Публикувано в басейни

Как да оборудваме езерце във фън шуй Любими

фън шуй езерце фън шуй езерце

Всяко езерце в градината винаги е красиво, а също така има положителен ефект. Тези, които са любители на фън шуй, трябва да знаят, че домашните водоеми трябва да бъдат разположени в източната или югоизточната част на обекта, без значение какво е - чешма, поток, водопад или малко езерце. Възможно е в северната част, тоест на места, свързани с дървета и вода. За да може водата да донесе щастие, тя трябва да бъде максимално течаща и задължително чиста, тъй като фън шуй мръсната и застояла вода може да бъде източник на всякакви неприятности, тъй като има отрицателен ефект.

Отново жилището на Фън Шуй е идеално разположено, когато езерцето е срещу фасадата на сградата, така че да се отваря от входната врата. В идеалния случай, древни техники, това трябва да е криволичещ поток, но в нашия случай това може да бъде всяко водно тяло.
Ето защо, ако планирате да направите езерце, е необходимо това да е естествена извиваща се форма, а не обикновен правоъгълник. Според Фън Шуй формата на езерцето трябва да съответства на естеството на градината и поне да наподобява естествен резервоар. Най-положително е, ако направите езерце под формата на полумесец или бъбрек, така че издутината да гледа към къщата. Ако по някаква причина се окаже обратното, тогава в отдалечените краища на езерото поставят светлини, те ще насочат положителната енергия в правилната посока.

Езерцето не трябва да бъде твърде голямо в сравнение с вашия сайт, иначе твърде много енергия на водата може да ви навреди. Но ако езерцето вече съществува и не съответства на пропорциите на площадката, е необходимо да се неутрализира излишната енергия, за да се възстанови равновесието. За да направите това, камъни се полагат на ръба на езерцето, а около резервоара се монтират фенери.

Необходимо е риба да се намери в езерото, защото тя поглъща нещастие, просто се уверете, че е странно количество. Можете да отглеждате жаби и въпреки че повечето хора се отнасят отрицателно към тях, но носят късмет, затова се радвайте, ако вкоренят вашето езерце. Във Фън Шуй басейните в близост до къщата не се препоръчват, те са големи и ще подтиснат къщата с енергията си. Но ако наистина искате, тогава го поставете някъде в долната част на парцела в северната част. И също така се опитайте да поддържате басейна покрит с храсти или дървета, това ще отслаби отрицателното му въздействие върху вашия дом.
Затова направете всичко според Фън Шуй и се чувствайте удобно.

Правим басейн от сено и кутии от бира!

Както можете да видите в този пример, не е особено важно от какво е изградена рамката на басейна, основното е да използвате добър и силен филм. И в този случай всяко легло ще се превърне в райски басейн.

Сено басейн

и ето от кутиите за бира

Направи си сам басейн от каси за бира

 

Стъпка по стъпка снимки на басейни от палети

И тук намерихме няколко стъпка по стъпка снимки за вас с майсторски класове как да направите басейн от дървена рамка от палети (или палети).

Направи сам басейн от палети стъпка по стъпка 

Рамка басейн от палети

 

Извън колелото от трактор и от капак палатка

Както виждате, не е толкова трудно да се направи трактор от колело.

Но тук от палатката, тук вече е необходимо да се мисли, че през дупките в палатката можете да пропуснете стъпването, което остава само да бъдете изтеглени и фиксирани над нивото на земята!

Басейнът от колело от трактор и от покривна палатка

 

Много прост басейн)))

Много прост басейн, направен сам

 

Фотогалерия

В тази фотогалерия сме събрали за вас повече от 15 снимки на различни снимки, които стъпка по стъпка с фото инструкции илюстрират процесите на изграждане на различни евтини басейни.

за да увеличите снимката, просто кликнете върху нея

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/bassejny/248#sigFreeIda06e24885d

Басейни на покривите и балкони на сгради

Ето снимка на няколко къщи с басейни, разположени на покривите и балконите на сградите. Много често самите такива резервоари са направени със стъклени стени и дори дъното. Просто невероятно.

Фантастичен басейнБасейн на покрива

 

Басейни с хищници (крокодили и акули)

Ето снимки на басейните, в които можете да слезете по стъкления тръбопровод до крокодили, батерии. Бързайте по водна пързалка по средата на аквариум с риби. Вижте още снимки в галерията по-долу.

Крокодил басейнбасейн с акули

 

Басейни във формата на котка, китара и пиано

Така че в тези басейни няма нищо особено необичайно, освен тяхната нестандартна форма.

Басейн с форма на пианоБасейн с форма на котка

Басейн с форма на китара

 

галерия

Тук са събрани повече от 40 снимки на необичайни басейни

за да увеличите снимката, просто кликнете върху нея

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/bassejny/248#sigFreeId318b1b59a6

 

 

Сингапур. Басейн на покрива. селекция призрачен снимка

По-долу сме публикували 4 снимки на басейна на покрива на хотела в Сингапур. Това е най-големият най-голям басейн в света, който е разположен на голяма платформа, която от своя страна лежи веднага на три небостъргачи. Това е обхватът!

Басейн на покрива на хотел в СингапурБасейн на покрива на хотел в Сингапур

На покрива растат палми, има хамаци и се настаняват няколко хиляди души. Това би било плуване там!

 Басейн на покрива на хотел в СингапурБасейн на покрива на хотел в Сингапур

Вижте цялата селекция от снимки в галерията по-долу.

 

И това е къща с басейни на балкона. Луксозно!

Както можете да видите, всеки балкон има басейн със стъклени стени. Водата е просто лазурна. Къщата е създадена в същия стил. Разбира се, не можете да направите такава къща в нашия климат, само ако направите балконите затворени

Къща с басейн с балкони

 

Още две необичайни басейни на покрива

Басейнът на покрива е необичаен

необичайни басейни на света

 

Фотогалерия

Страхотни снимки на различни басейни на покрива се намират в тази галерия.

за да увеличите снимката, просто кликнете върху нея

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://expert-h.com/bassejny/248#sigFreeId6f01f3bf78

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...