработите нещо по нов начин. Няколко модификации лесно ще дадат напълно нова структура. По-долу можете да видите рисунки и няколко стъпка по стъпка снимки, как да направите беседка от метални тръби със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdfcbd94fabe

Беседка от метални размери

Ако имате собствена машина за заваряване, направете проста метална беседка не е трудно.

метални размери за беседкаметални размери за беседка В горния десен ъгъл на снимката, която виждате размери на беседката, направена от метал, Галерията по-долу показва видовете конструкции под различни ъгли с акцент върху отделните детайли.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIda90633b7a0

Чертежи на беседки, изработени от метал

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId9d89ccf751

Направи си метални павилиони 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId10fcf9d2d5

Направи си сам тухлен павилион с барбекю

направете сами тухлена беседка с барбекюНякои хора смятат това тухлена беседка в обикновен крайградски район неприемлив лукс. Но ако вече сте решили да извършите основен ремонт, тогава имате нужда претеглете плюсовете и минусите.

Предимствата на беседка, изработена от тухла:

 • Първо, красиво е. Можете да добавите различни компоненти от дърво и метал, като цяло, простор за творчество.
 • По сила тя не може да се сравни с никой друг дизайн.
 • Не изисква специални грижи, например, като дървени конструкции, които трябва да бъдат постоянно оцветени и поддържани. А металните не са толкова издръжливи.
 • направете сами тухлена беседка с барбекюТухлена беседка, най-доброто място за барбекю или печка за барбекю.
 • Той ще се впише перфектно във всеки ландшафтен дизайн, а ако го прецизирате с естествен камък ...

недостатъци:

 • Каквото и да кажете, че е скъпо, тухлата не е най-евтиният материал, плюс цимент, армировка за основата, като цяло, ще трябва да харчите пари.
 • Ако нямате умения в полагането на тухли, направата на беседка със собствените си ръце ще бъде проблематична.
 • Е, отново е необходима солидна основа.

Ако обаче сте решени изгради тухлена беседка, тази статия ще ви послужи като добра помощ, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdc20128177d

Как да изградите беседка, изработена от тухли

как да се изгради беседка от тухлаТази луксозна лятна къща - беседка от червена тухла с широки прозорци, теракотен под и покрив от профилирани листове, които можете да изградите сами. Представете си колко красиво ще бъде, когато го обзаведете с мебели, подредете възглавници, поставете рогозки - идеално място за почивка в горещ летен денсемейна вечеря и дори парти. Как да изградите буре от тухла направете сами Можете да разберете, като посетите уебсайта на автора, линк под галерията. Разбира се, това е малко по-сложно от направата на конструкция от дървени или метални тръби, но това зависи от вашите умения.

как да се изгради беседка от тухлаАко знаете как да положите зидарията и да запълните основата, тогава изградете беседка от тухла със собствените си ръце не толкова трудна задача.

Част от работата е показана стъпка по стъпка снимки, макар и не в пълен размер, но в инструкциите всичко е описано по-подробно. Схема на типичен покрив за беседка показани на фигурата вдясно. Изборът на материал за покрива зависи главно от дизайна, тук е важно да се вземе предвид, за да не се окаже твърде тежък.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId3e370c5419

Перголи, изработени от чертеж на тухли

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId57a5d220ed

Направи си тухлен павилион 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdfd1af63ad0

Направи си сам поликарбонат беседка снимка

Направи си сам поликарбонат беседка снимкаполикарбонат - Това е издръжлив термопластичен материал, лек и способен да издържа на ниски и високи температури. Този траен и практичен материал е идеален за градински и селски сгради, включително беседки, оранжерии, тенти и др. Поликарбонатните листове могат да се използват практически за всяка рамка на беседка: тухли, дърво, метал и дори пластмасови тръби. За да разберете как да направите беседка от поликарбонати, запознайте се с всички предимства и видове беседки от този материал, както и прочетете инструкциите стъпка по стъпка, използвайте линка под галерията и посетете сайта, има много интересна информация.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdc97271ed49

Беседка от поликарбонатни рисунки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdf493c8b44c

Направи си сам поликарбонатни павилиони 100 снимки

Вижте по-долу още 100 страхотни примера за беседки от поликарбонат

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId44b6f42850

Беседка с покрив от тръстика

беседка с покрив от тръстикаКомбинацията от иновативен дизайн с естествената красота на дървото и тръстиката води до визуално зашеметяване беседки с покрив от тръстика, Това решение придава на обичайния класически дизайн неочаквано новост и специален стил, Градинските сгради с този дизайн са идеални за сенчесто уединение от лятното слънце, подслон в тих ъгъл на градината или детска площадка за забавления и партита. Той има перфектния стил, за да отговори на вашите нужди. Изживейте върха на върховите постижения създавайки атрактивна зона на абсолютен комфорт.

беседка с покрив от тръстикаРазбира се, работата с тръстика изисква определени умения, например, че е по-добре да го реколтата през зимата, по много причини.

Ако идеята ви харесва беседки с покрив от тръстика, прочетете инструкциите на сайта, там ще разберете кога и как да берете тръстика, да правите снопове, като цяло как да подготвите този нестандартен материал за употреба като покрив.

Фигурата вдясно е показана. схема на полагане на снопове на покрива.

По-подробно, процесът на инсталиране може да се види във видеото на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIda68a8aaddc

По същия принцип можете направете покрив за беседка от слама, Галерията по-долу представя колекция беседки с тръстика и покрив със соломен покрив, която представлява напълно нова дефиниция на лукса, перфектната комбинация от отличителен стил, персонализирано обслужване, ненадминато качество и изключителна цена / качество.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdcf0957aea6

Беседка от палети за даване

Вижте пример колко бърза изградете беседка от палети със собствените си ръце.

беседка от палети за даванеПросто и евтино. Прочетете инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdc8a421a992

Как да изградите беседка от комплекта

как да се изгради беседка от комплектасебе си сглобяване на беседката от комплекта - Това е работа, с която повечето майстори могат да се справят с малко помощ. Ако сте малко изнервени от отрязването на която и да е част от конструкцията, не се притеснявайте. Имате късмет. Комплекти за беседки направени така, че пак да можете да ги изградите сами. Най-малкото, не е нужно да правите много измервания и да променяте нещо драстично. Вярно е, че този конкретен комплект се счита за скъп, но може да се сглоби напълно за два дни. Ако сте нов в света на дърводелството, тогава тази опция може да е добра идея. Можете да прочетете списъка с инструменти, които ще ви трябват, и инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId070017f82b

Как да изградим осмоъгълна беседка

как да се изгради осмоъгълна беседкаТова е конзолна платформа с диаметър 365 см с бетонни опори, основата на която ще изгради осмоъгълна беседка, Чертежите и диаграмите, които виждате по-долу, след това предполагат, че ще искате да прикрепите повдигната дървена палуба към къщата. Намерете място на 180 см от ръба на сградата (плюс надбавка на дъската), повече или по-малко в центъра на входа на къщата. Маркирайте това място като централна опора поддръжка на палубата. Инсталирайте колчето. Прикрепете въже към това колче и начертайте креда с кръг с радиус 182 см и втори кръг от 122 см. Започнете да маркирате позицията на всеки от 8-те стълба. Начертайте линия до десния ръб на вратата и задайте колчето в пресечната точка на тази линия и 122 см кръг.

как да се изгради осмоъгълна беседкаВъртете леко опънатото въже 45 градуса обратно на часовниковата стрелка, Начертайте втора линия, така че скрит ъгъл да обхваща входа на вратата. Ако е така, фиксирайте колчето в пресечната точка на линията и 122-милиметровия кръг. Ако не работи, сменете тези две линии, така че 45-градусовата дъга да е центрирана върху рамката на вратата. Когато първите 2 колчета са вътре, направете маркиране за други опори, Това е само началото. Пълните инструкции как да направите дървена платформа за беседката можете да прочетете на уебсайта, където целият процес е описан много подробно. Чертежи, диаграми и стъпка по стъпка снимки на отделни моменти на изграждане са ясно представени в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId5b08c73dd0

Направи сам проект за беседка за барбекю

направи сам проект барбекю беседка проектитеВижте още един проект за осмоъгълна беседка. Тази опция представлява полузатворена капиталова структура на колонна основа. Основната функция, която можете да инсталирате в беседката барбекю фурна, Разбира се, за да направите такъв дизайн със собствените си ръце не е лесно, имате нужда не само от дърводелски опит, но и от специални знания за изграждането на качулката. Ако се интересувате барбекю проект, подробни инструкции могат да бъдат прочетени на уебсайта на автора.

направи сам проект барбекю беседка проектнаправи сам проект барбекю беседка проектВижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId58955a5808

Няколко рисунки на беседка с барбекю

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId7b9b086e5f

Как да изградим красива беседка

как да се изгради красива беседкаВ допълнение към декорирането на градината или лятната вила със своя разкош и успокояващ външен вид, беседката е идеално място за страхотно време, Един поглед към тази красота и ще си я представите изпълнен със семейство и приятели. Сега ще имате чудесно място за празнуване на абитуриентско парти или дори сватба на открито. Тази приказна къща е поставена на осмоъгълна платформа с диаметър почти 4 метра. За красота беседката е облицована с много декоративни тапицерии, монтиран е парапет с изрязани шарки, които заобикалят зоната за отдих. И основната характеристика е покрив с купол и сферичен плот. Независимо от това, красива беседка лесна за изграждане, просто трябва внимателно да прочетете инструкциите на сайта и да следвате специални съвети, технически илюстрации и списък с подробности. В по-долу стъпка по стъпка снимки всичко това е показано много ясно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki / 1123 # sigFreeIdf3d2025119

Направи сам рисунка за беседка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId35be840ce4

Ето още сто примера за красиви и оригинални беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId83e1da3e68

Направи си дървени павилиони 300 снимки, рисунки, диаграми

Тук можете да намерите малка галерия от DIY дървени беседки. Разбира се, можете да съберете повече снимки, защото има милиони опции. Всяка беседка, направена не според шаблона, а от собствените си ръце, дори според стандартните рисунки, все още е произведение на изкуството. Тук се събират сравнително прости конструкции, което може да направи всеки майстор, който няма много опит. Разбира се, има примери за индустриални продукти, може да е полезно.

Чертежи на квадратни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId5ada0681b4

Квадратни беседки 150 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId457faad387

Чертежи на шестоъгълни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeId94337e37c5

Направете сами шестоъгълна беседка 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdd44ba8b697

Чертежи на осмоъгълни беседки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/besedki/1123#sigFreeIdcc2e795133

Направи си осмоъгълна беседка 100 снимки